Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Golf

Thomas Pieters rukt op naar 4 in München ondanks onweer, Thomas Detry ook knap naar 16

Thomas Pieters rukt op naar 4 in München ondanks onweer, Thomas Detry ook knap naar 16

clock 20:5720 uur 57. Pieters knap naar 4 met 7 birdies en 1 eagle. Wat een ronde van Pieters. Letterlijk door weer en wind klom hij van de 29e naar de 4e plaats. Onze landgenoot zette 7 birdies en 1 eagle neer, met slechts 1 bogey: goed voor 64 slagen, 5 beter dan gisteren. Pieters putte erg sterk en zal enkele lange putts in de cup verdwijnen. Met 133 slagen (-11 onder par) staat hij 1 plaats van nummer drie Daan Huizing uit Nederland, de Nieuw-Zeelander Ryan Fox is tweede met 130 slagen, helemaal bovenaan behoudt de Chinees Haotong Li zijn positie (129 slagen). Ook Thomas Detry had een geslaagde tweede dag: van 71e met 71 slagen naar 16e met 66 slagen.  .Pieters knap naar 4 met 7 birdies en 1 eagleWat een ronde van Pieters. Letterlijk door weer en wind klom hij van de 29e naar de 4e plaats. Onze landgenoot zette 7 birdies en 1 eagle neer, met slechts 1 bogey: goed voor 64 slagen, 5 beter dan gisteren. Pieters putte erg sterk en zal enkele lange putts in de cup verdwijnen.Met 133 slagen (-11 onder par) staat hij 1 plaats van nummer drie Daan Huizing uit Nederland, de Nieuw-Zeelander Ryan Fox is tweede met 130 slagen, helemaal bovenaan behoudt de Chinees Haotong Li zijn positie (129 slagen).Ook Thomas Detry had een geslaagde tweede dag: van 71e met 71 slagen naar 16e met 66 slagen. clock 20:5620 uur 56.clock 20:5520 uur 55.clock 18:5118 uur 51.clock 18:5118 uur 51.clock 18:5118 uur 51.clock 16:49Onweer boven München gooide roet in het eten. 16 uur 49.Onweer boven München gooide roet in het etenclock 16:4816 uur 48. Een onweer in München heeft de ronde van Thomas Pieters onderbroken. Na 10 holes in zijn 2e ronde staat hij op een gedeelde 23e plaats, maar de helft van de golfers moet zijn tweede ronde nog afwerken. Naast een bogey mocht Pieters ook 2 birdies en een eagle (2 slagen onder de baan) op zijn scorekaart schrijven. Afwachten of hij zijn ronde vandaag nog kan voltooien. .Een onweer in München heeft de ronde van Thomas Pieters onderbroken. Na 10 holes in zijn 2e ronde staat hij op een gedeelde 23e plaats, maar de helft van de golfers moet zijn tweede ronde nog afwerken.Naast een bogey mocht Pieters ook 2 birdies en een eagle (2 slagen onder de baan) op zijn scorekaart schrijven. Afwachten of hij zijn ronde vandaag nog kan voltooien.clock 16:47Thomas Pieters had een geweldige eagle in huis op hole 9. 16 uur 47.Thomas Pieters had een geweldige eagle in huis op hole 9clock 16:4516 uur 45. Detry rukt op. Thomas Detry heeft gedaan wat hij moest doen in de tweede ronde: plaatsen goedmaken. Onze landgenoot moest op zijn derde hole wel een bogey incasseren, maar maakte dat daarna goed met 7 birdies, waarvan 3 in zijn laatste 4 holes. Dankzij die ronde in 66 slagen maakt Detry een grote sprong in het klassement en mag hij zaterdag op de rand van de top 10 aan zijn derde ronde beginnen. .Detry rukt opThomas Detry heeft gedaan wat hij moest doen in de tweede ronde: plaatsen goedmaken. Onze landgenoot moest op zijn derde hole wel een bogey incasseren, maar maakte dat daarna goed met 7 birdies, waarvan 3 in zijn laatste 4 holes.Dankzij die ronde in 66 slagen maakt Detry een grote sprong in het klassement en mag hij zaterdag op de rand van de top 10 aan zijn derde ronde beginnen.clock24-06-2022 24-06-2022.clock 20:2320 uur 23. Voorzichtige start van de Belgen. Thomas Pieters heeft zijn eerste rondje in München in 69 slagen afgewerkt, 7 slagen meer dan de Chinese leider Li Haotong. Pieters wisselde 5 birdies af met 2 bogeys en staat daarmee 29e. Voor Thomas Detry wordt het nog lastig om de cut te halen, na een rondje van -1. Vooral een dubbele bogey op de 6e hole brak Detry zuur op. .Voorzichtige start van de BelgenThomas Pieters heeft zijn eerste rondje in München in 69 slagen afgewerkt, 7 slagen meer dan de Chinese leider Li Haotong. Pieters wisselde 5 birdies af met 2 bogeys en staat daarmee 29e.Voor Thomas Detry wordt het nog lastig om de cut te halen, na een rondje van -1. Vooral een dubbele bogey op de 6e hole brak Detry zuur op.clock 20:2220 uur 22.clock 09:55Thomas Pieters werd van dichtbij gevolgd tijdens zijn trainingsronde. 09 uur 55.Thomas Pieters werd van dichtbij gevolgd tijdens zijn trainingsrondeclock 09:5409 uur 54.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Formule 1

hockeyfinale racing – gantoiseclock 14:5614 uur 56. Wie kroont zich tot landskampioen hockey? In Louvain-la-Neuve strijden Gantoise en de Brusselse club Gantoise dit weekend...

Schaken

In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

Advertisement