Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Golf

Thomas Detry begint zondag als 17e aan de slotronde in sterk bezette Scottish Open

Thomas Detry begint zondag als 17e aan de slotronde in sterk bezette Scottish Open

clock 21:5521 uur 55.clock 21:5321 uur 53. Olympische kampioen op kop. De Scottish Open is een van de toernooien die zowel door de Europese DP World Tour als door de Amerikaanse PGA Tour wordt georganiseerd. Daardoor zijn er ook veel (sterke) Amerikanen van de partij in Schotland. Een van die Amerikanen, Xander Schauffele, staat na 3 ronden op kop. De regerende olympische kampioen telt twee slagen voorsprong op de Spanjaard Rafael Cabrera Bello. Met drie slagen meer dan Schauffele volgen de Engelsman Jordan Smith en de Amerikanen Jordan Spieth en Ryan Palmer. .Olympische kampioen op kopDe Scottish Open is een van de toernooien die zowel door de Europese DP World Tour als door de Amerikaanse PGA Tour wordt georganiseerd. Daardoor zijn er ook veel (sterke) Amerikanen van de partij in Schotland.Een van die Amerikanen, Xander Schauffele, staat na 3 ronden op kop. De regerende olympische kampioen telt twee slagen voorsprong op de Spanjaard Rafael Cabrera Bello. Met drie slagen meer dan Schauffele volgen de Engelsman Jordan Smith en de Amerikanen Jordan Spieth en Ryan Palmer.clock 21:5121 uur 51. Detry maakt nog wat plaatsen goed. Met een derde ronde van 69 slagen heeft Thomas Detry zich van de twintigste naar de zeventiende plaats gegolfd in de Scottish Open, die plaatsvindt op de Renaissance golfbaan in het Schotse North Berwick. De 29-jarige Detry, die vorig jaar beslag kon leggen op de tweede plaats, putte drie birdies weg en moest twee bogeys op zijn scorekaart schrijven. Zondag kan onze landgenoot nog een gooi doen naar een plaats in de top 10.  .Detry maakt nog wat plaatsen goedMet een derde ronde van 69 slagen heeft Thomas Detry zich van de twintigste naar de zeventiende plaats gegolfd in de Scottish Open, die plaatsvindt op de Renaissance golfbaan in het Schotse North Berwick.De 29-jarige Detry, die vorig jaar beslag kon leggen op de tweede plaats, putte drie birdies weg en moest twee bogeys op zijn scorekaart schrijven. Zondag kan onze landgenoot nog een gooi doen naar een plaats in de top 10. clock09-07-2022 09-07-2022.clock 21:3921 uur 39. Detry springt 69 plaatsen naar 20 na rondje in 67. Thomas Detry is van de 89e naar de 20e plaats opgerukt met een tweede ronde in 67 slagen. Onze 29-jarige landgenoot, die vorig jaar net naast de overwinning greep, putte 4 birdies en 1 eagle weg, waartegen hij 3 bogeys op zijn kaart moest schrijven. Met zijn ronde van 3 onder par, een van de betere ronden van de dag, telt Detry 7 slagen meer dan de Amerikaan Cameron Tringale, die de leiding waarneemt en 3 slagen beter af is dan zijn landgenoten Gary Woodland en Doug Ghim. .Detry springt 69 plaatsen naar 20 na rondje in 67Thomas Detry is van de 89e naar de 20e plaats opgerukt met een tweede ronde in 67 slagen. Onze 29-jarige landgenoot, die vorig jaar net naast de overwinning greep, putte 4 birdies en 1 eagle weg, waartegen hij 3 bogeys op zijn kaart moest schrijven. Met zijn ronde van 3 onder par, een van de betere ronden van de dag, telt Detry 7 slagen meer dan de Amerikaan Cameron Tringale, die de leiding waarneemt en 3 slagen beter af is dan zijn landgenoten Gary Woodland en Doug Ghim.clock 21:3521 uur 35. Hole-in-one. De Engelsman Jordan Smith lukte op de zeventiende hole, een 166 meter lange par-3, een hole-in-one. Dat leverde hem en zijn caddy een auto op. .Hole-in-oneDe Engelsman Jordan Smith lukte op de zeventiende hole, een 166 meter lange par-3, een hole-in-one.Dat leverde hem en zijn caddy een auto op.clock 21:3321 uur 33.clock08-07-2022 08-07-2022.clock 21:4121 uur 41. Slechte start van Detry. Met een eerste ronde van 73 slagen, drie over par, is Thomas Detry niet verder geraakt dan een gedeelde 89e plaats na dag 1 in Schotland. Detry, die vorig jaar in een play-off zijn meerdere moest erkennen in de Zuid-Koreaan Lee Min-woo, putte op zijn vierde hole een birdie weg. Op zijn volgende elf holes moest hij echter drie bogeys en een dubbele bogey incasseren, waarna hij nog een birdie in de cup zag verdwijnen.  Met zijn ronde van drie over par telt Detry in de tussenstand twaalf slagen meer dan Cameron Tringale die een foutloos parcours liep van 61 slagen, negen onder par.  .Slechte start van DetryMet een eerste ronde van 73 slagen, drie over par, is Thomas Detry niet verder geraakt dan een gedeelde 89e plaats na dag 1 in Schotland.Detry, die vorig jaar in een play-off zijn meerdere moest erkennen in de Zuid-Koreaan Lee Min-woo, putte op zijn vierde hole een birdie weg. Op zijn volgende elf holes moest hij echter drie bogeys en een dubbele bogey incasseren, waarna hij nog een birdie in de cup zag verdwijnen. Met zijn ronde van drie over par telt Detry in de tussenstand twaalf slagen meer dan Cameron Tringale die een foutloos parcours liep van 61 slagen, negen onder par. clock07-07-2022 07-07-2022.clock 14:1014 uur 10.clock 14:0514 uur 05.Golf Drie overgestapte golfers dwingen via rechter ticket voor Europese Tour afclock 05/07

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Atletiek

Elise Vanderelst (archieffoto)

Advertisement