Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Oefenmatchen: AA Gent wint galamatch tegen Midtjylland, Union houdt Brighton op 0-0

Oefenmatchen: AA Gent wint galamatch tegen Midtjylland, Union houdt Brighton op 0-0

za 09 juli 2022 21:36 De voetbalclubs uit 1A en 1B zijn volop bezig aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Ontdek hier de resultaten van de oefenmatchen. zat 09/07 Nice  Cercle Brugge 1-1 RB Salzburg Antwerp 1-2 Club Brugge Kopenhagen 2-4 Anderlecht Nordsjaelland 3-1 Volendam Genk 3-2 Kaiserslautern Eupen 4-1 OH Leuven Fortuna Sittard 1-1 KV Mechelen Maccabi Haifi 1-0 Antwerp Qatar 2-2 Zulte Waregem KV Oostende 3-1 Anderlecht Nordsjaelland 1-0 Standard PAOK 0-1 Kortrijk Virton 0-0 Brighton Union 0-0 AA Gent Midtjylland 2-1 oefenwedstrijden eersteklassersclock 21:3621 uur 36. Gent wint galamatch tegen Midtjylland. AA Gent gooide met een galamatch tegen de Deense vicekampioen Midtjylland zijn stadionpoorten voor het eerst weer open voor zijn fans. In de eerste helft vergat het zijn supporters evenwel te verwennen. Onyedika kopte de Deense voorsprong op het scorebord, Gent zette er weinig tegenover. Zonder vaste waarden Depoitre, Kums, Odjidja, De Sart en Owusu kon Gent in de tweede helft toch nog de rug rechten. Castro-Montes, die een opvallend middenveld vormde met Hjulsager, kon na de pauze gelijkmaken met een vrije trap. Hein Vanhaezebrouck gaf nog wat jonge honden een kans in de galamatch, maar het was ervaren rot Tarik Tissoudali die Gent een zege schonk met een knap doelpunt. Volgende week zondag opent bekerwinnaar Gent zijn seizoen met de Supercup tegen kampioen Club Brugge. .Gent wint galamatch tegen MidtjyllandAA Gent gooide met een galamatch tegen de Deense vicekampioen Midtjylland zijn stadionpoorten voor het eerst weer open voor zijn fans. In de eerste helft vergat het zijn supporters evenwel te verwennen. Onyedika kopte de Deense voorsprong op het scorebord, Gent zette er weinig tegenover.Zonder vaste waarden Depoitre, Kums, Odjidja, De Sart en Owusu kon Gent in de tweede helft toch nog de rug rechten. Castro-Montes, die een opvallend middenveld vormde met Hjulsager, kon na de pauze gelijkmaken met een vrije trap.Hein Vanhaezebrouck gaf nog wat jonge honden een kans in de galamatch, maar het was ervaren rot Tarik Tissoudali die Gent een zege schonk met een knap doelpunt. Volgende week zondag opent bekerwinnaar Gent zijn seizoen met de Supercup tegen kampioen Club Brugge.clock 21:2821 uur 28.clock 21:2821 uur 28. Union houdt Brighton op 0-0. Union heeft zusterclub Brighton in bedwang gehouden. De vicekampioen kon de Premier League-club op 0-0 houden. Het had voor de pauze zelfs nog de beste kans. Bij Brighton kregen ex-Union-spelers Deniz Undav en Kacper Kozlowski speelkansen. Bij Union verscheen Casper Nielsen, die aast op een transfer, zowaar weer ten tonele. .Union houdt Brighton op 0-0Union heeft zusterclub Brighton in bedwang gehouden. De vicekampioen kon de Premier League-club op 0-0 houden. Het had voor de pauze zelfs nog de beste kans.Bij Brighton kregen ex-Union-spelers Deniz Undav en Kacper Kozlowski speelkansen. Bij Union verscheen Casper Nielsen, die aast op een transfer, zowaar weer ten tonele.clock 21:2521 uur 25.clock 18:00Standard heeft zijn stage in Nederland afgesloten met een nipte 0-1-nederlaag tegen PAOK, de Griekse vicekampioen. Koutsias zorgde in de eerste helft voor het enige doelpunt. 18 uur .Standard heeft zijn stage in Nederland afgesloten met een nipte 0-1-nederlaag tegen PAOK,  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Atletiek

Elise Vanderelst (archieffoto)

Advertisement