Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Formule 1

Kijk vanavond (21 uur) naar de kwartfinale Duitsland-Oostenrijk op het EK voetbal

Kijk vanavond (21 uur) naar de kwartfinale Duitsland-Oostenrijk op het EK voetbal

Fase per faseclock 17:01vooraf, 17 uur 01. Nog geen tegendoelpunt voor de Duisters. De Duitse nationale vrouwenploeg is naar Engeland gekomen om Europees kampioen te worden. Niet enkel de woorden, maar ook de daden van de Duitsers bevestigen die favorietenstatus. Zo slikten de Duitsers nog geen enkel doelpunt op het EK. Tegen Denemarken opende het met een klinkende 4-0-overwinning, Spanje en Finland werden respectievelijk met 2-0 en 0-3 opzijgezet. Herbeleef het indrukwekkende parcours van Duitsland hieronder. .Nog geen tegendoelpunt voor de DuistersDe Duitse nationale vrouwenploeg is naar Engeland gekomen om Europees kampioen te worden. Niet enkel de woorden, maar ook de daden van de Duitsers bevestigen die favorietenstatus. Zo slikten de Duitsers nog geen enkel doelpunt op het EK. Tegen Denemarken opende het met een klinkende 4-0-overwinning, Spanje en Finland werden respectievelijk met 2-0 en 0-3 opzijgezet. Herbeleef het indrukwekkende parcours van Duitsland hieronder.clock 17:01vooraf, 17 uur 01.EK voetbal 2022 vrouwen Duitsland heeft ook geen kind aan Finland en is groepswinnaar zonder tegengoalsclock 16/07clock 17:01vooraf, 17 uur 01.EK voetbal 2022 vrouwen Sterk Duitsland zet favorietenstatus kracht bij en rekent al voor rust af met Spanjeclock 12/07clock 17:00vooraf, 17 uur .EK voetbal 2022 vrouwen Topland Duitsland swingt naar klinkende overwinning tegen Denemarkenclock 08/07clock 17:00vooraf, 17 uur .clock 16:58vooraf, 16 uur 58. Oostenrijk overleefde Groep des Doods. Oostenrijk krijgt met Duitsland vanavond een van de topfavorieten voorgeschoteld. Een aartsmoeilijk opdracht. Zelf sprokkelden de Oostenrijkers 6 punten in de poulefase. Enkel gastland Engeland was in de Groep des Doods met 1-0 te sterk. Tegen topland Noorwegen draaide de Oostenrijkse selectie de rollen keurig om. Toen kon het met 1-0 winnen. Tegen Noord-Ierland consolideerde Oostenrijk de kwartfinale met 2-0. .Oostenrijk overleefde Groep des DoodsOostenrijk krijgt met Duitsland vanavond een van de topfavorieten voorgeschoteld. Een aartsmoeilijk opdracht. Zelf sprokkelden de Oostenrijkers 6 punten in de poulefase. Enkel gastland Engeland was in de Groep des Doods met 1-0 te sterk. Tegen topland Noorwegen draaide de Oostenrijkse selectie de rollen keurig om. Toen kon het met 1-0 winnen. Tegen Noord-Ierland consolideerde Oostenrijk de kwartfinale met 2-0.clock 16:55vooraf, 16 uur 55.EK voetbal 2022 vrouwen Oostenrijk boekt eerste driepunter op EK tegen Noord-Ierlandclock 11/07clock16:55 – VoorafVooraf, 16 uur 55

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Atletiek

Elise Vanderelst (archieffoto)

Advertisement