Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Transfers JPL: Okereke keert niet meer terug naar Club, Cremonese neemt hem definitief over

do 28 juli 2022 17:14 Het seizoen 2022-2023 is al ingezet in de Jupiler Pro League, maar de clubs blijven zich nog volop versterken. Wie zijn de nieuwste aanwinsten? Je leest het op deze pagina. zomertransfers binnenlandspinnerclock 18:30Fraser Hornby is terug in de Belgische competitie. Na een eerder avontuur bij KV Kortrijk tekent hij nu voor KV Oostende. Mogelijk gebeurde dat op voorspraak van Yves Vanderhaeghe, die eerder al met de rijzige aanvaller werkte bij KVK. 18 uur 30.Fraser Hornby is terug in de Belgische competitie. Na een eerder avontuur bij KV Kortrijk tekent hij nu voor KV Oostende. Mogelijk gebeurde dat op voorspraak van Yves Vanderhaeghe, die eerder al met de rijzige aanvaller werkte bij KVK.clock 17:1617 uur 16. Okereke is definitief weg bij Club Brugge. In 2019 betaalde Club Brugge nog 8 miljoen euro voor David Okereke, 3 jaar later laat het zijn voormalige recordtransfer voor heel wat minder geld vertrekken naar Cremonese, de club die vorig seizoen promotie afdwong naar de Serie A. De 24-jarige Nigeriaanse spits speelde in het verleden al voor tal van andere Italiaanse clubs. .Okereke is definitief weg bij Club BruggeIn 2019 betaalde Club Brugge nog 8 miljoen euro voor David Okereke, 3 jaar later laat het zijn voormalige recordtransfer voor heel wat minder geld vertrekken naar Cremonese, de club die vorig seizoen promotie afdwong naar de Serie A. De 24-jarige Nigeriaanse spits speelde in het verleden al voor tal van andere Italiaanse clubs.clock 17:1317 uur 13.clock 16:4716 uur 47. Seraing vindt verdediger bij Milan. Leroy Abanda maakt de ongebruikelijke overstap van Milan naar Seraing. De 22-jarige Franse linksachter geraakte vorig seizoen niet weg uit de belofteploeg van de Milanezen en kiest dus maar eieren voor zijn geld met een transfer naar België. Bij Seraing tekende hij een contract voor 2 jaar. .Seraing vindt verdediger bij MilanLeroy Abanda maakt de ongebruikelijke overstap van Milan naar Seraing. De 22-jarige Franse linksachter geraakte vorig seizoen niet weg uit de belofteploeg van de Milanezen en kiest dus maar eieren voor zijn geld met een transfer naar België. Bij Seraing tekende hij een contract voor 2 jaar.clock 16:4516 uur 45.clock 13:4013 uur 40. Kompany lokt Vitinho van Cercle naar Burnley. Cercle Brugge heeft donderdag afscheid genomen van Vitinho. De Braziliaanse rechtsachter trekt de deur op Jan Breydel achter zich dicht en verkast voor 4 seizoenen naar de Engelse tweedeklasser Burnley, waar Vincent Kompany trainer is. “Ik ben heel blij hier te zijn. Burnley is een grote club en het is een heel opwindende plaats om te zijn”, reageerde Vitinho. “We zijn verheugd Vitinho aan onze kern toe te voegen. Hij is een snelle en sterke back, die graag naar voren trekt en ook goed verdedigt”, verklaarde Kompany. De 23-jarige Vitinho was vier seizoenen aan de slag bij Cercle en kwam tot meer dan 70 optredens voor de Vereniging. Hij maakte destijds de overstap van Cruzeiro in zijn thuisland. Op international niveau speelde Vitinho voor de U20 van Brazilië. .Kompany lokt Vitinho van Cercle naar BurnleyCercle Brugge heeft donderdag afscheid genomen van Vitinho.  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Atletiek

Elise Vanderelst (archieffoto)

Advertisement