Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Golf

Cameron Smith wint 150e editie van The Open, Thomas Pieters zakt weer weg op slotdag

Cameron Smith wint 150e editie van The Open, Thomas Pieters zakt weer weg op slotdag

clock 20:4120 uur 41. Eerste Major voor Smith. Op de slotdag van The Open is Thomas Pieters er niet in geslaagd om de top 10 binnen te komen. Integendeel. Na een ronde van 71 slagen zakte hij van de 13e nog naar de 28e plaats. Thomas Detry deed het drie slagen beter en eindigt als 34e in Schotland. De zege in de laatste Major van het seizoen ging naar de Australiër Cameron Smith na een fenomenale slotronde van 64 slagen. Het is zijn eerste zege in een Major nadat hij in 2020 al tweede was geworden op de Masters.  .Eerste Major voor SmithOp de slotdag van The Open is Thomas Pieters er niet in geslaagd om de top 10 binnen te komen. Integendeel. Na een ronde van 71 slagen zakte hij van de 13e nog naar de 28e plaats. Thomas Detry deed het drie slagen beter en eindigt als 34e in Schotland.De zege in de laatste Major van het seizoen ging naar de Australiër Cameron Smith na een fenomenale slotronde van 64 slagen. Het is zijn eerste zege in een Major nadat hij in 2020 al tweede was geworden op de Masters. clock 20:3720 uur 37.clock17-07-2022 17-07-2022.clock 23:3823 uur 38. Sterke Pieters is 13e, Detry zakt wat weg. Met een tweede opeenvolgende ronde van 67 slagen is Thomas Pieters naar een gedeelde dertiende plaats geklommen in Schotland. Na 6 birdies en 1 eagle stond hij even in de top 10, maar hij moest uiteindelijk nog een paar plaatsjes toegeven.  Thomas Detry, die dag twee afsloot op de achttiende plaats, moest genoegen nemen met een ronde van 74 slagen. Hij verliest daardoor exact 30 plaatsen en is nu 48e. De leidersplaats is voorlopig voor het duo Hovland/McIlroy met -16. .Sterke Pieters is 13e, Detry zakt wat wegMet een tweede opeenvolgende ronde van 67 slagen is Thomas Pieters naar een gedeelde dertiende plaats geklommen in Schotland.Na 6 birdies en 1 eagle stond hij even in de top 10, maar hij moest uiteindelijk nog een paar plaatsjes toegeven. Thomas Detry, die dag twee afsloot op de achttiende plaats, moest genoegen nemen met een ronde van 74 slagen. Hij verliest daardoor exact 30 plaatsen en is nu 48e.De leidersplaats is voorlopig voor het duo Hovland/McIlroy met -16.clock 23:3523 uur 35.clock16-07-2022 16-07-2022.clock 23:3823 uur 38. Sterke remonte van Thomas Pieters. Thomas Pieters, die na een openingsronde van 75 slagen op een gedeelde 119e plaats stond, zette een zeer sterke remonte neer.  Zo leverde de nummer 34 van de wereld een scorekaart af waarop zes birdies en een bogey stonden, goed voor een ronde van 67 slagen. Pieters maakte meteen 73 plaatsen winst waarmee hij dag twee afsloot op een gedeelde 46e plaats.  De Amerikaan Collin Morikawa, die zich vorig jaar de beste toonde, redde het na een tweede ronde van 73 slagen niet. Drievoudig winnaar Tiger Woods mocht na een tweede ronde van 75 slagen ook de koffers pakken. .Sterke remonte van Thomas PietersThomas Pieters, die na een openingsronde van 75 slagen op een gedeelde 119e plaats stond, zette een zeer sterke remonte neer. Zo leverde de nummer 34 van de wereld een scorekaart af waarop zes birdies en een bogey stonden, goed voor een ronde van 67 slagen. Pieters maakte meteen 73 plaatsen winst waarmee hij dag twee afsloot op een gedeelde 46e plaats. De Amerikaan Collin Morikawa, die zich vorig jaar de beste toonde, redde het na een tweede ronde van 73 slagen niet. Drievoudig winnaar Tiger Woods mocht na een tweede ronde van 75 slagen ook de koffers pakken.clock 23:3523 uur 35. Thomas Detry duikt in de top 20. Met een tweede ronde van 69 slagen is Thomas Detry na dag twee van de 27e naar de 18e plaats geklommen op het Open Championship golf. De 29-jarige Brusselaar lukte op de tweede hole een birdie, maar moest even later een dubbele bogey incasseren nadat de bal op een moeilijke plaats in de bunker was beland.  Detry trok de scheve situatie recht met birdies op de holes zes en zeven. Na een bogey op de par-3 elfde hole sloot hij zijn ronde af met drie birdies op de laatste vier holes. Met zijn totaalscore van 139 slagen, vijf onder par, telt hij acht slagen meer dan de Australiër Cameron Smith, die met een ronde van 64 slagen de beste score van de dag neerzette.  In de tussenstand doet de regerende Players Championship-kampioen twee slagen beter dan de Amerikaan Cameron Young. .Thomas Detry duikt in de top 20Met een tweede ronde van 69 slagen is Thomas Detry na dag twee van de 27e naar de 18e plaats geklommen op het Open Championship golf.De 29-jarige Brusselaar lukte op de tweede hole een birdie, maar moest even later een dubbele bogey incasseren nadat de bal op een moeilijke plaats in de bunker was beland. Detry trok de scheve situatie recht met birdies op de holes zes en zeven. Na een bogey op de par-3 elfde hole sloot hij zijn ronde af met drie birdies op de laatste vier holes.Met zijn totaalscore van 139 slagen, vijf onder par, telt hij acht slagen meer dan de Australiër Cameron Smith, die met een ronde van 64 slagen de beste score van de dag neerzette. In de tussenstand doet de regerende Players Championship-kampioen twee slagen beter dan de Amerikaan Cameron Young.clock 00:0400 uur 04. Detry nestelt zich op 27e plaats. Met een openingsronde van 70 slagen heeft Thomas Detry zich donderdag op een gedeelde 27e plaats genesteld na dag één op het Open Championship golf. De 29-jarige Brusselaar, die vorige week 10e werd in de sterk bezette Scottish Open, putte op zijn eerste 9 holes 3 birdies weg waartegen hij ook twee bogeys op zijn kaart moest schrijven. Na een bogey op de elfde hole lukte Detry nog twee birdies wat resulteerde in een ronde van 70 slagen, twee onder par.  In de tussenstand telt hij 6 slagen meer dan de Amerikaan Cameron Young die alleen de leiding waarneemt. De 25-jarige Young, die op het PGA Championship derde werd, telt 2 slagen voorsprong op de Noord-Ier Rory McIlroy, een van de favorieten voor de eindoverwinning. Thomas Pieters kende een moeilijke eerste dag. Met zijn ronde van 75 slagen sloot hij dag één af op een gedeelde 119e plaats. Drievoudig kampioen Tiger Woods kwam na een eerste ronde van 78 slagen niet verder dan een 146e plaats. .Detry nestelt zich op 27e plaatsMet een openingsronde van 70 slagen heeft Thomas Detry zich donderdag op een gedeelde 27e plaats genesteld na dag één op het Open Championship golf.De 29-jarige Brusselaar, die vorige week 10e werd in de sterk bezette Scottish Open, putte op zijn eerste 9 holes 3 birdies weg waartegen hij ook twee bogeys op zijn kaart moest schrijven. Na een bogey op de elfde hole lukte Detry nog twee birdies wat resulteerde in een ronde van 70 slagen, twee onder par. In de tussenstand telt hij 6 slagen meer dan de Amerikaan Cameron Young die alleen de leiding waarneemt. De 25-jarige Young, die op het PGA Championship derde werd, telt 2 slagen voorsprong op de Noord-Ier Rory McIlroy, een van de favorieten voor de eindoverwinning.Thomas Pieters kende een moeilijke eerste dag. Met zijn ronde van 75 slagen sloot hij dag één af op een gedeelde 119e plaats. Drievoudig kampioen Tiger Woods kwam na een eerste ronde van 78 slagen niet verder dan een 146e plaats.clock15-07-2022 15-07-2022.clock 12:4712 uur 47.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

voetbal

Joan Laporta wordt de “nieuwe” president van voetbalclub FC Barcelona. De 58-jarige advocaat was eerder voorzitter van de Catalaanse topclub tussen 2003 en 2010....

Schaken

In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

Schaken

Na 16 dagen over-the-board schaken in Wijk aan Zee, keren we weer terug naar het “nieuwe normaal”: weer een online toernooi dat onderdeel uitmaakt...

Golf

Tiger Woods ondervindt al enkele jaren hinder van zijn rug. Ook tijdens het PNC Championship vorige maand, waar hij samen met zijn zoontje Charlie...

Atletiek

Op de lijst van wereldrecordhouders – Bolt, El Gueros, Bekal, Komen, Gebrselsssie – staat ook een Belg. je kent haar niet? Vlaanderen van de...

Golf

Het WGC-golftoernooi is gisteren gewijzigd in rood en zwart voor Tiger Woods. Golfers en personeel waren gekleed in rode en zwarte kleding met de...

Schaken

Caruana was zaterdag te sterk voor de Pool Jan-Krzysztof Duda. Hij kwam daarmee op negen punten en sloeg een onoverkoombaar gat met de Noorse...

voetbal

Dankzij Federico Chiesa’s late aansluitingstreffer in de heenwedstrijd hield Juventus zijn kansen op de kwartfinales intact, al moest het natuurlijk nog de 2-1 nederlaag...

voetbal

za 15 mei 2021 18:35 Het seizoen 2020-2021 loopt op zijn laatste benen en dus kijken heel wat clubs al uit naar de nieuwe...

Advertisement