Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Zomertransfers JPL: KV Mechelen versterkt zich met ex-Club-speler Boli Bolingoli én spits

Zomertransfers JPL: KV Mechelen versterkt zich met ex-Club-speler Boli Bolingoli én spits

di 12 juli 2022 21:17 De nieuwe competitie komt er met rasse schreden aan. Niet alleen op het veld, maar ook in de bestuurskamers wordt de jaargang 2022-2023 voorbereid. Op deze pagina vind je alle transfers in de Jupiler Pro League en de Scooore Super League. zomertransfers binnenlandclock 21:1721 uur 17. Tweede aanwinst op een dag voor KV Mechelen. Na Boli Bolingoli heeft KV Mechelen zich ook versterkt met Alessio Da Cruz. De 25-jarige Nederlander met Kaapverdische roots verlaat Parma en tekent voor 2 jaar in Mechelen. Da Cruz speelde in de jeugd voor onder andere Ajax, Almere City en Twente. Op zijn 20ste maakte hij de overstap naar het Italiaanse Novara. Daar pikte Parma hem op, dat hem daarna nog uitleende aan onder andere Groningen. Daar werkte hij nog samen met de nieuwe KV Mechelen-trainer Danny Buijs. .Tweede aanwinst op een dag voor KV MechelenNa Boli Bolingoli heeft KV Mechelen zich ook versterkt met Alessio Da Cruz. De 25-jarige Nederlander met Kaapverdische roots verlaat Parma en tekent voor 2 jaar in Mechelen.Da Cruz speelde in de jeugd voor onder andere Ajax, Almere City en Twente. Op zijn 20ste maakte hij de overstap naar het Italiaanse Novara. Daar pikte Parma hem op, dat hem daarna nog uitleende aan onder andere Groningen. Daar werkte hij nog samen met de nieuwe KV Mechelen-trainer Danny Buijs.clock 21:1121 uur 11.clock 19:3019 uur 30.Jupiler Pro League Kompany lokt Josh Cullen van Anderlecht mee naar Burnleyclock 12/07clock 18:0618 uur 06. KV Mechelen haalt Boli Bolingoli terug naar België. KV Mechelen heeft zich versterkt met linksachter Boli Bolingoli. De 27-jarige Congolese Antwerpenaar heeft al ervaring in de Belgische competitie, want hij speelde 64 wedstrijden voor Club Brugge en 18 voor STVV. De linksback deed ook ervaring op bij Rapid Wien en komt nu over van Celtic Glasgow.  “Boli weet wat het is om onder druk te spelen. Club, Celtic, Rapid, dat zijn allemaal topteams in hun competitie. Hij kan ons zowel op defensief als offensief vlak een extra impuls geven”, vertelt sportief directeur Tom Caluwé. Met deze transfer stapt Boli, de neef van Romelu Lukaku, in de voetsporen van oom Roger Lukaku. Die speelde 25 jaar geleden nog voor KV Mechelen. “Ik was gewoon terug op zoek naar een club waar je een familiegevoel merkt. Vanaf het eerste contact werd dat meteen duidelijk. Ik wil terug spelen en plezier hebben. Dat is mijn eerste doel bij KV.” .KV Mechelen haalt Boli Bolingoli terug naar BelgiëKV Mechelen heeft zich versterkt met linksachter Boli Bolingoli. De 27-jarige Congolese Antwerpenaar heeft al ervaring in de Belgische competitie, want hij speelde 64 wedstrijden voor Club Brugge en 18 voor STVV.De linksback deed ook ervaring op bij Rapid Wien en komt nu over van Celtic Glasgow.  “Boli weet wat het is om onder druk te spelen. Club, Celtic, Rapid, dat zijn allemaal topteams in hun competitie. Hij kan ons zowel op defensief als offensief vlak een extra impuls geven”, vertelt sportief directeur Tom Caluwé.Met deze transfer stapt Boli, de neef van Romelu Lukaku,  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Atletiek

Elise Vanderelst (archieffoto)

Advertisement