Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Oefenwedstrijden: Union verkoopt Feyenoord pak rammel, Anderlecht klopt Lyon

Oefenwedstrijden: Union verkoopt Feyenoord pak rammel, Anderlecht klopt Lyon

za 16 juli 2022 21:53 De voetbalclubs uit 1A en 1B zijn volop bezig aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Ontdek hier de resultaten van de oefenmatchen. zat 16/07 Standard Mönchengladbach 1-1 FCV Dender Cercle Brugge 0-5 Feyenoord Union 0-4 KRC Genk AEK Athene 0-2 KV Mechelen VfL Wolfsburg 3-4 Antwerp Fortuna Sittard 0-1 Anderlecht Lyon 2-3 en 3-0 KV Kortrijk FC Utrecht 2-1 OH Leuven Leicester City 3-3 Westerlo Beerschot 2-3 Zulte Waregem Valenciennes 1-1 Charleroi Straatsburg 1-2 oefenwedstrijden eersteklassersclock 21:52De opstelling van Anderlecht, met Trebel in de basis:. 21 uur 52.De opstelling van Anderlecht, met Trebel in de basis:clock 21:5221 uur 52. Anderlecht wint zijn galamatch. De tweede ontmoeting met Olympique Lyon van vandaag heeft Anderlecht wel winnend afgesloten. Met zijn typeploeg won Mazzu zijn eerste wedstrijd in het Lotto Park met 3-0.  Refaelov opende al na twee minuten de score, nieuwkomer Esposito verdubbelde op het uur. Amuzu zette tien minuten voor tijd de eindstand op het bord.  Aan de overkant koos ook Peter Bosz nagenoeg voor zijn sterkst mogelijke opstelling. Jason Denayer ontbrak in het verliezende kamp met een aanslepende blessure. .Anderlecht wint zijn galamatchDe tweede ontmoeting met Olympique Lyon van vandaag heeft Anderlecht wel winnend afgesloten. Met zijn typeploeg won Mazzu zijn eerste wedstrijd in het Lotto Park met 3-0. Refaelov opende al na twee minuten de score, nieuwkomer Esposito verdubbelde op het uur. Amuzu zette tien minuten voor tijd de eindstand op het bord. Aan de overkant koos ook Peter Bosz nagenoeg voor zijn sterkst mogelijke opstelling. Jason Denayer ontbrak in het verliezende kamp met een aanslepende blessure.clock 21:4821 uur 48.clock 21:2221 uur 22. Charleroi verliest van Straatsburg. Charleroi heeft zijn voorbereiding op het nieuwe seizoen afgesloten met een 1-2-nederlaag tegen de Franse subtopper Straatsburg.  De Malagassiër Marco Ilaimaharitra effende het pad voor de Zebra's, maar twee snelle tegentreffers in het begin van de tweede helft deden hen uiteindelijk toch de das om. Matz Sels keepte de eerste helft bij de bezoekers. .Charleroi verliest van StraatsburgCharleroi heeft zijn voorbereiding op het nieuwe seizoen afgesloten met een 1-2-nederlaag tegen de Franse subtopper Straatsburg. De Malagassiër Marco Ilaimaharitra effende het pad voor de Zebra’s, maar twee snelle tegentreffers in het begin van de tweede helft deden hen uiteindelijk toch de das om. Matz Sels keepte de eerste helft bij de bezoekers.clock 21:2021 uur 20.clock 19:5319 uur 53. Cercle dendert vlotjes voorbij Dender. Cercle sluit zijn voorbereiding ook af met een positief gevoel. Op het veld van Dender gingen de ballen vlotjes in het net. Van der Bruggen, Ayase, Hotic, Martlé en Denkey zetten hun naam op het scorebord.  .Cercle dendert vlotjes voorbij DenderCercle sluit zijn voorbereiding ook af met een positief gevoel. Op het veld van Dender gingen de ballen vlotjes in het net. Van der Bruggen, Ayase, Hotic, Martlé en Denkey zetten hun naam op het scorebord. clock 19:5319 uur 53.clock 18:1718 uur 17. Genk verliest afscheidsmatch Denier. Racing Genk heeft zaterdag op zijn fandag een nederlaag geleden tegen het Griekse AEK Athene (0-2). De wedstrijd stond volledig in teken van Pierre Denier,  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Atletiek

Elise Vanderelst (archieffoto)

Advertisement