Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Transfers JPL: Charleroi neemt Daan Heymans definitief over van Venezia

Transfers JPL: Charleroi neemt Daan Heymans definitief over van Venezia

zo 03 juli 2022 15:07 De voorbereiding op het seizoen 2022-2023 is volop ingezet. Niet alleen op het veld, maar ook in de bestuurskamers wordt de nieuwe jaargang voorbereid. Op deze pagina vind je alle transfers in de Jupiler Pro League en de Scooore Super League. zomertransfers binnenlandspinnerclock 15:0715 uur 07. Daan Heymans definitief naar Charleroi. Charleroi heeft met Venezia een akkoord bereikt over een definitieve overgang van Daan Heymans. De Belgische middenvelder werd sinds de winterstop al gehuurd door Charleroi, maar Heymans keert dus niet meer terug naar Italië. Hij tekende een contract tot 2025. .Daan Heymans definitief naar CharleroiCharleroi heeft met Venezia een akkoord bereikt over een definitieve overgang van Daan Heymans. De Belgische middenvelder werd sinds de winterstop al gehuurd door Charleroi, maar Heymans keert dus niet meer terug naar Italië. Hij tekende een contract tot 2025.clock 15:0415 uur 04.clock03-07-2022 03-07-2022.clock 11:5911 uur 59. Charleroi doet zaken met Bayo: kopen van Gent, verkopen aan Watford. Aanvaller Vakoun Bayo verlaat Sporting Charleroi voor de Engelse tweedeklasser Watford, zo maakte de club zaterdag bekend. De 25-jarige Ivoriaan tekende er voor 5 seizoenen. AA Gent plukte Bayo vorige zomer weg bij Celtic om het vertrek van Roman Jaremtsjoek op te vangen, maar hij kwam in de Ghelamco Arena niet verder dan 7 wedstrijden, veelal invalbeurten. Charleroi huurde Bayo in de winter als opvolger van Shamar Nicholson, plots trof hij elf keer raak in zestien competitiewedstrijden. Charleroi aarzelde dan ook niet om de optie te lichten en schoof hem een contract voor vier seizoenen onder de neus. De doelpunten trokken echter ook de aandacht van buitenlandse clubs en Charleroi maakte de spits meteen te gelde. .Charleroi doet zaken met Bayo: kopen van Gent, verkopen aan WatfordAanvaller Vakoun Bayo verlaat Sporting Charleroi voor de Engelse tweedeklasser Watford, zo maakte de club zaterdag bekend. De 25-jarige Ivoriaan tekende er voor 5 seizoenen.AA Gent plukte Bayo vorige zomer weg bij Celtic om het vertrek van Roman Jaremtsjoek op te vangen, maar hij kwam in de Ghelamco Arena niet verder dan 7 wedstrijden, veelal invalbeurten.Charleroi huurde Bayo in de winter als opvolger van Shamar Nicholson, plots trof hij elf keer raak in zestien competitiewedstrijden. Charleroi aarzelde dan ook niet om de optie te lichten en schoof hem een contract voor vier seizoenen onder de neus.De doelpunten trokken echter ook de aandacht van buitenlandse clubs en Charleroi maakte de spits meteen te gelde.clock 11:5811 uur 58.clock02-07-2022 02-07-2022.clock 18:0918 uur 09.clock 18:0818 uur 08. Matej Mitrovic verlaat Club Brugge en keert terug naar HNK Rijeka. De Kroatische club HNK Rijeka heeft vrijdag de komst van Matej Mitrovic aangekondigd. De centrale verdediger verlaat Club Brugge op 28-jarige leeftijd en keert terug naar de club waar hij van 2013 tot 2017 al speelde. Tijdens de vorige periode waarin hij voor de Kroatische club speelde, won Mitrovic met HNK Rijeka een landstitel en twee bekers. Nadien verkaste hij naar Besiktas, waarop hij begin 2018 werd uitgeleend aan Club Brugge.  Blauw-zwart kocht hem later definitief over waardoor Mitrovic sinds juli 2018 definitief in de Jupiler Pro League speelde.  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Atletiek

Elise Vanderelst (archieffoto)

Advertisement