Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Matige Red Flames lijden krappe nederlaag tegen stug Oostenrijk

Matige Red Flames lijden krappe nederlaag tegen stug Oostenrijk

zo 26 juni 2022 18:42 oefenwedstrijdBelgië Oostenrijk einde0126-06-2022 17:00 De Red Flames hebben een 2e nederlaag geleden in hun voorbereidend vierluik voor het EK. Tegen een stug Oostenrijk verloren de Belgische voetbaldames met 0-1 na een doelpunt van Plattner. Dinsdag staat nog de uitzwaaiwedstrijd tegen Luxemburg op het programma. Doelpunten: 65′ Plattner 0-1 Oostenrijk domineert, maar ontsnapt aan strafschop kort voor de rust Na de 4-1-zege tegen Noord-Ierland kregen de Red Flames met Oostenrijk toch een moeilijkere tegenstander geserveerd. Billa kreeg meteen te veel ruimte aan de rand van de zestien en lanceerde het eerste waarschuwingsschotje van de wedstrijd. België probeerde zich dan wel in de partij te knokken, toch was het vooral de Oostenrijkse pressing die de klok sloeg. Hickelsberger verscheen oog in oog met Evrard, maar de aanvalster duwde de 0-1 nog verrassend ver naast doel. Hoewel Oostenrijk de controle hield, keken de bezoekers op slag van rust wel bijna tegen een strafschop aan. De stevige por in de rug van Dhont werd uiteindelijk onverklaarbaar genegeerd door de scheidsrechter. Flames krijgen deksel op de neus na sterk kwartier Ook na de pauze kwamen de bezoekers het gretigst uit de kleedkamer. Dunst glipte meteen door de buitenspelval, maar mikte vervolgens nog onbegrijpelijk naast het doel. België schoot wakker. Na een soepele kapbeweging zag Wullaert haar schot eerst nog afgeblokt worden, waarna de kersverse Fortuna Sittard-speelster niet veel later in twee tijden op doelvrouw Zinsberger stuitte. Het bleek een kantelmoment in de wedstrijd, want kort na het uur was het aan de overkant wel prijs. Invaller Plattner ontving de bal in de zestien en krulde de 0-1 heerlijk in de verste hoek. Het was een opdoffer waarvan de thuisploeg niet meer herstelde. Volgende week dinsdag proberen de Flames tegen Luxemburg voor een laatste keer vertrouwen te tanken. Daarna volgt een reis richting het EK in Engeland. De reacties:  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Atletiek

Elise Vanderelst (archieffoto)

Advertisement