Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Transfers JPL: Seraing winkelt bij Stade Reims, aanvaller voor Westerlo

Transfers JPL: Seraing winkelt bij Stade Reims, aanvaller voor Westerlo

do 30 juni 2022 19:04 De voorbereiding op het seizoen 2022-2023 is volop ingezet. Niet alleen op het veld, maar ook in de bestuurskamers wordt de nieuwe jaargang voorbereid. Op deze pagina vind je alle transfers in de Jupiler Pro League en de Scooore Super League. zomertransfers binnenlandspinnerclock 18:5518 uur 55. Seraing heeft de komst van de 23-jarige Sambou Sissoko aangekondigd. De Fransman komt over van Stade Reims, waar hij afgelopen seizoen acht keer op het veld stond in de Ligue 1. Sissoko kan ingezet worden als (verdedigende) middenvelder of als centrale verdediger. De Fransman werd geselecteerd voor de Franse U20. De polyvalente aanwinst ondertekent een contract van twee seizoenen bij Seraing. Maandag sluit hij aan bij de rest van het team. .Seraing heeft de komst van de 23-jarige Sambou Sissoko aangekondigd. De Fransman komt over van Stade Reims, waar hij afgelopen seizoen acht keer op het veld stond in de Ligue 1.Sissoko kan ingezet worden als (verdedigende) middenvelder of als centrale verdediger. De Fransman werd geselecteerd voor de Franse U20. De polyvalente aanwinst ondertekent een contract van twee seizoenen bij Seraing. Maandag sluit hij aan bij de rest van het team.clock 18:5418 uur 54. Westerlo heeft een nieuwe naam toegevoegd aan het aanvallende compartiment: Dorgeles Nene. De spits is 19 jaar oud en wordt voor een jaar gehuurd van Salzburg. .Westerlo heeft een nieuwe naam toegevoegd aan het aanvallende compartiment: Dorgeles Nene. De spits is 19 jaar oud en wordt voor een jaar gehuurd van Salzburg.clock 18:5218 uur 52.clock30-06-2022 30-06-2022.clock 21:4121 uur 41. Kortrijk haalt Massimo Bruno weer naar België. KV Kortrijk is erg actief op de transfermarkt, want met Massimo Bruno kan het al een 6e versterking voorstellen. Bruno speelde in België voor Anderlecht en Charleroi, maar vorig seizoen verdiende de 28-jarige winter zijn kost in Turkije, bij Bursaspor. Hij tekent een contract voor 3 jaar. .Kortrijk haalt Massimo Bruno weer naar BelgiëKV Kortrijk is erg actief op de transfermarkt, want met Massimo Bruno kan het al een 6e versterking voorstellen. Bruno speelde in België voor Anderlecht en Charleroi, maar vorig seizoen verdiende de 28-jarige winter zijn kost in Turkije, bij Bursaspor. Hij tekent een contract voor 3 jaar.clock 21:4121 uur 41.clock 20:5220 uur 52. Sergio Conceiçao, zoon van Sergio Conceiçao, naar Seraing. Een grote naam zal terug op de wedstrijdbladen van de Jupiler Pro League verschijnen: Sergio Conceiçao heeft een contract getekend bij Seraing. Niet de ex-speler van Standard, wel een van zijn 5 zonen, die dus dezelfde naam draagt. Conceiçao is een rechtsachter, die op zijn 25e nog geen palmares om van te duizelen kan voorleggen. Seraing neemt hem over van Estrela Amadora, een Portugese tweedeklasser. “Ik ken Luik goed, want ik woonde hier op mijn 14e toen mijn vader voor Standard speelde. Ik kon ook in de eerste klasse in Portugal spelen, maar ik wou liever naar hier komen. Ik volg het Belgische voetbal nog goed.” .Sergio Conceiçao, zoon van Sergio Conceiçao, naar SeraingEen grote naam zal terug op de wedstrijdbladen van de Jupiler Pro League verschijnen: Sergio Conceiçao heeft een contract getekend bij Seraing.  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Atletiek

Elise Vanderelst (archieffoto)

Advertisement