Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Formule 1

Oefenmatchen: Genk wint van Utrecht, Standard scoort er 5 tegen Go Ahead Eagles

Oefenmatchen: Genk wint van Utrecht, Standard scoort er 5 tegen Go Ahead Eagles

woe 06/07 Union Luxembourg Union 2-2 OH Leuven Beerschot 2-1 RC Genk FC Utrecht 2-1 STVV SV Wörgl 6-0 Go Ahead Eagles Standard 1-5 oefenwedstrijden eersteklassersclock 21:0821 uur 08. Standard verkoopt Go Ahead Eagles oplawaai. Standard heeft vlot afstand genomen van Go Ahead Eagles. Op het veld van de Nederlanders, vorig seizoen 13e in de Eredivisie, werd het 1-5. De doelpunten van de Luikenaars werden gescoord door Dussenne, Ghalidi (2x), Noubi en Shamir. .Standard verkoopt Go Ahead Eagles oplawaaiStandard heeft vlot afstand genomen van Go Ahead Eagles. Op het veld van de Nederlanders, vorig seizoen 13e in de Eredivisie, werd het 1-5. De doelpunten van de Luikenaars werden gescoord door Dussenne, Ghalidi (2x), Noubi en Shamir.clock 21:0721 uur 07.clock 20:4820 uur 48. STVV scoort er 6 tegen Oostenrijkse derdeklasser. STVV speelde woensdag haar tweede oefenpot op Oostenrijkse bodem. Tegenstander was de Oostenrijkse derdeklasser SV Wörgl. Na een gelijkspel op zondag tegen het Duitse Dynamo Dresden konden de Kanaries dit keer wel winnen, met 0-6. Voor rust konden de Truienaars al op een comfortabele 0-2 voorsprong komen. Na rust mochten heel wat jonge spelers hun opwachting maken. Zij stelden niet teleur en diepten de score uit tot 0-6. Vrijdag oefenen de troepen van coach Bernd Hollerbach opnieuw, dit keer tegen het Tsjechische Viktoria Plzen. .STVV scoort er 6 tegen Oostenrijkse derdeklasserSTVV speelde woensdag haar tweede oefenpot op Oostenrijkse bodem. Tegenstander was de Oostenrijkse derdeklasser SV Wörgl. Na een gelijkspel op zondag tegen het Duitse Dynamo Dresden konden de Kanaries dit keer wel winnen, met 0-6.Voor rust konden de Truienaars al op een comfortabele 0-2 voorsprong komen. Na rust mochten heel wat jonge spelers hun opwachting maken. Zij stelden niet teleur en diepten de score uit tot 0-6. Vrijdag oefenen de troepen van coach Bernd Hollerbach opnieuw, dit keer tegen het Tsjechische Viktoria Plzen.clock 20:4820 uur 48.clock 20:4720 uur 47. Union speelt gelijk tegen Luxemburgs team. Voor hun derde oefenpartij trok Union, de vicekampioen van vorig seizoen, naar de velden van Marloie Sport in Marche-en-Famenne. Tegenstander was Union Luxembourg, uit de Luxemburgse eerste klasse. De wedstrijd eindigde op 2-2 De revelatie van vorig seizoen leek niet bij de les en stond na 45 minuten 0-2 in het krijt tegen de bescheiden Luxemburgers na een owngoal van Van der Heyden (39') en een doelpunt van N'Goma (44'). Na rust kon Vanzeir (68') voor de aansluiting zorgen en enkele minuten later viel de gelijkmaker via Burgess (73'), meteen ook de eindstand. .Union speelt gelijk tegen Luxemburgs teamVoor hun derde oefenpartij trok Union, de vicekampioen van vorig seizoen, naar de velden van Marloie Sport in Marche-en-Famenne. Tegenstander was Union Luxembourg, uit de Luxemburgse eerste klasse. De wedstrijd eindigde op 2-2De revelatie van vorig seizoen leek niet bij de les en stond na 45 minuten 0-2 in het krijt tegen de bescheiden Luxemburgers na een owngoal van Van der Heyden (39′) en een doelpunt van N’Goma (44′). Na rust kon Vanzeir (68′) voor de aansluiting zorgen en enkele minuten later viel de gelijkmaker via Burgess (73′), meteen ook de eindstand.clock 20:4620 uur 46.clock 19:4019 uur 40. RC Genk legt Utrecht over de knie. Racing Genk heeft woensdag een oefenwedstrijd gewonnen tegen het Nederlandse FC Utrecht. De mannen van nieuwe coach Wouter Vrancken waren met 2-1 te sterk voor de club die vorig seizoen 7e werd in de Eredivisie. Na 15 minuten opende Sander van de Streek de score voor Utrecht na een knappe aanval over rechts. Vlak voor het halfuur kon Genk weer op gelijke hoogte komen dankzij een rake kopbal van Andras Nemeth. Na de rust was het opnieuw niet lang wachten op een doelpunt. Na een weggewerkte vrije trap kon Bilal El Khannous van ver aanleggen en trapte knap in de linkeronderhoek. De 2-1 was meteen ook de eindstand. .RC Genk legt Utrecht over de knieRacing Genk heeft woensdag een oefenwedstrijd gewonnen tegen het Nederlandse FC Utrecht. De mannen van nieuwe coach Wouter Vrancken waren met 2-1 te sterk voor de club die vorig seizoen 7e werd in de Eredivisie.Na 15 minuten opende Sander van de Streek de score voor Utrecht na een knappe aanval over rechts. Vlak voor het halfuur kon Genk weer op gelijke hoogte komen dankzij een rake kopbal van Andras Nemeth.Na de rust was het opnieuw niet lang wachten op een doelpunt. Na een weggewerkte vrije trap kon Bilal El Khannous van ver aanleggen en trapte knap in de linkeronderhoek. De 2-1 was meteen ook de eindstand.clock 19:4019 uur 40.clock 19:3819 uur 38. Holzhauser smeert ex-team Beerschot nederlaag aan. OH Leuven heeft in zijn oefenpot Beerschot met 2-1 weggezet. Al na 8 minuten zorgde Shengelia voor de openingstreffer na geklungel in de defensie bij Beerschot. Op het halfuur bracht Sanusi Beerschot op gelijke hoogte met een knap schot. Nog geen 5 minuten later was daar opnieuw een doelpunt voor OH Leuven. Uitgerekend Holzhauser zette zich achter de bal bij een penalty en maakte de 2-1 tegen zijn ex-team. Daar bleef het bij. .Holzhauser smeert ex-team Beerschot nederlaag aanOH Leuven heeft in zijn oefenpot Beerschot met 2-1 weggezet. Al na 8 minuten zorgde Shengelia voor de openingstreffer na geklungel in de defensie bij Beerschot.Op het halfuur bracht Sanusi Beerschot op gelijke hoogte met een knap schot. Nog geen 5 minuten later was daar opnieuw een doelpunt voor OH Leuven. Uitgerekend Holzhauser zette zich achter de bal bij een penalty en maakte de 2-1 tegen zijn ex-team. Daar bleef het bij.clock 19:3819 uur 38.clock06-07-2022 06-07-2022.clock 20:0120 uur 01. AA Gent gaat nipt onderuit tegen Aris na potige match. AA Gent is op stage in Oostenrijk, meer bepaald in Stegersbach. Vandaag stond er een oefenmatch op het menu tegen de Grieken van Aris Saloniki. De enige goal viel na 35 minuten voor Aris: de Argentijn Mateo Garcia zette een penalty om. Gent verloor niet alleen de match, maar ook Joseph Okumu, die met een hoofdblessure het veld moest verlaten. Hein Vanhaezebrouck kon niet beschikken over Depoitre, de Sart, Godeau, Marreh, Owusu en Hanche-Olsen. Gent miste voor het doelpunt heel wat kansen, na de rust gingen ook wat mogelijkheden de mist in. De Grieken verhardden hun spel, waardoor er niet meer in zat. .AA Gent gaat nipt onderuit tegen Aris na potige matchAA Gent is op stage in Oostenrijk, meer bepaald in Stegersbach. Vandaag stond er een oefenmatch op het menu tegen de Grieken van Aris Saloniki. De enige goal viel na 35 minuten voor Aris: de Argentijn Mateo Garcia zette een penalty om.Gent verloor niet alleen de match, maar ook Joseph Okumu, die met een hoofdblessure het veld moest verlaten.Hein Vanhaezebrouck kon niet beschikken over Depoitre, de Sart, Godeau, Marreh, Owusu en Hanche-Olsen. Gent miste voor het doelpunt heel wat kansen, na de rust gingen ook wat mogelijkheden de mist in. De Grieken verhardden hun spel, waardoor er niet meer in zat.clock 19:5619 uur 56.clock 19:5519 uur 55.clock04-07-2022 04-07-2022.clock 19:2419 uur 24.clock 19:2419 uur 24.clock 14:2014 uur 20.clock03-07-2022 03-07-2022.clock 18:5818 uur 58.clock 18:2118 uur 21. Club wint dankzij kopbal en vrije trap van Beerschot, Nsoki pakt vroeg rood. In navolging van Anderlecht en Union heeft ook Club Brugge een oefenzege geboekt. Tegen Beerschot werd er na 2×60 minuten nipt gewonnen met 2-1. De Spaanse aanwinst Ferran Jutlga opende de score met een kopbal, maar Beerschot keerde terug en in minuut 75 werkte Jasper Goossens op aangeven van Faissal El Hajoui af. Uiteindelijk besliste Brugse belofte Servais de match met een vrije trap: 2-1. Er ging ook veel aandacht naar een incident in de beginfase van de wedstrijd. Na een stevige tackle van Thibo Baeten deelde Stanley Nsoki de Beerschot-spits een kopstoot uit. Nsoki mocht zo al vroeg gaan douchen. .Club wint dankzij kopbal en vrije trap van Beerschot, Nsoki pakt vroeg roodIn navolging van Anderlecht en Union heeft ook Club Brugge een oefenzege geboekt. Tegen Beerschot werd er na 2×60 minuten nipt gewonnen met 2-1.De Spaanse aanwinst Ferran Jutlga opende de score met een kopbal, maar Beerschot keerde terug en in minuut 75 werkte Jasper Goossens op aangeven van Faissal El Hajoui af. Uiteindelijk besliste Brugse belofte Servais de match met een vrije trap: 2-1.Er ging ook veel aandacht naar een incident in de beginfase van de wedstrijd. Na een stevige tackle van Thibo Baeten deelde Stanley Nsoki de Beerschot-spits een kopstoot uit. Nsoki mocht zo al vroeg gaan douchen.clock 18:1018 uur 10.clock 16:1716 uur 17. Anderlecht (met Trebel) wint vlot. Tegen de Nederlandse 2e klasser Roda JC heeft Anderlecht een vlotte zege geboekt. Met de uit Zwitserland teruggekeerde Trebel in de basis won paars-wit met 6-0. De namen van Verschaeren (3x), Colassin (2x) en Lambrix (een eigen doelpunt) kwamen op het scorebord. Verder verloor Standard in de loop van de namiddag van RWDM (1-2). Vicekampioen Union boekte dankzij Nieuwkoop wel een nipte 0-1-zege in Deinze.  .Anderlecht (met Trebel) wint vlotTegen de Nederlandse 2e klasser Roda JC heeft Anderlecht een vlotte zege geboekt. Met de uit Zwitserland teruggekeerde Trebel in de basis won paars-wit met 6-0. De namen van Verschaeren (3x), Colassin (2x) en Lambrix (een eigen doelpunt) kwamen op het scorebord.Verder verloor Standard in de loop van de namiddag van RWDM (1-2). Vicekampioen Union boekte dankzij Nieuwkoop wel een nipte 0-1-zege in Deinze. alles weergevenalles weergevenarrow-circle

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Atletiek

Elise Vanderelst (archieffoto)

Advertisement