Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Eupen tankt vertrouwen in oefenpot tegen Ajax, Antwerp wint Match voor de Vrede

Eupen tankt vertrouwen in oefenpot tegen Ajax, Antwerp wint Match voor de Vrede

vr 15 juli 2022 23:24 De voetbalclubs uit 1A en 1B zijn volop bezig aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Ontdek hier de resultaten van de oefenmatchen. vri 15/07 Ajax (Ned) Eupen 1-1 KV Oostende KV Kortrijk 4-5 Antwerp Dynamo Kiev (Oek) 2-1 oefenwedstrijden eersteklassersclock 23:2123 uur 21. Antwerp sluit voorbereiding af met zege in Match voor de Vrede. Antwerp heeft vrijdagavond zijn voorbereiding op het nieuwe seizoen afgesloten met een 2-1 thuiszege tegen Dinamo Kiev in de Match voor de Vrede. Nieuwkomer Vincent Janssen opende al vroeg de score na een knappe dribbel. Met de rust in zicht zorgde Viktor Tsygankov voor de gelijkmaker, twintig minuten voor affluiten zette Manuel Benson de 2-1 eindstand op het scorebord. The Great Old kan zo met vertrouwen toeleven naar de voorrondes van de Conference League. In de tweede kwalificatieronde nemen ze het donderdag op tegen het Kosovaarse Drita. Drie dagen later volgt op bezoek bij KV Mechelen de eerste competitiewedstrijd van het seizoen. .Antwerp sluit voorbereiding af met zege in Match voor de VredeAntwerp heeft vrijdagavond zijn voorbereiding op het nieuwe seizoen afgesloten met een 2-1 thuiszege tegen Dinamo Kiev in de Match voor de Vrede.Nieuwkomer Vincent Janssen opende al vroeg de score na een knappe dribbel. Met de rust in zicht zorgde Viktor Tsygankov voor de gelijkmaker, twintig minuten voor affluiten zette Manuel Benson de 2-1 eindstand op het scorebord.The Great Old kan zo met vertrouwen toeleven naar de voorrondes van de Conference League. In de tweede kwalificatieronde nemen ze het donderdag op tegen het Kosovaarse Drita. Drie dagen later volgt op bezoek bij KV Mechelen de eerste competitiewedstrijd van het seizoen.clock 20:1320 uur 13. Kortrijk wint spectaculaire oefenpot van Oostende. KV Oostende heeft in een spektakelrijke oefenpot tegen KV Kortrijk nipt de duimen moeten leggen. Het West-Vlaamse onderonsje leverde negen doelpunten op: 4-5. Halfweg hadden beide teams elk twee keer gescoord. David Henen bracht Kortrijk tot tweemaal toe op voorsprong, Albanese en Rocha maakten de achterstand telkens ongedaan. In de tweede helft klom KVK opnieuw op voorsprong, maar na enkele dolle minuten ging KVO opnieuw op en over de buren door toedoen van Kvasina en Berte. Dankzij twee late doelpunten graaide rood-wit in extremis alsnog de zege mee. .Kortrijk wint spectaculaire oefenpot van OostendeKV Oostende heeft in een spektakelrijke oefenpot tegen KV Kortrijk nipt de duimen moeten leggen. Het West-Vlaamse onderonsje leverde negen doelpunten op: 4-5.Halfweg hadden beide teams elk twee keer gescoord. David Henen bracht Kortrijk tot tweemaal toe op voorsprong, Albanese en Rocha maakten de achterstand telkens ongedaan.In de tweede helft klom KVK opnieuw op voorsprong, maar na enkele dolle minuten ging KVO opnieuw op en over de buren door toedoen van Kvasina en Berte. Dankzij twee late doelpunten graaide rood-wit in extremis alsnog de zege mee.clock 20:1220 uur 12.clock 18:4018 uur 40. Eupen tankt vertrouwen tegen Ajax. Eupen heeft vertrouwen opgedaan voor de start van het nieuwe seizoen. De Panda's speelden vrijdag in Amsterdam 1-1 gelijk in een oefenduel tegen Ajax. Smail Prevljak bracht de Oostkantonners na 50 minuten op voorsprong.  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Atletiek

Elise Vanderelst (archieffoto)

Advertisement