Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Formule 1

Zomertransfer JPL: Racing Genk doet zoveelste lucratieve zaak met transfer Thorstvedt

Zomertransfer JPL: Racing Genk doet zoveelste lucratieve zaak met transfer Thorstvedt

zomertransfers binnenlandclock 10:3910 uur 39. Thorstvedt trekt voor 10 miljoen naar Sassuolo. Investeringshuis Racing Genk doet zijn naam weer alle eer aan. Kristian Thorstvedt maakt een lucratieve transfer naar het Italiaanse Sassuolo. De Noorse middenvelder kwam twee jaar geleden voor een som van 1,5 miljoen naar Limburg. Naar verluidt betaalt Sassuolo nu 10 miljoen voor Thorstvedt. Hij tekent er een contract tot 2027. .Thorstvedt trekt voor 10 miljoen naar SassuoloInvesteringshuis Racing Genk doet zijn naam weer alle eer aan. Kristian Thorstvedt maakt een lucratieve transfer naar het Italiaanse Sassuolo. De Noorse middenvelder kwam twee jaar geleden voor een som van 1,5 miljoen naar Limburg. Naar verluidt betaalt Sassuolo nu 10 miljoen voor Thorstvedt. Hij tekent er een contract tot 2027.clock 10:3810 uur 38.clock12-07-2022 12-07-2022.clock 18:4318 uur 43. Anton Tanghe tekent bij tot 2026. KV Oostende gaat langer door met Anton Tanghe. De 23-jarige centrale verdediger tekent aan de kust bij tot 2026. Tanghe maakte in de zomer van 2019 de overstap van Club Brugge. Onder Alexander Blessin brak hij net als onder meer Arthur Theate helemaal door bij Oostende. Hij speelde voor KVO tot dusver 57 wedstrijden waarin hij 1 keer kon scoren. .Anton Tanghe tekent bij tot 2026KV Oostende gaat langer door met Anton Tanghe. De 23-jarige centrale verdediger tekent aan de kust bij tot 2026. Tanghe maakte in de zomer van 2019 de overstap van Club Brugge.Onder Alexander Blessin brak hij net als onder meer Arthur Theate helemaal door bij Oostende. Hij speelde voor KVO tot dusver 57 wedstrijden waarin hij 1 keer kon scoren.clock 18:4018 uur 40.clock 18:1118 uur 11.clock 16:4416 uur 44.Jupiler Pro League Antwerp bevestigt komst van Toby Alderweireld: “Hopen hem snel op oefenveld te zien”clock 11/07clock 16:3516 uur 35. Portugese ervaring voor OH Leuven. OHL heeft zich versterkt met de Portugese centrale middenvelder Joao Gamboa (25)). Hij komt transfervrij over van de Portugese eersteklasser Estoril Praia en tekent voor 3 seizoenen aan Den Dreef. Gamboa deed ervaring op bij Braga, CD Chaves en Estoril Praia. In 2021 loodste hij de club naar de Portugese hoogste klasse, waar ze afgelopen seizoen 9e werden.  De middenvelder speelde in totaal 82 wedstrijden in de Portugese eerste klasse. “Hij brengt ons de nodige ervaring bij centraal op het middenveld. Hij combineert gestalte, werkkracht en technisch vermogen”, zegt coach Marc Brys. .Portugese ervaring voor OH LeuvenOHL heeft zich versterkt met de Portugese centrale middenvelder Joao Gamboa (25)). Hij komt transfervrij over van de Portugese eersteklasser Estoril Praia en tekent voor 3 seizoenen aan Den Dreef.Gamboa deed ervaring op bij Braga, CD Chaves en Estoril Praia. In 2021 loodste hij de club naar de Portugese hoogste klasse, waar ze afgelopen seizoen 9e werden. De middenvelder speelde in totaal 82 wedstrijden in de Portugese eerste klasse. “Hij brengt ons de nodige ervaring bij centraal op het middenveld. Hij combineert gestalte, werkkracht en technisch vermogen”, zegt coach Marc Brys.clock 16:3416 uur 34.clock11-07-2022 11-07-2022.clock 13:1713 uur 17. Beveren haalt Braziliaan van MLS binnen. SK Beveren heeft zondag ook Everton Luiz (34) voorgesteld als nieuwe aanwinst. De Braziliaanse middenvelder komt over van zusterclub Salt Lake City en ondertekende een contract voor één seizoen op de Freethiel. Everton Luiz is een defensieve middenvelder en speelde eerder onder meer in Zwitserland (FC Lugano en St. Gallen), Servië (Partizan Belgrado) en Italië (SPAL). Sinds januari 2019 speelt hij in de MLS bij Salt Lake City. “In deze competitie heeft de ploeg nood aan een sterk middenveld, met spelers die hun inzet koppelen aan technische capaciteiten”, legde CEO Antoine Gobin de transfer uit.  “In onze zoektocht naar dergelijke spelers spraken we met zusterclub Real Salt Lake. Zij hadden met Everton de pasklare oplossing. Hij neemt een rugzak met kwaliteit, ervaring en karakter mee uit de VS.” .Beveren haalt Braziliaan van MLS binnenSK Beveren heeft zondag ook Everton Luiz (34) voorgesteld als nieuwe aanwinst. De Braziliaanse middenvelder komt over van zusterclub Salt Lake City en ondertekende een contract voor één seizoen op de Freethiel.Everton Luiz is een defensieve middenvelder en speelde eerder onder meer in Zwitserland (FC Lugano en St. Gallen), Servië (Partizan Belgrado) en Italië (SPAL). Sinds januari 2019 speelt hij in de MLS bij Salt Lake City.”In deze competitie heeft de ploeg nood aan een sterk middenveld, met spelers die hun inzet koppelen aan technische capaciteiten”, legde CEO Antoine Gobin de transfer uit. “In onze zoektocht naar dergelijke spelers spraken we met zusterclub Real Salt Lake. Zij hadden met Everton de pasklare oplossing. Hij neemt een rugzak met kwaliteit, ervaring en karakter mee uit de VS.”clock 11:3011 uur 30. Alexander Corryn van Cercle naar Beveren. Alexander Corryn zet zijn carrière voort bij SK Beveren. De 28-jarige linkervleugelverdediger tekende een contract voor een seizoen op de Freethiel, zo maakte het team uit de Challenger Pro League bekend. Hij komt over van Cercle Brugge, waar hij over een aflopend contract beschikte. “Alexander kent onze coach en de competitie heel goed. Toen we met hem spraken, zagen we een speler die heel hongerig is om zichzelf te bewijzen op het veld en een leider te zijn in deze ploeg. Hij zal dit jaar een belangrijke rol spelen in onze defensie. We kijken ernaar uit”, aldus CEO Antoine Gobin. Corryn loopt met trainer Wim De Decker overigens een oude bekende tegen het lijf. Beiden werkten samen onder leiding van De Decker toen Antwerp na 13 jaar erin slaagde om terug te keren naar de Belgische hoogste voetbalafdeling. Voor Cercle Brugge en Antwerp stond de Gentenaar onder contract bij Lokeren, waar hij zijn profdebuut kende, en KV Mechelen. .Alexander Corryn van Cercle naar BeverenAlexander Corryn zet zijn carrière voort bij SK Beveren. De 28-jarige linkervleugelverdediger tekende een contract voor een seizoen op de Freethiel, zo maakte het team uit de Challenger Pro League bekend. Hij komt over van Cercle Brugge, waar hij over een aflopend contract beschikte.”Alexander kent onze coach en de competitie heel goed. Toen we met hem spraken, zagen we een speler die heel hongerig is om zichzelf te bewijzen op het veld en een leider te zijn in deze ploeg. Hij zal dit jaar een belangrijke rol spelen in onze defensie. We kijken ernaar uit”, aldus CEO Antoine Gobin.Corryn loopt met trainer Wim De Decker overigens een oude bekende tegen het lijf. Beiden werkten samen onder leiding van De Decker toen Antwerp na 13 jaar erin slaagde om terug te keren naar de Belgische hoogste voetbalafdeling.Voor Cercle Brugge en Antwerp stond de Gentenaar onder contract bij Lokeren, waar hij zijn profdebuut kende, en KV Mechelen.clock10-07-2022 10-07-2022.clock 12:1412 uur 14. Vinicius Souza (Lommel, KVM) gaat bij Espanyol aan de slag. Vinicius Souza verlaat na een succesvol seizoen de Belgische competitie en gaat in La Liga op huurbasis aan de slag bij Espanyol. De 23-jarige Braziliaan blijft eigendom van 1B-club Lommel. Dat verhuurde hem vorig seizoen aan KV Mechelen. Bij Malinwa ontpopte de sterke middenvelder zich al snel tot een vaste waarde. Hij kwam er uiteindelijk tot 35 officiële duels, waarin hij twee keer scoorde en één assist gaf. .Vinicius Souza (Lommel, KVM) gaat bij Espanyol aan de slagVinicius Souza verlaat na een succesvol seizoen de Belgische competitie en gaat in La Liga op huurbasis aan de slag bij Espanyol. De 23-jarige Braziliaan blijft eigendom van 1B-club Lommel. Dat verhuurde hem vorig seizoen aan KV Mechelen.Bij Malinwa ontpopte de sterke middenvelder zich al snel tot een vaste waarde. Hij kwam er uiteindelijk tot 35 officiële duels, waarin hij twee keer scoorde en één assist gaf.clock 09:5909 uur 59. Charleroi leent Ozornwafor uit aan Sochaux. Valentine Ozornwafor speelt volgend seizoen op uitleenbasis bij Sochaux in de Ligue 2. Charleroi kocht de Nigeriaanse verdediger op het eind van vorig seizoen, nadat het de 23-jarige international een seizoen geleend had van Galatasaray. Ozornwafor speelde 17 duels voor Charleroi in 2021-2022. Als zijn naam een belletje doet rinkelen: hij is de man die Dante Vanzeir een klap verkocht. De spits van Union moest zo de laatste 5 duels van de reguliere competitie geschorst uitzitten. .Charleroi leent Ozornwafor uit aan SochauxValentine Ozornwafor speelt volgend seizoen op uitleenbasis bij Sochaux in de Ligue 2. Charleroi kocht de Nigeriaanse verdediger op het eind van vorig seizoen, nadat het de 23-jarige international een seizoen geleend had van Galatasaray.Ozornwafor speelde 17 duels voor Charleroi in 2021-2022. Als zijn naam een belletje doet rinkelen: hij is de man die Dante Vanzeir een klap verkocht. De spits van Union moest zo de laatste 5 duels van de reguliere competitie geschorst uitzitten.clock 09:5809 uur 58.clock 09:5009 uur 50.voetbal Transfers JPL: Mechelen pikt transfervrije Ngoy op, Union leent speler van 8 miljoen euroclock 04/07

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Atletiek

Elise Vanderelst (archieffoto)

Advertisement