Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Red Flames halen met sterk slotoffensief tienkoppig Noord-Ierland neer

Red Flames halen met sterk slotoffensief tienkoppig Noord-Ierland neer

do 23 juni 2022 21:54 oefenwedstrijdBelgië Noord-Ierland einde4123-06-2022 20:00 De Red Flames hebben hun nederlaag tegen Engeland doorgespoeld met een 4-1-zege tegen Noord-Ierland. De Belgen moesten er lang voor werken in hun tweede oefeninterland voor het EK, maar rood voor de bezoekers en een sterk slotoffensief waren beslissend.  Doelpunten: 23′ Wullaert 1-0 45′ Wade 1-1 82′ Van Kerkhoven 2-1 86′ Wullaert 3-1 90+2′ Van Kerkhoven 4-1 Onverwachte gelijkmaker is tegenvaller Na de 3-0-nederlaag tegen Engeland in hun eerste EK-oefeninterland wilden de Red Flames voor eigen publiek tonen wat ze in hun mars hadden. Toch hadden ze het in de openingsfase moeilijk met de felle duels van Noord-Ierland.   Pas halfweg de eerste helft kwamen de Belgen wat boven water. Na twee waarschuwingen kon Tessa Wullaert de score openen na een knap uitgespeelde actie.    De Belgen gaven het initiatief niet meer uit handen. Groot was dan ook de verbazin toen op slag van rust de gelijkmaker uit de lucht viel. Wade nam een bal meteen op de slof en liet Nicky Evrard kansloos: 1-1. Rode kaart lanceert Red Flames Met het mes tussen de tanden begonnen de Red Flames aan de tweede helft, maar Noord-Ierland weigerde te plooien.    Invaller Elena Dhont, De Caigny en Wullaert stapelden de Belgische kansen op, maar de 2-1 viel maar niet. Toen Wullaert dan toch op weg leek naar een 2e goal, trok doelvrouw Burns aan de noodrem: rood!   Een tienkoppig Noord-Ierland kon de Belgische vloedgolf nog tot de 80e minuut tegenhouden, maar dan brak de dam dan toch. Van Kerkhoven verloste de Red Flames met een kopbal.   Tessa Wullaert, met een heerlijk schot en haar 67e goal voor de Flames, en Van Kerkhoven, met wat geluk, maakten er nog een sprekende overwinning van. Met nog oefenduels tegen Oostenrijk (zondag 26 juni) en Luxemburg (dinsdag 28 juni) moeten de Red Flames helemaal de smaak te pakken krijgen voor het EK.  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Atletiek

Elise Vanderelst (archieffoto)

Advertisement