Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Transfers binnenland: Beerschot haalt voormalig Club- en Anderlecht-talent terug naar België

Transfers binnenland: Beerschot haalt voormalig Club- en Anderlecht-talent terug naar België

ma 27 juni 2022 13:40 De voorbereiding op het seizoen 2022-2023 is volop ingezet. Niet alleen op het veld, maar ook in de bestuurskamers wordt de nieuwe jaargang voorbereid. Op deze pagina vind je alle transfers in de Jupiler Pro League en de Scooore Super League. zomertransfers binnenlandspinnerclock 16:4716 uur 47. Seraing haalt Franse verdediger. Seraing heeft zich versterkt met de Franse verdediger Marvin Tshibuabua. Hij komt over van het Franse Saint-Etienne en ondertekende in Seraing een contract voor twee seizoenen, met optie voor een derde jaar. De 20-jarige Tshibuabua doorliep de jeugdreeksen bij Lyon, alvorens op 17-jarige leeftijd bij Saint-Etienne zijn eerste profcontract te tekenen. .Seraing haalt Franse verdedigerSeraing heeft zich versterkt met de Franse verdediger Marvin Tshibuabua. Hij komt over van het Franse Saint-Etienne en ondertekende in Seraing een contract voor twee seizoenen, met optie voor een derde jaar.De 20-jarige Tshibuabua doorliep de jeugdreeksen bij Lyon, alvorens op 17-jarige leeftijd bij Saint-Etienne zijn eerste profcontract te tekenen.clock 16:4616 uur 46.clock 13:3513 uur 35. Beerschot haalt Hervé Matthys terug naar België. Hervé Matthys keert terug naar België. De 26-jarige verdediger tekende een contract tot 2024 (met optie) bij Beerschot. Dat neemt hem transfervrij over van het Nederlandse ADO Den Haag. Matthys begon zijn carrière in de jeugd bij Club Brugge, op zijn zestien trok hij richting Anderlecht. Daar speelde hij één match voor de A-ploeg. Vervolgens trok Matthys naar Eindhoven. “Ik zou graag ook zoveel mogelijk matchen spelen dit seizoen en dan hopelijk nog eens een titel pakken daarbovenop.” .Beerschot haalt Hervé Matthys terug naar BelgiëHervé Matthys keert terug naar België. De 26-jarige verdediger tekende een contract tot 2024 (met optie) bij Beerschot. Dat neemt hem transfervrij over van het Nederlandse ADO Den Haag. Matthys begon zijn carrière in de jeugd bij Club Brugge, op zijn zestien trok hij richting Anderlecht. Daar speelde hij één match voor de A-ploeg. Vervolgens trok Matthys naar Eindhoven. “Ik zou graag ook zoveel mogelijk matchen spelen dit seizoen en dan hopelijk nog eens een titel pakken daarbovenop.”clock 13:3513 uur 35.clock27-06-2022 27-06-2022.clock 12:1412 uur 14. KV Kortrijk haalt Keïta bij Lyon. KV Kortrijk heeft zich versterkt met de Malinees Habib Keïta. De 20-jarige centrale middenvelder wordt voor één seizoen gehuurd van de Franse topclub Olympique Lyon. Keïta kwam vorig seizoen drie keer in actie in de Europa League, maar in de Ligue 1 bleef het bij drie erg korte invalbeurten. .KV Kortrijk haalt Keïta bij LyonKV Kortrijk heeft zich versterkt met de Malinees Habib Keïta. De 20-jarige centrale middenvelder wordt voor één seizoen gehuurd van de Franse topclub Olympique Lyon.Keïta kwam vorig seizoen drie keer in actie in de Europa League, maar in de Ligue 1 bleef het bij drie erg korte invalbeurten.clock 12:1012 uur 10.clock25-06-2022 25-06-2022.clock 20:2520 uur 25. Een Vanzeir bij KRC Genk. Een opvallende transfer in de Scooore Super League, de hoogste divisie van het Belgische vrouwenvoetbal. Luna Vanzeir, zus van Union-aanvaller Dante Vanzeir, verlaat vicekampioen OH Leuven Women om bij KRC Genk Ladies aan de slag te gaan. In Limburg ondertekende de negentienjarige aanvallende middenvelder een contract voor twee seizoenen,  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Atletiek

Elise Vanderelst (archieffoto)

Advertisement