Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Oefenmatchen: KVO wint van Deinze, STVV van Pilsen en Westerlo speelt gelijk tegen Vitesse

Oefenmatchen: KVO wint van Deinze, STVV van Pilsen en Westerlo speelt gelijk tegen Vitesse

vr 08 juli 2022 22:00 Een voor een beginnen de voetbalclubs uit 1A en 1B aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Ontdek hier de resultaten van de oefenmatchen. vri 08/07 Deinze KV Oostende 0-4 STVV Pilsen (Tsj) 3-1 Westerlo Vitesse (Ned) 0-0 Westerlo Lommel 2-1 oefenwedstrijden eersteklassersclock 21:5521 uur 55. Westerlo speelt gelijk tegen Vitesse. Promovendus is tegen de Nederlandse subtopper Vitesse op een 0-0 blijven steken. Westerlo plande vrijdag twee wedstrijden om alle spelers minuten te gunnen. Eerder op de dag won de promovendus van de Jupiler Pro League met 2-1 van Lommel, tegen Vitesse werd er langs beide zijden niet gescoord. De Kemphanen starten hun seizoen in 1A thuis tegen Cercle Brugge op 24 juli. .Westerlo speelt gelijk tegen VitessePromovendus is tegen de Nederlandse subtopper Vitesse op een 0-0 blijven steken. Westerlo plande vrijdag twee wedstrijden om alle spelers minuten te gunnen. Eerder op de dag won de promovendus van de Jupiler Pro League met 2-1 van Lommel, tegen Vitesse werd er langs beide zijden niet gescoord. De Kemphanen starten hun seizoen in 1A thuis tegen Cercle Brugge op 24 juli.clock 21:5421 uur 54.clock 21:5221 uur 52. STVV wint in Oostenrijk van Pilsen. STVV heeft vrijdag een oefenwedstrijd op stage in Oostenrijk met 1-3 gewonnen tegen het Tsjechische Viktoria Pilsen.  Sint-Truiden maakte het verschil in de eerste helft met dank aan twee doelpunten van Al Dakhil (18', 45') en eentje van Hayashi (43'). In de tweede helft redde Mihalik (72') de Tsjechische eer. .STVV wint in Oostenrijk van PilsenSTVV heeft vrijdag een oefenwedstrijd op stage in Oostenrijk met 1-3 gewonnen tegen het Tsjechische Viktoria Pilsen. Sint-Truiden maakte het verschil in de eerste helft met dank aan twee doelpunten van Al Dakhil (18′, 45′) en eentje van Hayashi (43′). In de tweede helft redde Mihalik (72′) de Tsjechische eer.clock 21:5121 uur 51.clock 20:0220 uur 02. Oostende wint vlot van tweedeklasser Deinze. KVO heeft vrijdag vlot gewonnen van 1B-ploeg Deinze. Aan de kust werd het 4-0. De doelpunten werden gemaakt door Gueye, Albanese, Kvasina en Berte. .Oostende wint vlot van tweedeklasser DeinzeKVO heeft vrijdag vlot gewonnen van 1B-ploeg Deinze. Aan de kust werd het 4-0. De doelpunten werden gemaakt door Gueye, Albanese, Kvasina en Berte.clock 20:0120 uur 01.clock08-07-2022 08-07-2022.clock 21:0821 uur 08. Standard verkoopt Go Ahead Eagles oplawaai. Standard heeft vlot afstand genomen van Go Ahead Eagles. Op het veld van de Nederlanders, vorig seizoen 13e in de Eredivisie, werd het 1-5. De doelpunten van de Luikenaars werden gescoord door Dussenne, Ghalidi (2x), Noubi en Shamir. .Standard verkoopt Go Ahead Eagles oplawaaiStandard heeft vlot afstand genomen van Go Ahead Eagles. Op het veld van de Nederlanders, vorig seizoen 13e in de Eredivisie, werd het 1-5. De doelpunten van de Luikenaars werden gescoord door Dussenne, Ghalidi (2x), Noubi en Shamir.clock 21:0721 uur 07.clock 20:4820 uur 48. STVV scoort er 6 tegen Oostenrijkse derdeklasser. STVV speelde woensdag haar tweede oefenpot op Oostenrijkse bodem. Tegenstander was de Oostenrijkse derdeklasser SV Wörgl. Na een gelijkspel op zondag tegen het Duitse Dynamo Dresden konden de Kanaries dit keer wel winnen,  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Atletiek

Elise Vanderelst (archieffoto)

Advertisement