Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Basketbal

Liveblog: Medische testen voor De Ketelaere, handtekening bij Milan is voor vanavond

Vandaag is de grote dag voor Charles De Ketelaere, die straks zijn medische testen zal afleggen en zijn contract bij AC Milan zal ondertekenen. We volgen het nieuws over de transfer hier op de voet.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Charles De Ketelaere naar Milan

spinner

Advertisement. Scroll to continue reading.
 1. “Il Milan prima di tutto” oftewel “Milan boven alles”: Charles De Ketelaere plezierde de Milan-fans vannacht met een zinnetje Italiaans:. 13 uur 03.

  “Il Milan prima di tutto” oftewel “Milan boven alles”: Charles De Ketelaere plezierde de Milan-fans vannacht met een zinnetje Italiaans:

 2. 09 uur 52. De verwachting is dat de medische controle van De Ketelaere toch enkele uren in beslag zal nemen. Na een korte lunch gaat het dan na de middag richting Casa Milan. Op de hoofdzetel van de Rossoneri zal De Ketelaere dan straks definitief zijn handtekening zetten onder een contract bij AC Milan. .

  De verwachting is dat de medische controle van De Ketelaere toch enkele uren in beslag zal nemen.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Na een korte lunch gaat het dan na de middag richting Casa Milan. Op de hoofdzetel van de Rossoneri zal De Ketelaere dan straks definitief zijn handtekening zetten onder een contract bij AC Milan.

 3. 09 uur 13. Fans troepen samen bij medische keuring. Charles De Ketelaere wordt nu elk ogenblik verwacht aan Casa di Cura La Madonnina voor zijn medische keuring. Een vijftigtal Milan-fans staat alvast klaar bij het medisch centrum om de Rode Duivel een warm onthaal te bezorgen. .

  Fans troepen samen bij medische keuring

  Charles De Ketelaere wordt nu elk ogenblik verwacht aan Casa di Cura La Madonnina voor zijn medische keuring. Een vijftigtal Milan-fans staat alvast klaar bij het medisch centrum om de Rode Duivel een warm onthaal te bezorgen.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

 4. 08 uur 17. De taal zal even aanpassen zijn, maar Milan lijkt me een goede stap voor De Ketelaere. . Heleen Jaques – in De Tribune.

  De taal zal even aanpassen zijn, maar Milan lijkt me een goede stap voor De Ketelaere.
  Heleen Jaques – in De Tribune

 5. 07 uur 37. De dag van De Ketelaere. Heel wat tifosi van Milan wachtten Charles De Ketelaere vannacht op aan de luchthaven. De aandacht van media en fans zal er vandaag niet minder op zijn, want de aanvaller legt straks zijn medische testen af. Als alles goed verloopt, ondertekent hij vanavond zijn contract bij de Italiaanse kampioen. De Ketelaere wordt om 9 uur verwacht in medisch centrum Casa di Cura la Madonnina, waar de medische testen zullen plaatsvinden. Omstreeks 16 uur gaat het richting Casa Milan, het hoofdkwartier van de Rossoneri. Daar zullen straks de handtekeningen gezet worden. .

  De dag van De Ketelaere

  Heel wat tifosi van Milan wachtten Charles De Ketelaere vannacht op aan de luchthaven.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  De aandacht van media en fans zal er vandaag niet minder op zijn, want de aanvaller legt straks zijn medische testen af. Als alles goed verloopt, ondertekent hij vanavond zijn contract bij de Italiaanse kampioen.

  De Ketelaere wordt om 9 uur verwacht in medisch centrum Casa di Cura la Madonnina, waar de medische testen zullen plaatsvinden.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Omstreeks 16 uur gaat het richting Casa Milan, het hoofdkwartier van de Rossoneri. Daar zullen straks de handtekeningen gezet worden.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

 6. 07 uur 34.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  De Ketelaere en co vlogen met een privéjet naar Milaan, vriendin Jozefien postte een kiekje op Instagram.

 7. 07 uur 10. Charles De Ketelaere is vannacht met zijn entourage neergestreken in Milaan. De aanvaller van Club Brugge was in het gezelschap van zijn vriendin Jozefien, zijn ouders en makelaars Yama Sharifi en Tom De Mul. .

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Charles De Ketelaere is vannacht met zijn entourage neergestreken in Milaan. De aanvaller van Club Brugge was in het gezelschap van zijn vriendin Jozefien, zijn ouders en makelaars Yama Sharifi en Tom De Mul.

 8. 06 uur 45.

  Serie A
  Advertisement. Scroll to continue reading.
  Ciao! Charles De Ketelaere is in Milaan om zijn droomtransfer naar AC Milan af te ronden

 • 06 uur 30. Charles De Ketelaere is vannacht iets na middernacht gearriveerd in Milaan om zijn transfer naar landskampioen AC Milan af te ronden. We volgen het nieuws over de transfer van de aanvaller hier op de voet. .

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Charles De Ketelaere is vannacht iets na middernacht gearriveerd in Milaan om zijn transfer naar landskampioen AC Milan af te ronden. We volgen het nieuws over de transfer van de aanvaller hier op de voet.

 • ","textStripped":"Charles De Ketelaere wordt nu elk ogenblik verwacht aan Casa di Cura La Madonnina voor zijn medische keuring. Een vijftigtal Milan-fans staat alvast klaar bij het medisch centrum om de Rode Duivel een warm onthaal te bezorgen.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"3022516","time":"??+?","eventTime":1659421023905,"text":"De taal zal even aanpassen zijn, maar Milan lijkt me een goede stap voor De Ketelaere. ","type":"QUOTE","sport":"GENERIC","url":"","person":"Heleen Jaques - in De Tribune"},{"eventId":"3022514","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1659418910983,"type":"TWITTER","sport":"GENERIC","tweetId":"1554244010927079424","showConversation":false},{"eventId":"3022513","title":"De dag van De Ketelaere","source":"","time":"??+?","eventTime":1659418650642,"text":"

  Heel wat tifosi van Milan wachtten Charles De Ketelaere vannacht op aan de luchthaven. De aandacht van media en fans zal er vandaag niet minder op zijn, want de aanvaller legt straks zijn medische testen af. Als alles goed verloopt, ondertekent hij vanavond zijn contract bij de Italiaanse kampioen. De Ketelaere wordt om 9 uur verwacht in medisch centrum Casa di Cura la Madonnina, waar de medische testen zullen plaatsvinden. Omstreeks 16 uur gaat het richting Casa Milan, het hoofdkwartier van de Rossoneri. Daar zullen straks de handtekeningen gezet worden. ","textStripped":"Heel wat tifosi van Milan wachtten Charles De Ketelaere vannacht op aan de luchthaven. De aandacht van media en fans zal er vandaag niet minder op zijn, want de aanvaller legt straks zijn medische testen af. Als alles goed verloopt, ondertekent hij vanavond zijn contract bij de Italiaanse kampioen. De Ketelaere wordt om 9 uur verwacht in medisch centrum Casa di Cura la Madonnina, waar de medische testen zullen plaatsvinden. Omstreeks 16 uur gaat het richting Casa Milan, het hoofdkwartier van de Rossoneri. Daar zullen straks de handtekeningen gezet worden.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"3022512","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1659418600231,"type":"TWITTER","sport":"GENERIC","tweetId":"1554234594672758786","showConversation":false},{"eventId":"3022511","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1659418494754,"type":"IMAGE","sport":"GENERIC","url":"//images.vrt.be/orig/2022/08/02/d3c21d36-1224-11ed-b07d-02b7b76bf47f.jpg","caption":"De Ketelaere en co vlogen met een privéjet naar Milaan, vriendin Jozefien postte een kiekje op Instagram.","altTag":""},{"eventId":"3022515","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1659417300000,"type":"TWITTER","sport":"GENERIC","tweetId":"1554343749840502784","showConversation":false},{"eventId":"3022510","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1659417000000,"text":"

  Charles De Ketelaere is vannacht met zijn entourage neergestreken in Milaan. De aanvaller van Club Brugge was in het gezelschap van zijn vriendin Jozefien, zijn ouders en makelaars Yama Sharifi en Tom De Mul.

  Advertisement. Scroll to continue reading.
  ","textStripped":"Charles De Ketelaere is vannacht met zijn entourage neergestreken in Milaan. De aanvaller van Club Brugge was in het gezelschap van zijn vriendin Jozefien, zijn ouders en makelaars Yama Sharifi en Tom De Mul.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"3022509","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1659416400000,"type":"TWITTER","sport":"GENERIC","tweetId":"1554237309012393986","showConversation":false},{"eventId":"3022508","source":"","time":"??+?","eventTime":1659415500000,"type":"TEASER","sport":"GENERIC","permalink":"https://sporza.be/nl/artikels/ciao-charles-de-ketelaere-is-in-milaan-om-zijn-droomtransfer-naar-ac-milan-af-te-ronden~1659392535253/","teaser":{"externalId":"1659392535253","title":"Ciao! Charles De Ketelaere is in Milaan om zijn droomtransfer naar AC Milan af te ronden","description":"Charles De Ketelaere is in Milaan, waar hij later vandaag zijn transfer naar AC Milan hoopt af te ronden. De 21-jarige Rode Duivel verlaat landskampioen Club Brugge voor een recordbedrag.","publicationDate":"2022-08-02T00:43:39+0200","externalUrl":"https://sporza.be/nl/2022/08/02/ciao-charles-de-ketelaere-is-in-milaan-om-zijn-droomtransfer-naar-ac-milan-af-te-ronden~1659392535253/","imageTeaserUrl":"//images.vrt.be/orig/2022/08/02/260482ff-11eb-11ed-b07d-02b7b76bf47f.jpg","tags":[{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/sports/soccer","id":"functional:sporza/sports/soccer","title":"voetbal"},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/voetbal/competities/italie/serie-a","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/voetbal/competities/italie/serie-a","title":"Serie A","description":"53"},{"path":"/content/cq:tags/system/sporza/labels/voetbalapp","id":"system:sporza/labels/voetbalapp","title":"Voetbalapp","description":""},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/voetbal/ploegen/a/ac-milan","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/voetbal/ploegen/a/ac-milan","title":"AC Milan","description":"4004"},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/voetbal/ploegen/c/club-brugge","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/voetbal/ploegen/c/club-brugge","title":"Club Brugge","description":"4035"},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/voetbal/spelers/d/de-ketelaere-charles","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/voetbal/spelers/d/de-ketelaere-charles","title":"Charles De Ketelaere","description":"2026703"}]}},{"eventId":"3022507","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1659414600000,"text":"

  Charles De Ketelaere is vannacht iets na middernacht gearriveerd in Milaan om zijn transfer naar landskampioen AC Milan af te ronden. We volgen het nieuws over de transfer van de aanvaller hier op de voet. ","textStripped":"Charles De Ketelaere is vannacht iets na middernacht gearriveerd in Milaan om zijn transfer naar landskampioen AC Milan af te ronden. We volgen het nieuws over de transfer van de aanvaller hier op de voet.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"}],"teams":[],"lineups":[],"highlight":false,"hide":false,"_links":{"self":{"href":"https://api.sporza.be/web/generic/matches/3318354"}},"channels":[],"sport":"generic"},"title":"Charles De Ketelaere naar Milan","matchID":"3318354","layout":"default","slsHost":"https://sporza.be","apiHost":"https://api.sporza.be","sportApiUrl":"https://api.sporza.be/web/generic/matches/3318354","interval":10}-->

  Advertisement. Scroll to continue reading.
  Serie A voetbal Italië Buitenlands voetbal voetbal Jupiler Pro League AC Milan Club Brugge Charles De Ketelaere
  taal- of schrijffout opgemerkt?

  Advertisement. Scroll to continue reading.
  Click to comment

  Leave a Reply

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  voetbal

  wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

  palms

  Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

  Wielrennen

  Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

  Wielrennen

  Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

  Wielrennen

  Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

  Wielrennen

  Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

  voetbal

  Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

  Wielrennen

  Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

  Atletiek

  Elise Vanderelst (archieffoto)

  Advertisement