Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Zomertransfers JPL: Seraing huurt Sami Lahssaini opnieuw, Cercle zwaait doelman Didillon uit

Zomertransfers JPL: Seraing huurt Sami Lahssaini opnieuw, Cercle zwaait doelman Didillon uit

do 21 juli 2022 14:37 De nieuwe competitie komt er met rasse schreden aan. Niet alleen op het veld, maar ook in de bestuurskamers wordt de jaargang 2022-2023 voorbereid. Op deze pagina vind je alle transfers in de Jupiler Pro League en de Scooore Super League. zomertransfers binnenlandclock 19:5219 uur 52. Charleroi haalt Algerijnse spits. Charleroi heeft zijn nieuwe spits beet. De Algerijn Nadhir Benbouali maakte de overstap van Paradou AC. Hij tekende een contract tot medio 2025, met optie op nog twee seizoenen. Het is niet de eerste keer dat de Carolo's shoppen bij het Algerijnse Paradou AC, vorig jaar plukte Charleroi er ook al middenvelder Adem Zorgane weg.  Bij de Zebra's zal Benbouali de naar Watford vertrokken Bayo moeten vervangen. De nieuwe aanwinst zal nog niet meteen in het shirt van Charleroi te zien zijn, het papierwerk is nog niet in orde. Charleroi begint zaterdag aan de competitie. Het ontvangt in eigen huis Eupen. .Charleroi haalt Algerijnse spitsCharleroi heeft zijn nieuwe spits beet. De Algerijn Nadhir Benbouali maakte de overstap van Paradou AC. Hij tekende een contract tot medio 2025, met optie op nog twee seizoenen.Het is niet de eerste keer dat de Carolo’s shoppen bij het Algerijnse Paradou AC, vorig jaar plukte Charleroi er ook al middenvelder Adem Zorgane weg. Bij de Zebra’s zal Benbouali de naar Watford vertrokken Bayo moeten vervangen. De nieuwe aanwinst zal nog niet meteen in het shirt van Charleroi te zien zijn, het papierwerk is nog niet in orde.Charleroi begint zaterdag aan de competitie. Het ontvangt in eigen huis Eupen.clock 19:5019 uur 50.clock 17:4217 uur 42. OHL biedt 21-jarige Nsingi profcontract aan. OHL heeft de jonge Nachon Nsingi een profcontract aangeboden. Dat maakten de Leuvenaars vandaag bekend. De 21-jarige Nsingi is een jeugdproduct en kwam in 2018 over van Crossing Schaarbeek. De jonge Belg overtuigde coach Marc Brys tijdens de voorbereiding en wordt nu beloond. “Door een jongere uit onze academie een contract aan te bieden, blijven we trouw aan onze visie om onze jongeren voor te bereiden op de stap naar het eerste elftal”, aldus CEO Peter Willems. .OHL biedt 21-jarige Nsingi profcontract aanOHL heeft de jonge Nachon Nsingi een profcontract aangeboden. Dat maakten de Leuvenaars vandaag bekend.De 21-jarige Nsingi is een jeugdproduct en kwam in 2018 over van Crossing Schaarbeek. De jonge Belg overtuigde coach Marc Brys tijdens de voorbereiding en wordt nu beloond.”Door een jongere uit onze academie een contract aan te bieden, blijven we trouw aan onze visie om onze jongeren voor te bereiden op de stap naar het eerste elftal”, aldus CEO Peter Willems.clock22-07-2022 22-07-2022.clock 14:3014 uur 30. Sami Lahssaini blijft ook volgend seizoen op huurbasis actief bij Seraing. Sami Lahssaini blijft nog een seizoen langer op huurbasis actief bij Seraing. De Luikenaars bereikten donderdag, vlak voor de competitiestart, een akkoord met zusterclub Metz over het verlengd verblijf van de 23-jarige middenvelder op Le Pairay. Ook de voorbije twee voetbaljaargangen leende Metz Lahssaini al uit aan de Metallo's. Twee seizoenen geleden promoveerden ze samen naar de Jupiler Pro League.   » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Atletiek

Elise Vanderelst (archieffoto)

Advertisement