Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Basketbal

Herbeleef dag 4 op het WK 3×3 met de Cats, die nét niet voorbij Polen geraakten

Herbeleef dag 4 op het WK 3×3 met de Cats, die nét niet voorbij Polen geraakten

Het doek is gevallen over de poulefase van het WK 3×3. Herbeleef hier dag 4, waarop de Belgian Cats verloren van Polen en favoriet Letland naast de groepswinst greep in het mannentoernooi.

Advertisement. Scroll to continue reading.

WK 3×3 – 24 juni

 1. 22 uur 38. Einde van dag 4. Mongolië trekt vlotjes aan het langste eind in de laatste wedstrijd van de dag. Eindstand tegen Egypte: 21-13. Mongolië wipt zo over Egypte naar de derde plaats in de poule van de Belgian Cats en dus mag het morgen, net zoals België, aan de bak in de 1/8e finales. .

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Einde van dag 4

  Mongolië trekt vlotjes aan het langste eind in de laatste wedstrijd van de dag. Eindstand tegen Egypte: 21-13. Mongolië wipt zo over Egypte naar de derde plaats in de poule van de Belgian Cats en dus mag het morgen, net zoals België, aan de bak in de 1/8e finales.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

 2. 22 uur 10. Voor wie het maar niet kan afleren. Bij de vrouwen neemt Mongolië het op tegen Egypte. Wie wint stoot door naar de 1/8e finales. Het is de laatste wedstrijd van deze avondsessie.  .

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Voor wie het maar niet kan afleren.

  Bij de vrouwen neemt Mongolië het op tegen Egypte. Wie wint stoot door naar de 1/8e finales. Het is de laatste wedstrijd van deze avondsessie. 

  Advertisement. Scroll to continue reading.

 3. 21 uur 30. Chili gunt Taiwan geen eerredder. Het wordt nipt 21-20. Taiwan moet naar huis zonder gewonnen wedstrijden. Chili kan huiswaarts keren met één overwinning. Ondertussen pikken we in op de live-uitzending op Ketnet.  .

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Chili gunt Taiwan geen eerredder. Het wordt nipt 21-20. Taiwan moet naar huis zonder gewonnen wedstrijden. Chili kan huiswaarts keren met één overwinning.

  Ondertussen pikken we in op de live-uitzending op Ketnet. 

  Advertisement. Scroll to continue reading.

 4. 21 uur . Litouwen wint nipt sensationele thriller van Duitsland: 21-19. .

  Litouwen wint nipt sensationele thriller van Duitsland: 21-19.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

 5. 20 uur 26. Na Cats, ook Egypte: Polen wint alweer. De eerste wedstrijd van deze avond zit er al op. De Poolse vrouwen winnen opnieuw. Tegen Egypte gaat het scoren, in tegenstelling tot de Cats eerder vandaag, vlotter. Eindstand: 22-10. .

  Na Cats, ook Egypte: Polen wint alweer

  De eerste wedstrijd van deze avond zit er al op. De Poolse vrouwen winnen opnieuw. Tegen Egypte gaat het scoren, in tegenstelling tot de Cats eerder vandaag, vlotter. Eindstand: 22-10.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

 6. 20 uur 15. De laatste avondsessie in de groepsfase. De vrouwenploegen van Polen en Egypte, in de groep van België bijten de spits af in deze avondsessie. Straks volgen mannenduels met Litouwen – Duitsland en Taiwan – Chili. .

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  De laatste avondsessie in de groepsfase

  De vrouwenploegen van Polen en Egypte, in de groep van België bijten de spits af in deze avondsessie. Straks volgen mannenduels met Litouwen – Duitsland en Taiwan – Chili.

 7. 19 uur 10. Einde sessie 3. Litouwen en Mongolië halen nog eens goed uit. Litouwen wint met 22-3 van Taiwan en Chili gaat 12-20 voor de bijl tegen Mongolië.  Opnieuw rustpauze. We beginnen er terug aan om 20.10 u, tot dan! .

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Einde sessie 3

  Litouwen en Mongolië halen nog eens goed uit. Litouwen wint met 22-3 van Taiwan en Chili gaat 12-20 voor de bijl tegen Mongolië. 

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Opnieuw rustpauze. We beginnen er terug aan om 20.10 u, tot dan!

  Advertisement. Scroll to continue reading.

 8. 18 uur 48. De Cats verliezen en gaan naar de 1/8e finales. Het heeft niet mogen zijn voor de Belgian Cats. Ze verloren na een spannend duel van het nét iets betere Polen. Alweer lukte de aanval niet voor de Cats en stond de verdediging wel op punt: 13-12 was het verdicht.  .

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  De Cats verliezen en gaan naar de 1/8e finales

  Het heeft niet mogen zijn voor de Belgian Cats. Ze verloren na een spannend duel van het nét iets betere Polen. Alweer lukte de aanval niet voor de Cats en stond de verdediging wel op punt: 13-12 was het verdicht. 

  Advertisement. Scroll to continue reading.

 9. 18 uur .

  WK 3×3 basketbal
  Advertisement. Scroll to continue reading.
  Belgian Cats verliezen laatste groepsduel, morgenmiddag 1/8e finale tegen Brazilië

 • 17 uur 31. Mongolië wint met 16-19 van Duitsland. Het is nu tijd voor de Cats! .

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Mongolië wint met 16-19 van Duitsland. Het is nu tijd voor de Cats!

 • 17 uur 04. Begin van de derde sessie met ook de Belgian Cats. Duitsland en Mongolië trappen sessie 3 af. Al zal de mannenwedstrijd voor het publiek maar een aperitiefhapje zijn, want daarna volgen de Cats tegen Polen. Daarin wordt uitgemaakt wie in poule C rechtstreeks doorstoot naar de kwartfinales.  .

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Begin van de derde sessie met ook de Belgian Cats

  Duitsland en Mongolië trappen sessie 3 af. Al zal de mannenwedstrijd voor het publiek maar een aperitiefhapje zijn, want daarna volgen de Cats tegen Polen. Daarin wordt uitgemaakt wie in poule C rechtstreeks doorstoot naar de kwartfinales. 

  Advertisement. Scroll to continue reading.

 • 16 uur 24. Break. Er is een pauze voorzien van 40 minuten. Om 16.55 u kan u hier opnieuw terecht voor de livestream van onder meer de Cats tegen Polen. .

  Break

  Er is een pauze voorzien van 40 minuten.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Om 16.55 u kan u hier opnieuw terecht voor de livestream van onder meer de Cats tegen Polen.

 • 16 uur 20. Einde sessie 2. Frankrijk en de Verenigde Staten hielden elkaar in evenwicht, overtime moest beslissen wie de groepswinnaar in poule B moest worden.  Daarin wierp wie anders dan de jonge ster van het WK 3X3 Hailey Van Lith eigenhandig haar Team USA naar de overwinning.  20-18 is de eindstand geworden van een potige partij. De Verenigde Staten gaan door naar de kwartfinales. Frankrijk eindigt tweede in de poule. .

  Einde sessie 2

  Advertisement. Scroll to continue reading.
  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Frankrijk en de Verenigde Staten hielden elkaar in evenwicht, overtime moest beslissen wie de groepswinnaar in poule B moest worden. 

  Daarin wierp wie anders dan de jonge ster van het WK 3X3 Hailey Van Lith eigenhandig haar Team USA naar de overwinning. 

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  20-18 is de eindstand geworden van een potige partij. De Verenigde Staten gaan door naar de kwartfinales. Frankrijk eindigt tweede in de poule.

  Advertisement. Scroll to continue reading.
  Advertisement. Scroll to continue reading.

 • 15 uur 36. Op het slippertje tegen Nederland na, wint Olympisch kampioen Letland ook zijn laatste groepswedstrijd. Het veegt de vloer aan met Polen: 22-9. Nu is er een korte break. Daarna krijgen we Frankrijk tegen de Verenigde Staten bij de vrouwen.  .

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Op het slippertje tegen Nederland na, wint Olympisch kampioen Letland ook zijn laatste groepswedstrijd. Het veegt de vloer aan met Polen: 22-9.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Nu is er een korte break.

  Daarna krijgen we Frankrijk tegen de Verenigde Staten bij de vrouwen. 

  Advertisement. Scroll to continue reading.
  Advertisement. Scroll to continue reading.

 • 15 uur 30.

  WK 3×3 basketbal
  Advertisement. Scroll to continue reading.
  Belgian Cats verliezen laatste groepsduel, morgenmiddag 1/8e finale tegen Brazilië

 • 15 uur 15. Nederland blijft ongeslagen en gaat naar de kwartfinales. Ook de Nederlandse mannen leggen een foutloos parcours af op de Groenplaats in Antwerpen. In de laatste groepswedstrijd ging een stug Japan voor de bijl: 15-17.  Nu volgt nog de wedstrijd tussen Polen en Letland en dan is er opnieuw een break.  .

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Nederland blijft ongeslagen en gaat naar de kwartfinales

  Ook de Nederlandse mannen leggen een foutloos parcours af op de Groenplaats in Antwerpen. In de laatste groepswedstrijd ging een stug Japan voor de bijl: 15-17. 

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Nu volgt nog de wedstrijd tussen Polen en Letland en dan is er opnieuw een break. 

  Advertisement. Scroll to continue reading.

 • 15 uur 12.

  WK 3×3 basketbal
  Advertisement. Scroll to continue reading.
  Linde en Verlinden smullen van WK 3×3, Linde zoekt nog twee metgezellen voor zondag

 • ","textStripped":"Voor wie het maar niet kan afleren. Bij de vrouwen neemt Mongolië het op tegen Egypte. Wie wint stoot door naar de 1/8e finales. Het is de laatste wedstrijd van deze avondsessie.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"3019435","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1656099000000,"text":"

  Chili gunt Taiwan geen eerredder. Het wordt nipt 21-20. Taiwan moet naar huis zonder gewonnen wedstrijden. Chili kan huiswaarts keren met één overwinning.

  Ondertussen pikken we in op de live-uitzending op Ketnet. 

  Advertisement. Scroll to continue reading.
  ","textStripped":"Chili gunt Taiwan geen eerredder. Het wordt nipt 21-20. Taiwan moet naar huis zonder gewonnen wedstrijden. Chili kan huiswaarts keren met één overwinning. Ondertussen pikken we in op de live-uitzending op Ketnet.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"3019419","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1656097200000,"text":"

  Litouwen wint nipt sensationele thriller van Duitsland: 21-19. ","textStripped":"Litouwen wint nipt sensationele thriller van Duitsland: 21-19.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"3019369","title":"Na Cats, ook Egypte: Polen wint alweer","source":"","time":"??+?","eventTime":1656095160000,"text":"

  De eerste wedstrijd van deze avond zit er al op. De Poolse vrouwen winnen opnieuw. Tegen Egypte gaat het scoren, in tegenstelling tot de Cats eerder vandaag, vlotter. Eindstand: 22-10.

  Advertisement. Scroll to continue reading.
  ","textStripped":"De eerste wedstrijd van deze avond zit er al op. De Poolse vrouwen winnen opnieuw. Tegen Egypte gaat het scoren, in tegenstelling tot de Cats eerder vandaag, vlotter. Eindstand: 22-10.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"3019364","title":"De laatste avondsessie in de groepsfase","source":"","time":"??+?","eventTime":1656094518171,"text":"

  De vrouwenploegen van Polen en Egypte, in de groep van België bijten de spits af in deze avondsessie. Straks volgen mannenduels met Litouwen - Duitsland en Taiwan - Chili. ","textStripped":"De vrouwenploegen van Polen en Egypte, in de groep van België bijten de spits af in deze avondsessie. Straks volgen mannenduels met Litouwen - Duitsland en Taiwan - Chili.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"3019357","title":"Einde sessie 3","source":"","time":"??+?","eventTime":1656090600000,"text":"

  Litouwen en Mongolië halen nog eens goed uit. Litouwen wint met 22-3 van Taiwan en Chili gaat 12-20 voor de bijl tegen Mongolië. 

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Opnieuw rustpauze. We beginnen er terug aan om 20.10 u, tot dan! ","textStripped":"Litouwen en Mongolië halen nog eens goed uit. Litouwen wint met 22-3 van Taiwan en Chili gaat 12-20 voor de bijl tegen Mongolië. Opnieuw rustpauze. We beginnen er terug aan om 20.10 u, tot dan!","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"3019352","title":"De Cats verliezen en gaan naar de 1/8e finales","source":"","time":"??+?","eventTime":1656089323134,"text":"

  Het heeft niet mogen zijn voor de Belgian Cats. Ze verloren na een spannend duel van het nét iets betere Polen. Alweer lukte de aanval niet voor de Cats en stond de verdediging wel op punt: 13-12 was het verdicht. 

  Advertisement. Scroll to continue reading.
  ","textStripped":"Het heeft niet mogen zijn voor de Belgian Cats. Ze verloren na een spannend duel van het nét iets betere Polen. Alweer lukte de aanval niet voor de Cats en stond de verdediging wel op punt: 13-12 was het verdicht.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"3019321","source":"","time":"??+?","eventTime":1656086400000,"type":"TEASER","sport":"GENERIC","permalink":"https://sporza.be/nl/wedstrijden/basketbal/domper-voor-belgian-cats-ze-verliezen-laatste-groepsmatch-maar-gaan-wel-naar-1-8e-finale~1655734368234/","matchId":"3316908","teaser":{"externalId":"1655734368234","title":"Belgian Cats verliezen laatste groepsduel, morgenmiddag 1/8e finale tegen Brazilië","description":"De Belgian Cats zijn er niet in geslaagd zich rechtstreeks te plaatsen voor de kwartfinales op het WK 3x3. De Belgische vrouwen verloren hun laatste poulematch tegen Polen met 12-13. Morgen moeten ze dus aan de bak in de 1/8e finale: om 13.40 u tegen Brazilië.","publicationDate":"2022-06-24T20:42:00+0200","externalUrl":"https://sporza.be/nl/matches/basketbal/2022-06/belgian-cats-verliezen-laatste-groepsduel-morgenmiddag-1-8e-finale-tegen-brazilie~1655734368234/","imageTeaserUrl":"//images.vrt.be/orig/2022/06/24/fbc5554a-f3d5-11ec-b07d-02b7b76bf47f.jpg","tags":[{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/sports/basketbal","id":"functional:sporza/sports/basketbal","title":"basketbal","description":""},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/basketbal/3x3-basketbal/wk-3x3-basketbal","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/basketbal/3x3-basketbal/wk-3x3-basketbal","title":"WK 3x3 basketbal","description":""},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/basketbal/3x3-basketbal","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/basketbal/3x3-basketbal","title":"3x3 basketbal","description":""},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/basketbal","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/basketbal","title":"basketbal"},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/basketbal/ploegen/b/belgian-cats","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/basketbal/ploegen/b/belgian-cats","title":"Belgian Cats","description":""}]}},{"eventId":"3019320","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1656084696678,"text":"

  Mongolië wint met 16-19 van Duitsland. Het is nu tijd voor de Cats! ","textStripped":"Mongolië wint met 16-19 van Duitsland. Het is nu tijd voor de Cats!","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"3019316","title":"Begin van de derde sessie met ook de Belgian Cats","source":"","time":"??+?","eventTime":1656083087545,"text":"

  Duitsland en Mongolië trappen sessie 3 af. Al zal de mannenwedstrijd voor het publiek maar een aperitiefhapje zijn, want daarna volgen de Cats tegen Polen. Daarin wordt uitgemaakt wie in poule C rechtstreeks doorstoot naar de kwartfinales. 

  Advertisement. Scroll to continue reading.
  ","textStripped":"Duitsland en Mongolië trappen sessie 3 af. Al zal de mannenwedstrijd voor het publiek maar een aperitiefhapje zijn, want daarna volgen de Cats tegen Polen. Daarin wordt uitgemaakt wie in poule C rechtstreeks doorstoot naar de kwartfinales.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"3019309","title":"Break","source":"","time":"??+?","eventTime":1656080683138,"text":"

  Er is een pauze voorzien van 40 minuten.

  Om 16.55 u kan u hier opnieuw terecht voor de livestream van onder meer de Cats tegen Polen.

  Advertisement. Scroll to continue reading.
  ","textStripped":"Er is een pauze voorzien van 40 minuten. Om 16.55 u kan u hier opnieuw terecht voor de livestream van onder meer de Cats tegen Polen.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"3019310","title":"Kijk hier nog eens naar de beslissende worp van Van Lith:","source":"","time":"??+?","eventTime":1656080460000,"type":"TWITTER","sport":"GENERIC","tweetId":"1540343053415768066","showConversation":false},{"eventId":"3019308","title":"Einde sessie 2","source":"","time":"??+?","eventTime":1656080400000,"text":"

  Frankrijk en de Verenigde Staten hielden elkaar in evenwicht, overtime moest beslissen wie de groepswinnaar in poule B moest worden. 

  Daarin wierp wie anders dan de jonge ster van het WK 3X3 Hailey Van Lith eigenhandig haar Team USA naar de overwinning. 

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  20-18 is de eindstand geworden van een potige partij. De Verenigde Staten gaan door naar de kwartfinales. Frankrijk eindigt tweede in de poule. ","textStripped":"Frankrijk en de Verenigde Staten hielden elkaar in evenwicht, overtime moest beslissen wie de groepswinnaar in poule B moest worden. Daarin wierp wie anders dan de jonge ster van het WK 3X3 Hailey Van Lith eigenhandig haar Team USA naar de overwinning. 20-18 is de eindstand geworden van een potige partij. De Verenigde Staten gaan door naar de kwartfinales. Frankrijk eindigt tweede in de poule.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"3019303","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1656077819145,"text":"

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Op het slippertje tegen Nederland na, wint Olympisch kampioen Letland ook zijn laatste groepswedstrijd. Het veegt de vloer aan met Polen: 22-9.

  Nu is er een korte break.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Daarna krijgen we Frankrijk tegen de Verenigde Staten bij de vrouwen.  ","textStripped":"Op het slippertje tegen Nederland na, wint Olympisch kampioen Letland ook zijn laatste groepswedstrijd. Het veegt de vloer aan met Polen: 22-9. Nu is er een korte break. Daarna krijgen we Frankrijk tegen de Verenigde Staten bij de vrouwen.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"3019302","source":"","time":"??+?","eventTime":1656077434526,"type":"TEASER","sport":"GENERIC","permalink":"https://sporza.be/nl/wedstrijden/basketbal/polen-is-om-1730-uur-de-laatste-opdracht-voor-de-belgian-cats-in-de-poulefase~1655734368234/","matchId":"3316908","teaser":{"externalId":"1655734368234","title":"Belgian Cats verliezen laatste groepsduel, morgenmiddag 1/8e finale tegen Brazilië","description":"De Belgian Cats zijn er niet in geslaagd zich rechtstreeks te plaatsen voor de kwartfinales op het WK 3x3. De Belgische vrouwen verloren hun laatste poulematch tegen Polen met 12-13. Morgen moeten ze dus aan de bak in de 1/8e finale: om 13.40 u tegen Brazilië.","publicationDate":"2022-06-24T20:42:00+0200","externalUrl":"https://sporza.be/nl/matches/basketbal/2022-06/belgian-cats-verliezen-laatste-groepsduel-morgenmiddag-1-8e-finale-tegen-brazilie~1655734368234/","imageTeaserUrl":"//images.vrt.be/orig/2022/06/24/fbc5554a-f3d5-11ec-b07d-02b7b76bf47f.jpg","tags":[{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/sports/basketbal","id":"functional:sporza/sports/basketbal","title":"basketbal","description":""},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/basketbal/3x3-basketbal/wk-3x3-basketbal","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/basketbal/3x3-basketbal/wk-3x3-basketbal","title":"WK 3x3 basketbal","description":""},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/basketbal/3x3-basketbal","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/basketbal/3x3-basketbal","title":"3x3 basketbal","description":""},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/basketbal","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/basketbal","title":"basketbal"},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/basketbal/ploegen/b/belgian-cats","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/basketbal/ploegen/b/belgian-cats","title":"Belgian Cats","description":""}]}},{"eventId":"3019299","title":"Nederland blijft ongeslagen en gaat naar de kwartfinales","source":"","time":"??+?","eventTime":1656076526157,"text":"

  Ook de Nederlandse mannen leggen een foutloos parcours af op de Groenplaats in Antwerpen. In de laatste groepswedstrijd ging een stug Japan voor de bijl: 15-17. 

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Nu volgt nog de wedstrijd tussen Polen en Letland en dan is er opnieuw een break.  ","textStripped":"Ook de Nederlandse mannen leggen een foutloos parcours af op de Groenplaats in Antwerpen. In de laatste groepswedstrijd ging een stug Japan voor de bijl: 15-17. Nu volgt nog de wedstrijd tussen Polen en Letland en dan is er opnieuw een break.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"3019306","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1656076380000,"type":"TWITTER","sport":"GENERIC","tweetId":"1540323610144821248","showConversation":false},{"eventId":"3019298","source":"","time":"??+?","eventTime":1656076368676,"type":"TEASER","sport":"GENERIC","permalink":"https://sporza.be/nl/artikels/linde-en-verlinden-smullen-van-wk-3x3-linde-zoekt-nog-twee-metgezellen-voor-zondag~1656074660018/","teaser":{"externalId":"1656074660018","title":"Linde en Verlinden smullen van WK 3x3, Linde zoekt nog twee metgezellen voor zondag","description":"Op dag 3 van het WK 3x3 in Antwerpen kreeg Linde Merckpoel donderdag het gezelschap van niemand minder dan minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden. Kijk hier naar de dag van Linde en Verlinden en ontdek in de video ook hoe u er zondag toch nog kunt bij zijn op de Groenplaats.","publicationDate":"2022-06-24T15:12:29+0200","externalUrl":"https://sporza.be/nl/2022/06/24/linde-en-verlinden-smullen-van-wk-3x3-linde-zoekt-nog-twee-metgezellen-voor-zondag~1656074660018/","imageTeaserUrl":"//images.vrt.be/orig/2022/06/24/cb6476e4-f398-11ec-b07d-02b7b76bf47f.png","tags":[{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/sports/basketbal","id":"functional:sporza/sports/basketbal","title":"basketbal","description":""},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/basketbal/3x3-basketbal/wk-3x3-basketbal","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/basketbal/3x3-basketbal/wk-3x3-basketbal","title":"WK 3x3 basketbal","description":""},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/basketbal/3x3-basketbal","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/basketbal/3x3-basketbal","title":"3x3 basketbal","description":""},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/basketbal","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/basketbal","title":"basketbal"}]}},{"eventId":"3019297","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1656073200000,"type":"TWITTER","sport":"GENERIC","tweetId":"1540310207326081024","showConversation":false},{"eventId":"3019296","title":"Start sessie 2","source":"","time":"??+?","eventTime":1656072000000,"text":"

  Sessie 2 van vandaag gaat van start met het duel tussen China en Polen bij de mannen. Aansluitend is er de vrouwenmatch met Brazilië en Nieuw-Zeeland. Veel kijkplezier!

  Advertisement. Scroll to continue reading.
  ","textStripped":"Sessie 2 van vandaag gaat van start met het duel tussen China en Polen bij de mannen. Aansluitend is er de vrouwenmatch met Brazilië en Nieuw-Zeeland. Veel kijkplezier!","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"3019292","title":"Einde sessie 1","source":"","time":"??+?","eventTime":1656069428817,"text":"

  Frankrijk wint net als de VS zijn 3e wedstrijd en blijft zo ongeslagen. Straks mogen beide landen uitmaken wie zijn poule wint in het vrouwentoernooi. Met Oostenrijk-Frankrijk zit de 1e sessie van vandaag erop. We zijn er weer met meer basketbal vanaf 14 uur. ","textStripped":"Frankrijk wint net als de VS zijn 3e wedstrijd en blijft zo ongeslagen. Straks mogen beide landen uitmaken wie zijn poule wint in het vrouwentoernooi. Met Oostenrijk-Frankrijk zit de 1e sessie van vandaag erop. We zijn er weer met meer basketbal vanaf 14 uur.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"3019293","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1656069300000,"type":"TWITTER","sport":"GENERIC","tweetId":"1540292398613266433","showConversation":false},{"eventId":"3019291","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1656069061194,"type":"TWITTER","sport":"GENERIC","tweetId":"1540289126682898432","showConversation":false},{"eventId":"3019290","title":"Van Lith stuwt USA naar winst","source":"","time":"??+?","eventTime":1656067663520,"text":"

  In het vrouwentoernooi blijft Team USA ongeslagen. In hun 3e poulewedstrijd kloppen de Amerikaanse vrouwen Brazilië met 18-14, met 8 punten van topschutter Hailey Van Lith. Zo dadelijk is er nog Frankrijk-Oostenrijk bij de vrouwen, de laatste wedstrijd van de 1e sessie van vandaag.

  Advertisement. Scroll to continue reading.
  ","textStripped":"In het vrouwentoernooi blijft Team USA ongeslagen. In hun 3e poulewedstrijd kloppen de Amerikaanse vrouwen Brazilië met 18-14, met 8 punten van topschutter Hailey Van Lith. Zo dadelijk is er nog Frankrijk-Oostenrijk bij de vrouwen, de laatste wedstrijd van de 1e sessie van vandaag.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"3019288","source":"","time":"??+?","eventTime":1656064800000,"type":"TEASER","sport":"GENERIC","permalink":"https://sporza.be/nl/artikels/20-jarige-hailey-van-lith-ik-de-ster-van-het-wk-3x3-dat-zullen-we-moeten-zien~1655920186526/","teaser":{"externalId":"1655920186526","title":"Haar mentor was Kobe Bryant, nu schittert toptalent Hailey Van Lith op het WK 3x3","description":"Haar enorme talent drijft boven in Antwerpen. Hailey Van Lith is één van de smaakmakers op het WK 3x3. Met een zoveelste straffe prestatie tegen Frankrijk loodste ze de Amerikaanse vrouwen naar groepswinst. Gedreven door de goeie raad van mentor Kobe Bryant: "Ik droom al mijn hele leven van de WNBA."","publicationDate":"2022-06-24T16:22:00+0200","externalUrl":"https://sporza.be/nl/2022/06/22/haar-mentor-was-kobe-bryant-nu-schittert-toptalent-hailey-van-lith-op-het-wk-3x3~1655920186526/","imageTeaserUrl":"//images.vrt.be/orig/2022/06/22/1ff187b4-f254-11ec-b07d-02b7b76bf47f.jpg","tags":[{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/sports/basketbal","id":"functional:sporza/sports/basketbal","title":"basketbal","description":""},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/basketbal/3x3-basketbal/wk-3x3-basketbal","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/basketbal/3x3-basketbal/wk-3x3-basketbal","title":"WK 3x3 basketbal","description":""},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/basketbal/3x3-basketbal","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/basketbal/3x3-basketbal","title":"3x3 basketbal","description":""},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/basketbal","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/basketbal","title":"basketbal"}]}},{"eventId":"3019289","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1656064020000,"type":"TWITTER","sport":"GENERIC","tweetId":"1540281121841094656","showConversation":false},{"eventId":"3019287","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1656063902954,"text":"

  Nederland trekt aan het langste eind in de topper tegen Letland. De Olympische kampioen verspeelt een 15-8-bonus en bijt met 21-19 in het zand tegen onze Noorderburen. Met deze zege nemen de Nederlanders een optie op groepswinst en een rechtstreeks ticket voor de kwartfinales. ","textStripped":"Nederland trekt aan het langste eind in de topper tegen Letland. De Olympische kampioen verspeelt een 15-8-bonus en bijt met 21-19 in het zand tegen onze Noorderburen. Met deze zege nemen de Nederlanders een optie op groepswinst en een rechtstreeks ticket voor de kwartfinales.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"3019285","title":"Livestream","source":"","time":"??+?","eventTime":1656061200000,"text":"

  Nieuw-Zeeland en Oostenrijk bijten vanochtend de spits af. Blijf ook zeker hangen voor het topduel tussen Letland en Nederland bij de mannen. Die match gaat om 11.25 uur van start.

  Advertisement. Scroll to continue reading.
  ","textStripped":"Nieuw-Zeeland en Oostenrijk bijten vanochtend de spits af. Blijf ook zeker hangen voor het topduel tussen Letland en Nederland bij de mannen. Die match gaat om 11.25 uur van start.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"3019283","source":"","time":"??+?","eventTime":1656057441293,"type":"TEASER","sport":"GENERIC","permalink":"https://sporza.be/nl/artikels/alles-wat-je-moet-weten-over-het-wk-3x3-basketbal-in-antwerpen~1654613621859/","teaser":{"externalId":"1654613621859","title":"Alles wat je moet weten over het WK 3x3-basketbal in Antwerpen","description":"De Groenplaats in Antwerpen ontvangt van 21 tot 26 juni de wereldtop in het 3x3 basketbal. Ontdek hier alles wat je moeten weten over het WK 3x3, dat volledig te volgen is bij Sporza.","publicationDate":"2022-06-17T15:26:41+0200","externalUrl":"https://sporza.be/nl/2022/06/07/alles-wat-je-moet-weten-over-het-wk-3x3-basketbal-in-antwerpen~1654613621859/","imageTeaserUrl":"//images.vrt.be/orig/2022/06/14/1c20d912-ebdc-11ec-b07d-02b7b76bf47f.jpg","tags":[{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/sports/basketbal","id":"functional:sporza/sports/basketbal","title":"basketbal","description":""},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/basketbal/3x3-basketbal/wk-3x3-basketbal","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/basketbal/3x3-basketbal/wk-3x3-basketbal","title":"WK 3x3 basketbal","description":""},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/basketbal/3x3-basketbal","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/basketbal/3x3-basketbal","title":"3x3 basketbal","description":""},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/basketbal","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/basketbal","title":"basketbal"},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/basketbal/ploegen/b/belgian-cats-3x3","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/basketbal/ploegen/b/belgian-cats-3x3","title":"3x3 Belgian Cats"},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/basketbal/ploegen/b/3x3-belgian-lions","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/basketbal/ploegen/b/3x3-belgian-lions","title":"3x3 Belgian Lions","description":""}]}},{"eventId":"3019282","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1656057360000,"type":"TWITTER","sport":"GENERIC","tweetId":"1539876628188348422","showConversation":false},{"eventId":"3019281","source":"","time":"??+?","eventTime":1656057300000,"type":"TEASER","sport":"GENERIC","permalink":"https://sporza.be/nl/artikels/wk-3x3-in-antwerpen-alles-live-bij-sporza-bekijk-hier-het-volledige-speelschema~1655201203451/","teaser":{"externalId":"1655201203451","title":"WK 3x3 in Antwerpen: alles live bij Sporza, bekijk hier het volledige speelschema","description":"Antwerpen is deze week in de ban van het WK 3x3 basketbal, dat vandaag begint. Bij Sporza kunt u alle wedstrijden bekijken met livestream. Voor de matchen van de Belgian Cats en de Belgian Lions en de eindfase van het toernooi maken we plaats op Eén, Canvas of het kanaal van Ketnet. Bekijk hier een volledig overzicht van het speelschema.","publicationDate":"2022-06-21T08:45:00+0200","externalUrl":"https://sporza.be/nl/2022/06/14/wk-3x3-in-antwerpen-alles-live-bij-sporza-bekijk-hier-het-volledige-speelschema~1655201203451/","imageTeaserUrl":"//images.vrt.be/orig/2022/06/07/f44a8fde-e64d-11ec-b07d-02b7b76bf47f.jpg","tags":[{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/sports/basketbal","id":"functional:sporza/sports/basketbal","title":"basketbal","description":""},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/basketbal/3x3-basketbal/wk-3x3-basketbal","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/basketbal/3x3-basketbal/wk-3x3-basketbal","title":"WK 3x3 basketbal","description":""},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/basketbal/3x3-basketbal","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/basketbal/3x3-basketbal","title":"3x3 basketbal","description":""},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/basketbal","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/basketbal","title":"basketbal"},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/basketbal/ploegen/b/belgian-cats-3x3","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/basketbal/ploegen/b/belgian-cats-3x3","title":"3x3 Belgian Cats"},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/basketbal/ploegen/b/3x3-belgian-lions","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/basketbal/ploegen/b/3x3-belgian-lions","title":"3x3 Belgian Lions","description":""}]}},{"eventId":"3019280","title":"Dag 4","source":"","time":"??+?","eventTime":1656057266439,"text":"

  Op dag 4 van het WK 3x3 kunt u vanaf 11 uur opnieuw genieten van heel wat poulewedstrijden en om 17.30 uur is het ook uitkijken naar het duel tussen de Belgian Cats en Polen. Alles is uiteraard live te volgen bij Sporza en als toetje wordt de dag vanavond afgesloten met de kwalificaties in het dunkcontest: niet te missen voor wie fan is van hoogvliegers. ","textStripped":"Op dag 4 van het WK 3x3 kunt u vanaf 11 uur opnieuw genieten van heel wat poulewedstrijden en om 17.30 uur is het ook uitkijken naar het duel tussen de Belgian Cats en Polen. Alles is uiteraard live te volgen bij Sporza en als toetje wordt de dag vanavond afgesloten met de kwalificaties in het dunkcontest: niet te missen voor wie fan is van hoogvliegers.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"}],"teams":[],"lineups":[],"highlight":false,"_links":{"self":{"href":"https://api.sporza.be/web/generic/matches/3316898"}},"channels":[],"sport":"generic"},"title":"WK 3x3 - 24 juni","matchID":"3316898","layout":"default","slsHost":"https://sporza.be","apiHost":"https://api.sporza.be","sportApiUrl":"https://api.sporza.be/web/generic/matches/3316898","interval":10}-->

  Advertisement. Scroll to continue reading.
  WK 3×3 basketbal 3×3 basketbal basketbal 3×3 Belgian Cats 3×3 Belgian Lions
  taal- of schrijffout opgemerkt?

  Advertisement. Scroll to continue reading.
  Click to comment

  Leave a Reply

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  voetbal

  wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

  Wielrennen

  Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

  Wielrennen

  Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

  Wielrennen

  Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

  Wielrennen

  Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

  Wielrennen

  Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

  voetbal

  Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

  palms

  Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

  voetbal

  wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

  Advertisement