Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Transfers binnenland: Zulte Waregem haalt Tanzaniaanse middenvelder

Transfers binnenland: Zulte Waregem haalt Tanzaniaanse middenvelder

di 28 juni 2022 22:14 De voorbereiding op het seizoen 2022-2023 is volop ingezet. Niet alleen op het veld, maar ook in de bestuurskamers wordt de nieuwe jaargang voorbereid. Op deze pagina vind je alle transfers in de Jupiler Pro League en de Scooore Super League. zomertransfers binnenlandspinnerclock 22:07Anthony Descotte heeft zijn contract bij Charleroi tot 2026 verlengd. De 18-jarige Descotte maakte in april 2021 zijn profdebuut bij de Zebra's. Afgelopen seizoen kwam hij in acht wedstrijden in actie, met één assist op de teller. Begin juni mocht hij zijn eerste cap vieren bij de nationale beloftenploeg. 22 uur 07.Anthony Descotte heeft zijn contract bij Charleroi tot 2026 verlengd. De 18-jarige Descotte maakte in april 2021 zijn profdebuut bij de Zebra’s. Afgelopen seizoen kwam hij in acht wedstrijden in actie, met één assist op de teller. Begin juni mocht hij zijn eerste cap vieren bij de nationale beloftenploeg.clock 22:06Zulte Waregem heeft zich versterkt met de Tanzaniaanse verdedigende middenvelder Novatus Miroshi. De 19-jarige linkspoot komt over van Maccabi Tel Aviv en tekent een contract voor 3 seizoenen. “Ik ben een speler die graag snel en slim wil voetballen. In het voetbal heb je weinig tijd, dus moet je snel spelen om het verschil te maken”, zei de Tanzaniaan. 22 uur 06.Zulte Waregem heeft zich versterkt met de Tanzaniaanse verdedigende middenvelder Novatus Miroshi. De 19-jarige linkspoot komt over van Maccabi Tel Aviv en tekent een contract voor 3 seizoenen. “Ik ben een speler die graag snel en slim wil voetballen. In het voetbal heb je weinig tijd, dus moet je snel spelen om het verschil te maken”, zei de Tanzaniaan.clock 18:2318 uur 23.Jupiler Pro League Antwerp kan Christopher Scott weglokken bij Bayern Münchenclock 28/06clock 16:08KRC Genk neemt afscheid van Yentl Van Genechten. De 21-jarige verdediger maakt de overstap naar Eupen. Van Genechten sloot in de zomer van 2021 aan bij de U21 van Genk. 16 uur 08.KRC Genk neemt afscheid van Yentl Van Genechten. De 21-jarige verdediger maakt de overstap naar Eupen. Van Genechten sloot in de zomer van 2021 aan bij de U21 van Genk.clock28-06-2022 28-06-2022.clock 16:4716 uur 47. Seraing haalt Franse verdediger. Seraing heeft zich versterkt met de Franse verdediger Marvin Tshibuabua. Hij komt over van het Franse Saint-Etienne en ondertekende in Seraing een contract voor twee seizoenen, met optie voor een derde jaar. De 20-jarige Tshibuabua doorliep de jeugdreeksen bij Lyon, alvorens op 17-jarige leeftijd bij Saint-Etienne zijn eerste profcontract te tekenen. .Seraing haalt Franse verdedigerSeraing heeft zich versterkt met de Franse verdediger Marvin Tshibuabua. Hij komt over van het Franse Saint-Etienne en ondertekende in Seraing een contract voor twee seizoenen, met optie voor een derde jaar.De 20-jarige Tshibuabua doorliep de jeugdreeksen bij Lyon, alvorens op 17-jarige leeftijd bij Saint-Etienne zijn eerste profcontract te tekenen.clock 16:4616 uur 46.clock 13:3513 uur 35. Beerschot haalt Hervé Matthys terug naar België. Hervé Matthys keert terug naar België. De 26-jarige verdediger tekende een contract tot 2024 (met optie) bij Beerschot. Dat neemt hem transfervrij over van het Nederlandse ADO Den Haag. Matthys begon zijn carrière in de jeugd bij Club Brugge,  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Atletiek

Elise Vanderelst (archieffoto)

Advertisement