Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

LIVEBLOG: Red Flames trainen een eerste keer in hun EK-basiskamp in Wigan

LIVEBLOG: Red Flames trainen een eerste keer in hun EK-basiskamp in Wigan

wo 06 juli 2022 20:00 Het aftellen naar het EK is voorbij. Vandaag spelen gastland Engeland en Oostenrijk de openingsmatch. De Red Flames zijn vandaag  afgereisd naar Engeland, zondag openen ze tegen IJsland. Alle nieuwtjes over de Belgische voetbalvrouwen richting hun eerste wedstrijd vind je hier.  Red Flames spelen zondag 1e EK-duel tegen IJslandspinnerclock 20:0320 uur 03. Eerste training in Wigan. De Red Flames hebben woensdagavond een eerste keer getraind op Engelse bodem in aanloop naar hun eerste groepswedstrijd op het EK, zondag tegen IJsland. Op een oefenterrein van tweedeklasser Wigan Athletic namen alle 25 meegereisde speelsters, bij wie ook reserven Jill Janssens en Leni Onzia, deel aan een training waarvan alleen het eerste kwartier open was voor de verzamelde pers. Vooraf stond achter de naam verdedigster Laura Deloose een vraagteken. Zij kreeg in de laatste oefenwedstrijd tegen Luxemburg een tik tegen haar enkel. Volgens bondscoach Ives Serneels verwacht de medische staf dat ze fit geraakt voor het EK. Mocht ze toch afhaken, dan houdt Jill Janssens zich klaar. Woensdag deed Deloose alvast gewoon mee met de lichte bal- en loopoefeningen die de speelsters in het begin van de training afwerkten in het bewolkte en winderige Wigan, waar de Belgen hun basiskamp hebben. Morgen om 12.30 uur Belgische tijd trainen de Red Flames een tweede keer. Hun eerste wedstrijd staat zondag om 18 uur in Etihad Academy Stadium in Manchester op het programma. .Eerste training in WiganDe Red Flames hebben woensdagavond een eerste keer getraind op Engelse bodem in aanloop naar hun eerste groepswedstrijd op het EK, zondag tegen IJsland.Op een oefenterrein van tweedeklasser Wigan Athletic namen alle 25 meegereisde speelsters, bij wie ook reserven Jill Janssens en Leni Onzia, deel aan een training waarvan alleen het eerste kwartier open was voor de verzamelde pers.Vooraf stond achter de naam verdedigster Laura Deloose een vraagteken. Zij kreeg in de laatste oefenwedstrijd tegen Luxemburg een tik tegen haar enkel. Volgens bondscoach Ives Serneels verwacht de medische staf dat ze fit geraakt voor het EK. Mocht ze toch afhaken, dan houdt Jill Janssens zich klaar.Woensdag deed Deloose alvast gewoon mee met de lichte bal- en loopoefeningen die de speelsters in het begin van de training afwerkten in het bewolkte en winderige Wigan, waar de Belgen hun basiskamp hebben.Morgen om 12.30 uur Belgische tijd trainen de Red Flames een tweede keer. Hun eerste wedstrijd staat zondag om 18 uur in Etihad Academy Stadium in Manchester op het programma.clock 20:0120 uur 01.clock 17:3817 uur 38. We hebben de ambitie om de eerste ronde te overleven. We weten ook wel dat het een heel stevige poule is maar we kunnen winnen van die landen. Frankrijk is misschien iets moeilijker maar op een EK weet je nooit. Julie Biesmans.We hebben de ambitie om de eerste ronde te overleven. We weten ook wel dat het een heel stevige poule is maar we kunnen winnen van die landen. Frankrijk is misschien iets moeilijker maar op een EK weet je nooit.Julie Biesmansclock 17:0117 uur 01.EK voetbal 2022 vrouwen Bondscoach Ives Serneels: “Red Flames moeten klaar zijn voor het EK”clock 06/07clock 14:2914 uur 29.clock 13:5213 uur 52.  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Atletiek

Elise Vanderelst (archieffoto)

Advertisement