Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Formule 1

Zomertransfers JPL: Gent neemt Torunarigha definitief over, Cercle neemt 2 verdedigers van Monaco over

Zomertransfers JPL: Gent neemt Torunarigha definitief over, Cercle neemt 2 verdedigers van Monaco over

zomertransfers binnenlandclock 20:2420 uur 24. Cercle Brugge neemt verdedigers Torres en Larade over van AS Monaco. Cercle Brugge neemt met Louis Torres (21) en Lucas Larade (23) twee verdedigers over van moederclub AS Monaco. Beide Franse spelers trainen sinds de start van de voorbereiding mee met de A-kern van Cercle Brugge. Linksachter Torres ondertekende een contract van twee seizoenen. Centrale verdediger Larade zette zijn handtekening onder een overeenkomst van één seizoen, met een optie op een tweede. “Ik ben blij om hier te zijn. Cercle is voor mij een grote stap voorwaarts”, stelt Torres. “Als jonge speler is het mijn doelstelling om zo veel mogelijk te spelen en de ploeg vooruit te helpen. Op fysiek vlak heb ik tijdens de voorbereiding veel stappen gezet. Het waren intensieve weken, maar ik ben nu volledig klaar voor de competitiestart.” “Als je mijn parcours tot op vandaag bekijkt, maakt het me enorm trots om deze stap te kunnen en mogen zetten”, aldus Larade, die in 2021 Créteil ruilde voor AS Monaco. “Het vele harde werk wordt beloond. Ik ben erg blij om hier te zijn en deze kans te krijgen. Ik kan niet wachten om de coach en de supporters te tonen wat ik kan. Het succesverhaal van Boris Popovic en Edgaras Utkus inspireert mij enorm. Mijn doelstelling is om even goed te doen en tot het uiterste te gaan.” .Cercle Brugge neemt verdedigers Torres en Larade over van AS MonacoCercle Brugge neemt met Louis Torres (21) en Lucas Larade (23) twee verdedigers over van moederclub AS Monaco. Beide Franse spelers trainen sinds de start van de voorbereiding mee met de A-kern van Cercle Brugge. Linksachter Torres ondertekende een contract van twee seizoenen. Centrale verdediger Larade zette zijn handtekening onder een overeenkomst van één seizoen, met een optie op een tweede.”Ik ben blij om hier te zijn. Cercle is voor mij een grote stap voorwaarts”, stelt Torres. “Als jonge speler is het mijn doelstelling om zo veel mogelijk te spelen en de ploeg vooruit te helpen. Op fysiek vlak heb ik tijdens de voorbereiding veel stappen gezet. Het waren intensieve weken, maar ik ben nu volledig klaar voor de competitiestart.””Als je mijn parcours tot op vandaag bekijkt, maakt het me enorm trots om deze stap te kunnen en mogen zetten”, aldus Larade, die in 2021 Créteil ruilde voor AS Monaco. “Het vele harde werk wordt beloond. Ik ben erg blij om hier te zijn en deze kans te krijgen. Ik kan niet wachten om de coach en de supporters te tonen wat ik kan. Het succesverhaal van Boris Popovic en Edgaras Utkus inspireert mij enorm. Mijn doelstelling is om even goed te doen en tot het uiterste te gaan.”clock 20:2320 uur 23.clock 17:0617 uur 06. AA Gent bindt Jordan Torunarigha tot 2025 aan zich. AA Gent neemt Jordan Torunarigha definitief over van Hertha Berlijn. De 24-jarige centrale verdediger ondertekende een contract tot 2025.  De Duitse jeugdinternational streek in januari op huurbasis al neer in de Ghelamco Arena. Torunarigha maakte indruk in de 15 wedstrijden die hij voor AA Gent speelde. Een aankoopoptie ontbrak in de huurdeal, maar de Oost-Vlamingen wisten Torunarigha nu toch definitief binnen te halen. “Iedereen bij AA Gent is dolblij met de komst van Jordan”, meldt Samuel Cárdenas, hoofdscout van AA Gent. “Zijn kwaliteiten werden al snel duidelijk. Vanaf de eerste wedstrijd voldeed hij meteen aan onze verwachtingen. Jordan heeft laten zien hoe goed hij in dit team past, zowel op als naast het veld. Na een aantal mooie momenten met hem vorig seizoen kijken we uit naar nog veel meer.” In de Bundesliga speelde Torunarigha 73 wedstrijden voor Hertha Berlijn. .AA Gent bindt Jordan Torunarigha tot 2025 aan zichAA Gent neemt Jordan Torunarigha definitief over van Hertha Berlijn. De 24-jarige centrale verdediger ondertekende een contract tot 2025. De Duitse jeugdinternational streek in januari op huurbasis al neer in de Ghelamco Arena. Torunarigha maakte indruk in de 15 wedstrijden die hij voor AA Gent speelde. Een aankoopoptie ontbrak in de huurdeal, maar de Oost-Vlamingen wisten Torunarigha nu toch definitief binnen te halen.”Iedereen bij AA Gent is dolblij met de komst van Jordan”, meldt Samuel Cárdenas, hoofdscout van AA Gent. “Zijn kwaliteiten werden al snel duidelijk. Vanaf de eerste wedstrijd voldeed hij meteen aan onze verwachtingen. Jordan heeft laten zien hoe goed hij in dit team past, zowel op als naast het veld. Na een aantal mooie momenten met hem vorig seizoen kijken we uit naar nog veel meer.”In de Bundesliga speelde Torunarigha 73 wedstrijden voor Hertha Berlijn.clock 10:4310 uur 43. Oostenrijkse verdediger voor Beerschot. Beerschot heeft zich versterkt met de centrale verdediger Luca Meisl. De 23-jarige Oostenrijker verlaat SV Ried in eigen land voor een avontuur in België. “Luca stond al even op onze verlanglijst”, vertelt technisch manager Sander Van Praet. “Hij was bij ons al gekend voor we kozen voor coach Andreas Wieland. Na zijn aanstelling was de coach ook snel akkoord om Luca aan te trekken. Luca is opgegroeid met de speelstijl waar onze nieuwe coach voor staat. Hij heeft zijn jeugdopleiding genoten bij Red Bull Salzburg dat voor hetzelfde soort voetbal staat.” .Oostenrijkse verdediger voor BeerschotBeerschot heeft zich versterkt met de centrale verdediger Luca Meisl. De 23-jarige Oostenrijker verlaat SV Ried in eigen land voor een avontuur in België.“Luca stond al even op onze verlanglijst”, vertelt technisch manager Sander Van Praet. “Hij was bij ons al gekend voor we kozen voor coach Andreas Wieland. Na zijn aanstelling was de coach ook snel akkoord om Luca aan te trekken. Luca is opgegroeid met de speelstijl waar onze nieuwe coach voor staat. Hij heeft zijn jeugdopleiding genoten bij Red Bull Salzburg dat voor hetzelfde soort voetbal staat.”clock 10:4310 uur 43.clock 08:1408 uur 14. OH Leuven vindt Argentijnse verdediger bij FC Barcelona. OH Leuven heeft zich maandagavond versterkt met verdediger Santi Ramos Mingo.  De twintigjarige Argentijn komt transfervrij over van FC Barcelona, waar hij de voorbije twee seizoenen voor het tweede elftal speelde. In Leuven ondertekende hij een contract voor drie seizoenen, met optie op nog een extra seizoen. Ramos Mingo speelde in twee jaar 35 wedstrijden voor FC Barcelona Atlétic, de opleidingsploeg die uitkomt in de Spaanse derde klasse en al vele talenten liet doorbreken.  Hij was er onder meer ploegmaat van Ferran Jutgla, die naar Club Brugge overstapte. Voordien speelde hij in eigen land voor Club Deportivo Atalaya en topclub Boca Juniors. OH Leuven-coach Marc Brys keek uit naar de samenwerking met zijn nieuwe aanwinst. “Santi Mingo Ramos Mingo is een jonge getalenteerde linksvoetige centrale verdediger die zijn opleiding bij twee grote clubs genoot. Hij beschikt over een profiel dat we nog niet hadden in onze kern en kan op termijn nog doorgroeien”, aldus Brys. Voor Leuven is Ramos Mingo de negende inkomende transfer deze zomer. Eerder haalde de club ook al keepers Nordin Jackers en Valentin Cojocaru, verdedigers Ewoud Pletinckx, Joren Dom en Hamza Mendyl en middenvelders Raphael Holzhauser, Jon Dagur Thorsteinsson en Joao Gamboa aan boord. .OH Leuven vindt Argentijnse verdediger bij FC BarcelonaOH Leuven heeft zich maandagavond versterkt met verdediger Santi Ramos Mingo. De twintigjarige Argentijn komt transfervrij over van FC Barcelona, waar hij de voorbije twee seizoenen voor het tweede elftal speelde. In Leuven ondertekende hij een contract voor drie seizoenen, met optie op nog een extra seizoen.Ramos Mingo speelde in twee jaar 35 wedstrijden voor FC Barcelona Atlétic, de opleidingsploeg die uitkomt in de Spaanse derde klasse en al vele talenten liet doorbreken. Hij was er onder meer ploegmaat van Ferran Jutgla, die naar Club Brugge overstapte. Voordien speelde hij in eigen land voor Club Deportivo Atalaya en topclub Boca Juniors.OH Leuven-coach Marc Brys keek uit naar de samenwerking met zijn nieuwe aanwinst. “Santi Mingo Ramos Mingo is een jonge getalenteerde linksvoetige centrale verdediger die zijn opleiding bij twee grote clubs genoot. Hij beschikt over een profiel dat we nog niet hadden in onze kern en kan op termijn nog doorgroeien”, aldus Brys.Voor Leuven is Ramos Mingo de negende inkomende transfer deze zomer. Eerder haalde de club ook al keepers Nordin Jackers en Valentin Cojocaru, verdedigers Ewoud Pletinckx, Joren Dom en Hamza Mendyl en middenvelders Raphael Holzhauser, Jon Dagur Thorsteinsson en Joao Gamboa aan boord.clock19-07-2022 19-07-2022.clock 18:2718 uur 27. Racing Genk haalt middenvelder uit Argentinië. Racing Genk heeft vandaag de komst van middenvelder Nicolas Castro aangekondigd. De 21-jarige Argentijn maakt de overstap van Newell's Old Boys in eigen land en ondertekende in Limburg een contract voor vijf seizoenen. Zijn transfer hing al een tijdje in de lucht, zo moet hij op het middenveld de leemte invullen die de Noor Kristian Thorstvedt liet met zijn vertrek naar Serie A-club Sassuolo. Genk zou zo'n drie miljoen euro neertellen voor de Argentijn. Castro speelde in eigen land al 51 wedstrijden op het hoogste niveau. Hij was hierin goed voor 9 doelpunten en 7 assists. Genk kondigde hem aan als “een tweevoetige middenvelder met een uitstekende techniek”. “Hij is polyvalent en heeft een goed schot in de benen”, zo klonk het. Castro is voor Racing Genk de eerste inkomende transfer deze zomer. De Argentijn moet de Limburgers helpen beter te doen dan de teleurstellende achtste plaats in de Jupiler Pro League van vorig seizoen. .Racing Genk haalt middenvelder uit ArgentiniëRacing Genk heeft vandaag de komst van middenvelder Nicolas Castro aangekondigd. De 21-jarige Argentijn maakt de overstap van Newell’s Old Boys in eigen land en ondertekende in Limburg een contract voor vijf seizoenen. Zijn transfer hing al een tijdje in de lucht, zo moet hij op het middenveld de leemte invullen die de Noor Kristian Thorstvedt liet met zijn vertrek naar Serie A-club Sassuolo. Genk zou zo’n drie miljoen euro neertellen voor de Argentijn.Castro speelde in eigen land al 51 wedstrijden op het hoogste niveau. Hij was hierin goed voor 9 doelpunten en 7 assists. Genk kondigde hem aan als “een tweevoetige middenvelder met een uitstekende techniek”. “Hij is polyvalent en heeft een goed schot in de benen”, zo klonk het.Castro is voor Racing Genk de eerste inkomende transfer deze zomer. De Argentijn moet de Limburgers helpen beter te doen dan de teleurstellende achtste plaats in de Jupiler Pro League van vorig seizoen.clock18-07-2022 18-07-2022.clock 16:1416 uur 14. KV Kortrijk haalt centrale verdediger Joao Silva. KV Kortrijk heeft zich verzekerd van de diensten van Joao Silva. De 23-jarige centrale verdediger komt over van Deportivo Alavés en ondertekende in het Guldensporenstadion een contract van drie seizoenen  Deportivo Alaves verhuurde de Portugees het voorbije seizoen aan het Kroatische NK Istra. In de Kroatische eerste klasse was Silva zich een vaste basispion, hij kwam er in 30 wedstrijden in actie. Voordien speelde de Portugees in eigen land voor de jeugdelftallen van Sporting Braga en Sporting Lissabon.  KV Kortrijk maakte ook bekend dat het contract van Jimmy Tabidze in onderling overleg werd ontbonden. De 26-jarige Georgiër kende een terugval in de voorbereiding. “Hij heeft nog enkele maanden werk voor de boeg om wedstrijdfit te geraken”, aldus de Kerels. Tabidze keert terug naar Dinamo Tbilisi in zijn thuisland. Kortrijk had hem eind maart pas opgepikt bij het Russische Ufa.  .KV Kortrijk haalt centrale verdediger Joao SilvaKV Kortrijk heeft zich verzekerd van de diensten van Joao Silva. De 23-jarige centrale verdediger komt over van Deportivo Alavés en ondertekende in het Guldensporenstadion een contract van drie seizoenen Deportivo Alaves verhuurde de Portugees het voorbije seizoen aan het Kroatische NK Istra. In de Kroatische eerste klasse was Silva zich een vaste basispion, hij kwam er in 30 wedstrijden in actie. Voordien speelde de Portugees in eigen land voor de jeugdelftallen van Sporting Braga en Sporting Lissabon. KV Kortrijk maakte ook bekend dat het contract van Jimmy Tabidze in onderling overleg werd ontbonden. De 26-jarige Georgiër kende een terugval in de voorbereiding. “Hij heeft nog enkele maanden werk voor de boeg om wedstrijdfit te geraken”, aldus de Kerels. Tabidze keert terug naar Dinamo Tbilisi in zijn thuisland. Kortrijk had hem eind maart pas opgepikt bij het Russische Ufa. clock 16:1416 uur 14.clock 16:0516 uur 05. Union geeft jonge doelman Joachim Imbrechts een kans. Vicekampioen Union maakt werk van zijn kern voor volgend seizoen. De beloftevolle Joachim Imbrechts heeft een eenjarig profcontract getekend in het Dudenpark, met optie om nog een jaar te verlengen.  De 20-jarige doelman stroomt door van het beloftenelftal en moet bij de Brusselaars de vertrokken Tibo Herbots vervangen. Imbrechts maakte ruim een jaar geleden de overstap van Charleroi. Na Luxemburgs international Anthony Moris en reservekeeper Lucas Pirard zal Imbrechts allicht vrede moeten nemen met plek drie in de pikorde. .Union geeft jonge doelman Joachim Imbrechts een kansVicekampioen Union maakt werk van zijn kern voor volgend seizoen. De beloftevolle Joachim Imbrechts heeft een eenjarig profcontract getekend in het Dudenpark, met optie om nog een jaar te verlengen. De 20-jarige doelman stroomt door van het beloftenelftal en moet bij de Brusselaars de vertrokken Tibo Herbots vervangen. Imbrechts maakte ruim een jaar geleden de overstap van Charleroi.Na Luxemburgs international Anthony Moris en reservekeeper Lucas Pirard zal Imbrechts allicht vrede moeten nemen met plek drie in de pikorde.clock 16:0416 uur 04.clock15-07-2022 15-07-2022.clock 20:2520 uur 25. Cercle stalt Kanouté voor jaar bij Sochaux. Franck Kanouté gaat bij FC Sochaux op zoek naar meer speelminuten. De Senegalese middenvelder wordt voor een seizoen uitgeleend door Cercle Brugge. Bij groen-zwart kwam de 23-jarige Kanouté 25 keer in actie.  .Cercle stalt Kanouté voor jaar bij SochauxFranck Kanouté gaat bij FC Sochaux op zoek naar meer speelminuten. De Senegalese middenvelder wordt voor een seizoen uitgeleend door Cercle Brugge. Bij groen-zwart kwam de 23-jarige Kanouté 25 keer in actie. clock 20:2520 uur 25.clock 16:3216 uur 32. Damien Marcq landt in oude nest Charleroi. Damien Marcq keert transfervrij terug naar Sporting Charleroi. De verdedigende middenvelder zijn contract bij Union liep deze zomer af. Charleroi is geen onbekend terrein voor Marcq. In een periode tussen 2013 en 2017 speelde hij 141 wedstrijden voor de club. De 33-jarige Fransman tekent een contract voor 1 seizoen met een optie voor een extra jaar. .Damien Marcq landt in oude nest CharleroiDamien Marcq keert transfervrij terug naar Sporting Charleroi. De verdedigende middenvelder zijn contract bij Union liep deze zomer af.Charleroi is geen onbekend terrein voor Marcq. In een periode tussen 2013 en 2017 speelde hij 141 wedstrijden voor de club. De 33-jarige Fransman tekent een contract voor 1 seizoen met een optie voor een extra jaar.clock 16:3216 uur 32.clock 15:5815 uur 58. Poulain keert terug naar Nimes. De carrière van Benoit Poulain kent een vervolg bij Nîmes, zijn oude club. Het contract van de 34-jarige Franse verdediger werd niet verlengd bij AS Eupen en liep eind juni af. Hij tekende voor één seizoen, met een optie op een extra seizoen, bij de Franse tweedeklasser. Poulain begon zijn profcarrière in 2006 bij Nîmes. In 2014 trok hij over de grens voor een Belgisch avontuur dat startte bij KV Kortrijk. Twee jaar later maakte hij de overstap naar Club Brugge waar hij drie jaar speelde. Nadat zijn contract daar ten einde liep, nam het Turkse Kayserispor hem voor een half jaar over. Uiteindelijk was het Eupen dat de Fransman in juli 2021 opviste na een half jaar zonder contract. Verspreid over twee jaar speelde hij 21 wedstrijden in de Jupiler Pro League voor Eupen. .Poulain keert terug naar NimesDe carrière van Benoit Poulain kent een vervolg bij Nîmes, zijn oude club. Het contract van de 34-jarige Franse verdediger werd niet verlengd bij AS Eupen en liep eind juni af. Hij tekende voor één seizoen, met een optie op een extra seizoen, bij de Franse tweedeklasser.Poulain begon zijn profcarrière in 2006 bij Nîmes. In 2014 trok hij over de grens voor een Belgisch avontuur dat startte bij KV Kortrijk. Twee jaar later maakte hij de overstap naar Club Brugge waar hij drie jaar speelde. Nadat zijn contract daar ten einde liep, nam het Turkse Kayserispor hem voor een half jaar over.Uiteindelijk was het Eupen dat de Fransman in juli 2021 opviste na een half jaar zonder contract. Verspreid over twee jaar speelde hij 21 wedstrijden in de Jupiler Pro League voor Eupen.clock 15:5715 uur 57.clock 13:1113 uur 11. Standard strikt 19-jarige Nederlander Ohio bij RB Leipzig. Standard heeft de komst van de Nederlandse tiener Noah Ohio aangekondigd. De 19-jarige aanvaller ondertekende een contract voor 4 jaar in Luik en komt over van RB Leipzig. In de jeugd speelde Ohio voor Manchester City en Manchester United. Ohio begon zijn jeugdcarrière bij het Nederlandse Almere, maar werd er op 12-jarige leeftijd weggehaald door de rode ploeg uit Manchester. Een jaar later maakte hij de overstap naar de Citizens, waar hij 3 jaar in de jeugd speelde, alvorens naar RB Leipzig te trekken. De eerste profmatch speelde de aanvaller voor Vitesse, aan wie hij in januari 2021 een half jaar werd uitgeleend. Afgelopen seizoen werd hij opnieuw uitgeleend aan Austria Wenen, voor wie hij 30 matchen speelde. Daarin scoorde hij 6 keer en gaf hij 2 assists. .Standard strikt 19-jarige Nederlander Ohio bij RB LeipzigStandard heeft de komst van de Nederlandse tiener Noah Ohio aangekondigd. De 19-jarige aanvaller ondertekende een contract voor 4 jaar in Luik en komt over van RB Leipzig. In de jeugd speelde Ohio voor Manchester City en Manchester United.Ohio begon zijn jeugdcarrière bij het Nederlandse Almere, maar werd er op 12-jarige leeftijd weggehaald door de rode ploeg uit Manchester. Een jaar later maakte hij de overstap naar de Citizens, waar hij 3 jaar in de jeugd speelde, alvorens naar RB Leipzig te trekken.De eerste profmatch speelde de aanvaller voor Vitesse, aan wie hij in januari 2021 een half jaar werd uitgeleend. Afgelopen seizoen werd hij opnieuw uitgeleend aan Austria Wenen, voor wie hij 30 matchen speelde. Daarin scoorde hij 6 keer en gaf hij 2 assists.clock 13:1013 uur 10.clock 13:1013 uur 10.clock14-07-2022 14-07-2022.alles weergevenalles weergevenarrow-circle

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Atletiek

Elise Vanderelst (archieffoto)

Advertisement