Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Formule 1

Novak Djokovic klopt Cam Norrie en speelt tegen Nick Kyrgios zijn 8e Wimbledon-finale

Novak Djokovic klopt Cam Norrie en speelt tegen Nick Kyrgios zijn 8e Wimbledon-finale

Dadelijk meer. Fase per faseclock 18:5718 uur 57.clock 18:5518 uur 55. Djokovic maakt het af. Het wordt niet opnieuw een vijfsetter voor Novak Djokovic. De Serviër nam in de vierde set al snel twee breaks afstand van Norrie, die er wel nog eentje kon wegwerken. Bij 5-4 serveerde Djokovic de partij uit. Hij staat zo voor de 8e keer in de finale van Wimbledon. Daarin treft hij zondag woelwater Nick Kyrgios. .Djokovic maakt het afHet wordt niet opnieuw een vijfsetter voor Novak Djokovic. De Serviër nam in de vierde set al snel twee breaks afstand van Norrie, die er wel nog eentje kon wegwerken. Bij 5-4 serveerde Djokovic de partij uit. Hij staat zo voor de 8e keer in de finale van Wimbledon. Daarin treft hij zondag woelwater Nick Kyrgios.clock 18:1418 uur 14.clock 18:1318 uur 13. Djokovic stoomt door. Erop en erover. Djokovic heeft zonet ook de derde set gepakt. De Serviër drukte Norrie weg en de Brit vond geen antwoorden op het dominante spel van Djokovic. De nummer drie van de wereld heeft nog één set nodig voor een nieuwe finale op Wimbledon. .Djokovic stoomt doorErop en erover. Djokovic heeft zonet ook de derde set gepakt. De Serviër drukte Norrie weg en de Brit vond geen antwoorden op het dominante spel van Djokovic. De nummer drie van de wereld heeft nog één set nodig voor een nieuwe finale op Wimbledon.clock 17:3217 uur 32.clock 17:3017 uur 30. Djokovic zet de bordjes gelijk. Djokovic heeft zich goed hersteld van zijn mindere openingsset. De Serviër hield lange tijd gelijke tred met Norrie, maar kon bij 4-3 door de opslag gaan van de Brit. Op eigen opslag rijfde hij de set daarna binnen. Alles te herdoen. .Djokovic zet de bordjes gelijkDjokovic heeft zich goed hersteld van zijn mindere openingsset. De Serviër hield lange tijd gelijke tred met Norrie, maar kon bij 4-3 door de opslag gaan van de Brit. Op eigen opslag rijfde hij de set daarna binnen. Alles te herdoen.clock 16:5316 uur 53.clock 16:5216 uur 52. Norrie pakt openingsset. Net zoals tegen Sinner begint Djokovic matig aan de partij. Een enthousiaste Norrie, gestuwd door een al even enthousiast thuispubliek, smeert de Serviër een dubbele break aan. De Brit pakt zo de openingsset. .Norrie pakt openingssetNet zoals tegen Sinner begint Djokovic matig aan de partij. Een enthousiaste Norrie, gestuwd door een al even enthousiast thuispubliek, smeert de Serviër een dubbele break aan. De Brit pakt zo de openingsset.clock 16:2216 uur 22. De topfavoriet tegen de publiekslieveling. Novak Djokovic staat dicht bij een achtste finale op Wimbledon. De Servische topfavoriet moet dan wel voorbij de thuisfavoriet Cam Norrie geraken. Beide spelers hadden in hun kwartfinale vijf sets nodig om zich te plaatsen: Djokovic tegen Jannik Sinner en Norrie tegen onze eigen David Goffin. .De topfavoriet tegen de publiekslievelingNovak Djokovic staat dicht bij een achtste finale op Wimbledon. De Servische topfavoriet moet dan wel voorbij de thuisfavoriet Cam Norrie geraken. Beide spelers hadden in hun kwartfinale vijf sets nodig om zich te plaatsen: Djokovic tegen Jannik Sinner en Norrie tegen onze eigen David Goffin.clock 16:2016 uur 20.clock 16:0016 uur .Wimbledon Nadal moet met buikspierblessure passen voor halve finale Wimbledonclock 07/07

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Atletiek

Elise Vanderelst (archieffoto)

Advertisement