Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Formule 1

Belgische korfballers zetten ook China opzij, geen kickboksbrons voor Hélène Connart op Wereldspelen

Belgische korfballers zetten ook China opzij, geen kickboksbrons voor Hélène Connart op Wereldspelen

Wereldspelen: 14 juliclock 00:1700 uur 17. Eddy Merckx vlot naar kwartfinale. Eddy Merckx heeft zich weten te plaatsen voor de kwartfinale op het driebandentoernooi van de Wereldspelen. De 53-jarige Antwerpenaar versloeg in zijn eerste wedstrijd de Costa Ricaan Erick Tellez met afgetekende 40-16 cijfers.  Voor een plaats in de halve finale neemt Merckx, de tweevoudige wereldkampioen, het op tegen de Spanjaard Daniel Sanchez, die in 2001, 2005 en 2017 de titel won. .Eddy Merckx vlot naar kwartfinaleEddy Merckx heeft zich weten te plaatsen voor de kwartfinale op het driebandentoernooi van de Wereldspelen.De 53-jarige Antwerpenaar versloeg in zijn eerste wedstrijd de Costa Ricaan Erick Tellez met afgetekende 40-16 cijfers. Voor een plaats in de halve finale neemt Merckx, de tweevoudige wereldkampioen, het op tegen de Spanjaard Daniel Sanchez, die in 2001, 2005 en 2017 de titel won.clock15-07-2022 15-07-2022.clock 23:5523 uur 55. Olivier Fortamps naar finale waterskiën. Olivier Fortamps eindigde als 5e in de kwalificaties van het waterskiën (figuren). De beste zes mogen naar de finale op vrijdag. Onze 44-jarige landgenoot behaalde 9.810 punten (6.020 + 3.790). De Oekraïner Danylo Filtsjenko scoorde het best in de kwalificaties met 11.140 punten voor de Amerikaan Adam Pickos (11.040), de Chileen Martin Labra (10.450) en de Tsjech Martin Kolman (10.330). .Olivier Fortamps naar finale waterskiënOlivier Fortamps eindigde als 5e in de kwalificaties van het waterskiën (figuren). De beste zes mogen naar de finale op vrijdag. Onze 44-jarige landgenoot behaalde 9.810 punten (6.020 + 3.790).De Oekraïner Danylo Filtsjenko scoorde het best in de kwalificaties met 11.140 punten voor de Amerikaan Adam Pickos (11.040), de Chileen Martin Labra (10.450) en de Tsjech Martin Kolman (10.330).clock 22:5522 uur 55. Geen brons voor Hélène Connart. Hélène Connart is er niet in geslaagd de bronzen medaille in de K1 (categorie tot 60 kg) te winnen. De 33-jarige tweevoudig wereldkampioene uit Bois-de-Lessines verloor de “kleine finale” op punten van de Oekraïense Alina Martynjoek met 2-1 (18-15, 12-12, 14-13). .Geen brons voor Hélène ConnartHélène Connart is er niet in geslaagd de bronzen medaille in de K1 (categorie tot 60 kg) te winnen.De 33-jarige tweevoudig wereldkampioene uit Bois-de-Lessines verloor de “kleine finale” op punten van de Oekraïense Alina Martynjoek met 2-1 (18-15, 12-12, 14-13).clock 22:4122 uur 41. Reekshoofd Tinne Gillis squasht zich naar kwartfinales. Tinne Gilis heeft zich geplaatst voor de kwartfinales van het squashtoernooi. In de tweede ronde haalde onze landgenote, de nummer 13 op de wereldranglijst, het in 2 sets van de Canadese Niki Todd: 11-7 en 11-4. In de kwartfinales neemt ze het vrijdag op tegen thuisspeelster Marina Stefanoni (PSA 57). .Reekshoofd Tinne Gillis squasht zich naar kwartfinalesTinne Gilis heeft zich geplaatst voor de kwartfinales van het squashtoernooi. In de tweede ronde haalde onze landgenote, de nummer 13 op de wereldranglijst, het in 2 sets van de Canadese Niki Todd: 11-7 en 11-4.In de kwartfinales neemt ze het vrijdag op tegen thuisspeelster Marina Stefanoni (PSA 57).clock 22:2022 uur 20.clock 22:1822 uur 18. Belgische korfballers op zucht van halve finales. De Belgische korfballers hebben hun tweede zege op rij geboekt in de groepsfase. Na hun zege tegen Duitsland, ging China met 27-11 voor de bijl. De Diamonds staan daarmee op een zucht van de halve finales.  Als Suriname later op donderdag wint van Duitsland, is de kwalificatie een feit. Vrijdag is Suriname de derde en laatste tegenstander van de Belgen in groep B.  De top twee van elke groep stoot door naar de halve finales. Nederland, Tsjechië, Taiwan en Portugal maken deel uit van groep A. .Belgische korfballers op zucht van halve finalesDe Belgische korfballers hebben hun tweede zege op rij geboekt in de groepsfase. Na hun zege tegen Duitsland, ging China met 27-11 voor de bijl. De Diamonds staan daarmee op een zucht van de halve finales. Als Suriname later op donderdag wint van Duitsland, is de kwalificatie een feit. Vrijdag is Suriname de derde en laatste tegenstander van de Belgen in groep B. De top twee van elke groep stoot door naar de halve finales. Nederland, Tsjechië, Taiwan en Portugal maken deel uit van groep A.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Atletiek

Elise Vanderelst (archieffoto)

Advertisement