Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Basketbal

Petanquester Jessica Meskens raakt niet voorbij kwalificaties precisieschieten

Petanquester Jessica Meskens raakt niet voorbij kwalificaties precisieschieten

België heeft al 7 medailles veroverd op de Wereldspelen, met veelvraat Bart Swings op kop. Komt er nog eremetaal bij? Volg dag 5 van de Wereldspelen in Birmingham hier op de voet.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Wereldspelen: 12 juli

 1. 21 uur 57. Daan Cox 16e op kajakmarathon standaard afstand. Daan Cox is 16e geworden in de kajakmarathon standaard afstand. De 24-jarige Limburger had voor de 21 kilometer 1u34'47″20 nodig. De Zuid-Afrikaan Andy Birkett won. De Deen Mads Brandt Pedersen, maandag nog goed voor goud op de korte afstand, werd 2e, de Spanjaard Ivan Alonso 3e. Op de korte afstand werd Cox maandag dertiende. .

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Daan Cox 16e op kajakmarathon standaard afstand

  Daan Cox is 16e geworden in de kajakmarathon standaard afstand. De 24-jarige Limburger had voor de 21 kilometer 1u34’47″20 nodig. De Zuid-Afrikaan Andy Birkett won. De Deen Mads Brandt Pedersen, maandag nog goed voor goud op de korte afstand, werd 2e, de Spanjaard Ivan Alonso 3e. Op de korte afstand werd Cox maandag dertiende.

 2. 21 uur 56. Petanquester Jessica Meskens raakt niet voorbij kwalificaties. Petanquester Jessica Meskens is 7e geworden, op 8 deelneemsters, in de kwalificaties van het precisieschieten. Per kwalificatieronde plaatsten twee speelsters zich voor de halve finales. De 23-jarige Meskens haalde in de eerste ronde 24 punten en in de tweede 22. In de eerste ronde waren 32 punten nodig om meteen door te gaan, in de tweede een totaal van 63. Vorige maand veroverde Meskens nog brons op het EK in Torrelavega en in 2019 werd ze op het WK in Almeira eveneens derde. In Birmingham speelt ze woensdag met Nancy Barzin nog het parentoernooi. .

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Petanquester Jessica Meskens raakt niet voorbij kwalificaties

  Petanquester Jessica Meskens is 7e geworden, op 8 deelneemsters, in de kwalificaties van het precisieschieten. Per kwalificatieronde plaatsten twee speelsters zich voor de halve finales.

  De 23-jarige Meskens haalde in de eerste ronde 24 punten en in de tweede 22. In de eerste ronde waren 32 punten nodig om meteen door te gaan, in de tweede een totaal van 63.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Vorige maand veroverde Meskens nog brons op het EK in Torrelavega en in 2019 werd ze op het WK in Almeira eveneens derde. In Birmingham speelt ze woensdag met Nancy Barzin nog het parentoernooi.

","textStripped":"Daan Cox is 16e geworden in de kajakmarathon standaard afstand. De 24-jarige Limburger had voor de 21 kilometer 1u34'47"20 nodig. De Zuid-Afrikaan Andy Birkett won. De Deen Mads Brandt Pedersen, maandag nog goed voor goud op de korte afstand, werd 2e, de Spanjaard Ivan Alonso 3e. Op de korte afstand werd Cox maandag dertiende.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"3021088","title":"Petanquester Jessica Meskens raakt niet voorbij kwalificaties","source":"","time":"??+?","eventTime":1657655774890,"text":"

Petanquester Jessica Meskens is 7e geworden, op 8 deelneemsters, in de kwalificaties van het precisieschieten. Per kwalificatieronde plaatsten twee speelsters zich voor de halve finales. De 23-jarige Meskens haalde in de eerste ronde 24 punten en in de tweede 22. In de eerste ronde waren 32 punten nodig om meteen door te gaan, in de tweede een totaal van 63. Vorige maand veroverde Meskens nog brons op het EK in Torrelavega en in 2019 werd ze op het WK in Almeira eveneens derde. In Birmingham speelt ze woensdag met Nancy Barzin nog het parentoernooi. ","textStripped":"Petanquester Jessica Meskens is 7e geworden, op 8 deelneemsters, in de kwalificaties van het precisieschieten. Per kwalificatieronde plaatsten twee speelsters zich voor de halve finales. De 23-jarige Meskens haalde in de eerste ronde 24 punten en in de tweede 22. In de eerste ronde waren 32 punten nodig om meteen door te gaan, in de tweede een totaal van 63. Vorige maand veroverde Meskens nog brons op het EK in Torrelavega en in 2019 werd ze op het WK in Almeira eveneens derde. In Birmingham speelt ze woensdag met Nancy Barzin nog het parentoernooi.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"}],"teams":[],"lineups":[],"highlight":false,"_links":{"self":{"href":"https://api.sporza.be/web/generic/matches/3318315"}},"channels":[],"sport":"generic"},"title":"Wereldspelen: 12 juli","matchID":"3318315","layout":"default","slsHost":"https://sporza.be","apiHost":"https://api.sporza.be","sportApiUrl":"https://api.sporza.be/web/generic/matches/3318315","interval":10}-->

Advertisement. Scroll to continue reading.
wereldspelen
taal- of schrijffout opgemerkt?

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Atletiek

Elise Vanderelst (archieffoto)

Advertisement