Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Zomertransfers JPL: Standard haalt Nederlandse spits Ohio (19) bij RB Leipzig, Marcq terug naar Charleroi

Zomertransfers JPL: Standard haalt Nederlandse spits Ohio (19) bij RB Leipzig, Marcq terug naar Charleroi

do 14 juli 2022 16:35 De nieuwe competitie komt er met rasse schreden aan. Niet alleen op het veld, maar ook in de bestuurskamers wordt de jaargang 2022-2023 voorbereid. Op deze pagina vind je alle transfers in de Jupiler Pro League en de Scooore Super League. zomertransfers binnenlandclock 20:2520 uur 25. Cercle stalt Kanouté voor jaar bij Sochaux. Franck Kanouté gaat bij FC Sochaux op zoek naar meer speelminuten. De Senegalese middenvelder wordt voor een seizoen uitgeleend door Cercle Brugge. Bij groen-zwart kwam de 23-jarige Kanouté 25 keer in actie.  .Cercle stalt Kanouté voor jaar bij SochauxFranck Kanouté gaat bij FC Sochaux op zoek naar meer speelminuten. De Senegalese middenvelder wordt voor een seizoen uitgeleend door Cercle Brugge. Bij groen-zwart kwam de 23-jarige Kanouté 25 keer in actie. clock 20:2520 uur 25.clock 16:3216 uur 32. Damien Marcq landt in oude nest Charleroi. Damien Marcq keert transfervrij terug naar Sporting Charleroi. De verdedigende middenvelder zijn contract bij Union liep deze zomer af. Charleroi is geen onbekend terrein voor Marcq. In een periode tussen 2013 en 2017 speelde hij 141 wedstrijden voor de club. De 33-jarige Fransman tekent een contract voor 1 seizoen met een optie voor een extra jaar. .Damien Marcq landt in oude nest CharleroiDamien Marcq keert transfervrij terug naar Sporting Charleroi. De verdedigende middenvelder zijn contract bij Union liep deze zomer af.Charleroi is geen onbekend terrein voor Marcq. In een periode tussen 2013 en 2017 speelde hij 141 wedstrijden voor de club. De 33-jarige Fransman tekent een contract voor 1 seizoen met een optie voor een extra jaar.clock 16:3216 uur 32.clock 15:5815 uur 58. Poulain keert terug naar Nimes. De carrière van Benoit Poulain kent een vervolg bij Nîmes, zijn oude club. Het contract van de 34-jarige Franse verdediger werd niet verlengd bij AS Eupen en liep eind juni af. Hij tekende voor één seizoen, met een optie op een extra seizoen, bij de Franse tweedeklasser. Poulain begon zijn profcarrière in 2006 bij Nîmes. In 2014 trok hij over de grens voor een Belgisch avontuur dat startte bij KV Kortrijk. Twee jaar later maakte hij de overstap naar Club Brugge waar hij drie jaar speelde. Nadat zijn contract daar ten einde liep, nam het Turkse Kayserispor hem voor een half jaar over. Uiteindelijk was het Eupen dat de Fransman in juli 2021 opviste na een half jaar zonder contract. Verspreid over twee jaar speelde hij 21 wedstrijden in de Jupiler Pro League voor Eupen. .Poulain keert terug naar NimesDe carrière van Benoit Poulain kent een vervolg bij Nîmes, zijn oude club. Het contract van de 34-jarige Franse verdediger werd niet verlengd bij AS Eupen en liep eind juni af. Hij tekende voor één seizoen, met een optie op een extra seizoen, bij de Franse tweedeklasser.Poulain begon zijn profcarrière in 2006 bij Nîmes. In 2014 trok hij over de grens voor een Belgisch avontuur dat startte bij KV Kortrijk. Twee jaar later maakte hij de overstap naar Club Brugge waar hij drie jaar speelde. Nadat zijn contract daar ten einde liep,  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Atletiek

Elise Vanderelst (archieffoto)

Advertisement