Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Golf

Goede start voor Thomas Detry op The Open, Thomas Pieters moet op zoek naar birdies

Goede start voor Thomas Detry op The Open, Thomas Pieters moet op zoek naar birdies

clock 00:0400 uur 04. Detry nestelt zich op 27e plaats. Met een openingsronde van 70 slagen heeft Thomas Detry zich donderdag op een gedeelde 27e plaats genesteld na dag één op het Open Championship golf. De 29-jarige Brusselaar, die vorige week 10e werd in de sterk bezette Scottish Open, putte op zijn eerste 9 holes 3 birdies weg waartegen hij ook twee bogeys op zijn kaart moest schrijven. Na een bogey op de elfde hole lukte Detry nog twee birdies wat resulteerde in een ronde van 70 slagen, twee onder par.  In de tussenstand telt hij 6 slagen meer dan de Amerikaan Cameron Young die alleen de leiding waarneemt. De 25-jarige Young, die op het PGA Championship derde werd, telt 2 slagen voorsprong op de Noord-Ier Rory McIlroy, een van de favorieten voor de eindoverwinning. Thomas Pieters kende een moeilijke eerste dag. Met zijn ronde van 75 slagen sloot hij dag één af op een gedeelde 119e plaats. Drievoudig kampioen Tiger Woods kwam na een eerste ronde van 78 slagen niet verder dan een 146e plaats. .Detry nestelt zich op 27e plaatsMet een openingsronde van 70 slagen heeft Thomas Detry zich donderdag op een gedeelde 27e plaats genesteld na dag één op het Open Championship golf.De 29-jarige Brusselaar, die vorige week 10e werd in de sterk bezette Scottish Open, putte op zijn eerste 9 holes 3 birdies weg waartegen hij ook twee bogeys op zijn kaart moest schrijven. Na een bogey op de elfde hole lukte Detry nog twee birdies wat resulteerde in een ronde van 70 slagen, twee onder par. In de tussenstand telt hij 6 slagen meer dan de Amerikaan Cameron Young die alleen de leiding waarneemt. De 25-jarige Young, die op het PGA Championship derde werd, telt 2 slagen voorsprong op de Noord-Ier Rory McIlroy, een van de favorieten voor de eindoverwinning.Thomas Pieters kende een moeilijke eerste dag. Met zijn ronde van 75 slagen sloot hij dag één af op een gedeelde 119e plaats. Drievoudig kampioen Tiger Woods kwam na een eerste ronde van 78 slagen niet verder dan een 146e plaats.clock15-07-2022 15-07-2022.clock 12:4712 uur 47.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Atletiek

Elise Vanderelst (archieffoto)

Advertisement