Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Basketbal

Thomas Detry maakt grote sprong in Schotland naar 20, Jordan Smith met hole-in-one

Thomas Detry maakt grote sprong in Schotland naar 20, Jordan Smith met hole-in-one

Thomas Detry heeft nog geen topresultaten kunnen neerzetten dit jaar. Lukt het de Belgische golfer wel op de Scottish Open, dat met de deelname van heel wat sterren van de PGA Tour, een topbezetting telt?

Advertisement. Scroll to continue reading.

tussenstand
    score R1 R2 R3 R4
1. Cameron Tringale (VS) -7 61 72    
2. Gary Woodland (VS) -4 64 72    
. Doug Ghim (VS) -4 67 69    
20. Thomas Detry -3 73 67    

Scottish Open

 1. 21 uur 39. Detry springt 69 plaatsen naar 20 na rondje in 67. Thomas Detry is van de 89e naar de 20e plaats opgerukt met een tweede ronde in 67 slagen. Onze 29-jarige landgenoot, die vorig jaar net naast de overwinning greep, putte 4 birdies en 1 eagle weg, waartegen hij 3 bogeys op zijn kaart moest schrijven. Met zijn ronde van 3 onder par, een van de betere ronden van de dag, telt Detry 7 slagen meer dan de Amerikaan Cameron Tringale, die de leiding waarneemt en 3 slagen beter af is dan zijn landgenoten Gary Woodland en Doug Ghim. .

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Detry springt 69 plaatsen naar 20 na rondje in 67

  Thomas Detry is van de 89e naar de 20e plaats opgerukt met een tweede ronde in 67 slagen. Onze 29-jarige landgenoot, die vorig jaar net naast de overwinning greep, putte 4 birdies en 1 eagle weg, waartegen hij 3 bogeys op zijn kaart moest schrijven.

  Met zijn ronde van 3 onder par, een van de betere ronden van de dag, telt Detry 7 slagen meer dan de Amerikaan Cameron Tringale, die de leiding waarneemt en 3 slagen beter af is dan zijn landgenoten Gary Woodland en Doug Ghim.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

 2. 21 uur 35. Hole-in-one. De Engelsman Jordan Smith lukte op de zeventiende hole, een 166 meter lange par-3, een hole-in-one. Dat leverde hem en zijn caddy een auto op. .

  Hole-in-one

  De Engelsman Jordan Smith lukte op de zeventiende hole, een 166 meter lange par-3, een hole-in-one.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Dat leverde hem en zijn caddy een auto op.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

 3. 08-07-2022.

 4. 21 uur 41. Slechte start van Detry. Met een eerste ronde van 73 slagen, drie over par, is Thomas Detry niet verder geraakt dan een gedeelde 89e plaats na dag 1 in Schotland. Detry, die vorig jaar in een play-off zijn meerdere moest erkennen in de Zuid-Koreaan Lee Min-woo, putte op zijn vierde hole een birdie weg. Op zijn volgende elf holes moest hij echter drie bogeys en een dubbele bogey incasseren, waarna hij nog een birdie in de cup zag verdwijnen.  Met zijn ronde van drie over par telt Detry in de tussenstand twaalf slagen meer dan Cameron Tringale die een foutloos parcours liep van 61 slagen, negen onder par.  .

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Slechte start van Detry

  Met een eerste ronde van 73 slagen, drie over par, is Thomas Detry niet verder geraakt dan een gedeelde 89e plaats na dag 1 in Schotland.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Detry, die vorig jaar in een play-off zijn meerdere moest erkennen in de Zuid-Koreaan Lee Min-woo, putte op zijn vierde hole een birdie weg. Op zijn volgende elf holes moest hij echter drie bogeys en een dubbele bogey incasseren, waarna hij nog een birdie in de cup zag verdwijnen. 

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Met zijn ronde van drie over par telt Detry in de tussenstand twaalf slagen meer dan Cameron Tringale die een foutloos parcours liep van 61 slagen, negen onder par. 

  Advertisement. Scroll to continue reading.

 5. 07-07-2022.

 6. 14 uur 05.

  Advertisement. Scroll to continue reading.
  Golf
  Advertisement. Scroll to continue reading.
  Drie overgestapte golfers dwingen via rechter ticket voor Europese Tour af

Dat leverde hem en zijn caddy een auto op. ","textStripped":"De Engelsman Jordan Smith lukte op de zeventiende hole, een 166 meter lange par-3, een hole-in-one. Dat leverde hem en zijn caddy een auto op.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"3020674","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1657308780000,"type":"TWITTER","sport":"GENERIC","tweetId":"1545452768428695554","showConversation":false},{"eventId":"3020653","title":"Slechte start van Detry","source":"","time":"??+?","eventTime":1657222868046,"text":"

Met een eerste ronde van 73 slagen, drie over par, is Thomas Detry niet verder geraakt dan een gedeelde 89e plaats na dag 1 in Schotland.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Detry, die vorig jaar in een play-off zijn meerdere moest erkennen in de Zuid-Koreaan Lee Min-woo, putte op zijn vierde hole een birdie weg. Op zijn volgende elf holes moest hij echter drie bogeys en een dubbele bogey incasseren, waarna hij nog een birdie in de cup zag verdwijnen. 

Advertisement. Scroll to continue reading.

Met zijn ronde van drie over par telt Detry in de tussenstand twaalf slagen meer dan Cameron Tringale die een foutloos parcours liep van 61 slagen, negen onder par. 

Advertisement. Scroll to continue reading.
","textStripped":"Met een eerste ronde van 73 slagen, drie over par, is Thomas Detry niet verder geraakt dan een gedeelde 89e plaats na dag 1 in Schotland. Detry, die vorig jaar in een play-off zijn meerdere moest erkennen in de Zuid-Koreaan Lee Min-woo, putte op zijn vierde hole een birdie weg. Op zijn volgende elf holes moest hij echter drie bogeys en een dubbele bogey incasseren, waarna hij nog een birdie in de cup zag verdwijnen. Met zijn ronde van drie over par telt Detry in de tussenstand twaalf slagen meer dan Cameron Tringale die een foutloos parcours liep van 61 slagen, negen onder par.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"3020478","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1657023005325,"type":"TWITTER","sport":"GENERIC","tweetId":"1544214242760527878","showConversation":false},{"eventId":"3020479","source":"","time":"??+?","eventTime":1657022700000,"type":"TEASER","sport":"GENERIC","permalink":"https://sporza.be/nl/artikels/drie-overgestapte-golfers-dwingen-via-rechter-ticket-voor-europese-tour-af~1657000846014/","teaser":{"externalId":"1657000846014","title":"Drie overgestapte golfers dwingen via rechter ticket voor Europese Tour af","description":"Drie golfers die zich lieten verleiden door de omstreden LIV Golf Invitational Series, staan deze week toch aan de start van de Scottish Open, een toernooi van de DP World Tour. Ze kregen hun ticket van een Britse rechter.","publicationDate":"2022-07-05T08:20:22+0200","externalUrl":"https://sporza.be/nl/2022/07/05/drie-overgestapte-golfers-dwingen-via-rechter-ticket-voor-europe~1657000846014/","imageTeaserUrl":"//images.vrt.be/orig/2022/07/05/423506f3-fc2a-11ec-b07d-02b7b76bf47f.jpg","tags":[{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/sports/golf","id":"functional:sporza/sports/golf","title":"golf","description":""},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/andere-sporten/golf","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/andere-sporten/golf","title":"Golf","description":""}]}}],"teams":[],"lineups":[],"highlight":false,"_links":{"self":{"href":"https://api.sporza.be/web/generic/matches/3318307"}},"channels":[],"sport":"generic"},"title":"Scottish Open","matchID":"3318307","layout":"default","slsHost":"https://sporza.be","apiHost":"https://api.sporza.be","sportApiUrl":"https://api.sporza.be/web/generic/matches/3318307","interval":10}-->
Golf Thomas Detry
taal- of schrijffout opgemerkt?

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Atletiek

Elise Vanderelst (archieffoto)

Advertisement