Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Golf

Thomas Pieters klimt naar negentiende plaats in Irish Open, Detry zakt weg

Thomas Pieters klimt naar negentiende plaats in Irish Open, Detry zakt weg

clock 18:5818 uur 58. Thomas Pieters houdt stijgende lijn aan. Met een 3e ronde van 69 slagen is Thomas Pieters zaterdag naar de 19e plaats gewipt. De zesvoudige European Tourwinnaar noteerde 6 birdies waartegen, maar ook 3 bogeys. Met zijn totaalscore van 209 slagen, zeven onder par, maakte de nummer 34 van de wereld 17 plaatsen winst.  Thomas Detry kende een minder goede dag. Hij nam een slechte start met een dubbele bogey en een bogey op zijn eerste 2 holes. De Brusselaar zag vervolgens nog 3 birdies in de cup verdwijnen. Met zijn ronde van 73 slagen, een over par, moest hij 17 plaatsen inleveren en sloot hij dag 3 af op een gedeelde 64e stek. In de tussenstand telt Pieters 7 slagen meer dan de Pool Adrian Meronk, die alleen de leidersplaats bezet en een slag voorsprong telt op de Engelsman Jack Senior, de Paraguayaan Fabrizio Zanotti en de Spanjaard Jorge Campillo. .Thomas Pieters houdt stijgende lijn aanMet een 3e ronde van 69 slagen is Thomas Pieters zaterdag naar de 19e plaats gewipt. De zesvoudige European Tourwinnaar noteerde 6 birdies waartegen, maar ook 3 bogeys. Met zijn totaalscore van 209 slagen, zeven onder par, maakte de nummer 34 van de wereld 17 plaatsen winst. Thomas Detry kende een minder goede dag. Hij nam een slechte start met een dubbele bogey en een bogey op zijn eerste 2 holes. De Brusselaar zag vervolgens nog 3 birdies in de cup verdwijnen. Met zijn ronde van 73 slagen, een over par, moest hij 17 plaatsen inleveren en sloot hij dag 3 af op een gedeelde 64e stek.In de tussenstand telt Pieters 7 slagen meer dan de Pool Adrian Meronk, die alleen de leidersplaats bezet en een slag voorsprong telt op de Engelsman Jack Senior, de Paraguayaan Fabrizio Zanotti en de Spanjaard Jorge Campillo.clock02-07-2022 02-07-2022.clock 21:0421 uur 04. Pieters stijgt maar liefst 79 plaatsen. Met een rondje van 5 onder par (-5) heeft Thomas Pieters niet alleen alsnog de cut gehaald, maar heeft hij zichzelf naar een voorlopig 36e plaats gekatapulteerd. Pieters sloeg 6 birdies, maar ook 1 bogey. Hij doet zo één plaatsje beter dan Thomas Detry, die met een rondje -3 zijn matige eerste dag ook kon uitwissen. .Pieters stijgt maar liefst 79 plaatsenMet een rondje van 5 onder par (-5) heeft Thomas Pieters niet alleen alsnog de cut gehaald, maar heeft hij zichzelf naar een voorlopig 36e plaats gekatapulteerd. Pieters sloeg 6 birdies, maar ook 1 bogey. Hij doet zo één plaatsje beter dan Thomas Detry, die met een rondje -3 zijn matige eerste dag ook kon uitwissen.clock01-07-2022 01-07-2022.clock 21:3021 uur 30. Detry en Pieters presteren matig. Met een respectievelijk 95e en 115e plaats hebben Thomas Detry en Thomas Pieters niet meteen een topprestatie neergezet in de eerste ronde van de Irish Open. Detry, die zondag beslag kon leggen op een gedeelde vijftiende plaats in de BMW International Open, liep een parronde van 72 slagen en dit na twee birdies en twee bogeys. In de tussenstand telt de 29-jarige Brusselaar acht slagen meer dan de Nieuw-Zeelander Ryan Fox, die alleen de leiding waarneemt. Thomas Pieters, die vorige week in een spannende play-off naast de overwinning greep, leverde een scorekaart af waarop 73 slagen stonden, een over par. De 30-jarige Pieters moest op zijn eerste zes holes een dubbele bogey en een bogey incasseren. Pieters lukte vervolgens drie birdies waarna hij op de laatste holes nog in de fout ging. .Detry en Pieters presteren matigMet een respectievelijk 95e en 115e plaats hebben Thomas Detry en Thomas Pieters niet meteen een topprestatie neergezet in de eerste ronde van de Irish Open.Detry, die zondag beslag kon leggen op een gedeelde vijftiende plaats in de BMW International Open, liep een parronde van 72 slagen en dit na twee birdies en twee bogeys. In de tussenstand telt de 29-jarige Brusselaar acht slagen meer dan de Nieuw-Zeelander Ryan Fox, die alleen de leiding waarneemt.Thomas Pieters, die vorige week in een spannende play-off naast de overwinning greep, leverde een scorekaart af waarop 73 slagen stonden, een over par. De 30-jarige Pieters moest op zijn eerste zes holes een dubbele bogey en een bogey incasseren. Pieters lukte vervolgens drie birdies waarna hij op de laatste holes nog in de fout ging.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Atletiek

Elise Vanderelst (archieffoto)

Advertisement