Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Basketbal

WK 3×3: Perfecte 1e dag voor Belgian Lions, ook Amerikanen starten sterk

WK 3×3: Perfecte 1e dag voor Belgian Lions, ook Amerikanen starten sterk

De basketbalkoorts in Antwerpen is naar een hoogtepunt gestegen: vandaag begint op de Groenplaats het WK 3×3 voor mannen en vrouwen. Sporza zendt alle duels live uit met livestream, de duels van de Belgen ook op tv. Mis niks van de 1e dag op deze pagina. 

Advertisement. Scroll to continue reading.

WK 3×3 – 21 juni

spinner

Advertisement. Scroll to continue reading.
 1. 22 uur 37. Dunks! Amerikanen verzorgen het spektakel tegen Slovenië.

  Dunks! Amerikanen verzorgen het spektakel tegen Slovenië

 2. 22 uur 25. Knappe alley-oop-dunk van Iverson.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Knappe alley-oop-dunk van Iverson

 3. 22 uur 20. De VS starten tegen Slovenië met een prachtig blockshot.

  De VS starten tegen Slovenië met een prachtig blockshot

 4. 22 uur 12. Ook 2 op 2 voor Team USA. De Amerikanen beginnen net zoals België met een perfect rapport aan dit WK. Slovenië is niet opgewassen tegen de titelverdediger en krijgt een 22-9 om de oren. Dit was meteen de laatste wedstrijd van de 1e dag op dit WK 3×3. Morgen zijn we opnieuw van de partij vanaf 11 uur en in de avondsessie komen ook de Belgian Cats voor het eerst in actie. .

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Ook 2 op 2 voor Team USA

  De Amerikanen beginnen net zoals België met een perfect rapport aan dit WK. Slovenië is niet opgewassen tegen de titelverdediger en krijgt een 22-9 om de oren.

  Dit was meteen de laatste wedstrijd van de 1e dag op dit WK 3×3. Morgen zijn we opnieuw van de partij vanaf 11 uur en in de avondsessie komen ook de Belgian Cats voor het eerst in actie.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

 5. 22 uur 12. De laatste wedstrijd van de avond is begonnen. Geniet nu van de Verenigde Staten tegen Slovenië. .

  De laatste wedstrijd van de avond is begonnen. Geniet nu van de Verenigde Staten tegen Slovenië.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

 6. 21 uur 57.

  WK 3×3 basketbal
  Advertisement. Scroll to continue reading.
  Twee op twee: Belgian Lions maken perfecte start op WK 3×3 in Antwerpen

 • 21 uur 33. De Lions komen eraan. Spanje kan na dag 1 een perfect rapport voorleggen. De Spaanse vrouwen verslaan Chili in hun 2e wedstrijd. Voor de Chileense vrouwen was het dan weer de 2e nederlaag in evenveel wedstrijd. Maar belangrijker: het is aan de Belgian Lions nu! .

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  De Lions komen eraan

  Spanje kan na dag 1 een perfect rapport voorleggen. De Spaanse vrouwen verslaan Chili in hun 2e wedstrijd. Voor de Chileense vrouwen was het dan weer de 2e nederlaag in evenveel wedstrijd. Maar belangrijker: het is aan de Belgian Lions nu!

 • 21 uur . Brutus slaat genadeloos toe in de slotseconden met 2 bommen.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Brutus slaat genadeloos toe in de slotseconden met 2 bommen

 • 20 uur 56. USA klopt Oostenrijk. Oostenrijk komt in het slot nog langszij, maar Team USA houdt het hoofd koel. De Amerikanen droppen bij 17-17 twee bommen en tellen zo de Oostenrijkers uit: 21-17. De les die we leren uit de 1e match van de Verenigde Staten: ze zijn aartsgevaarlijk van achter de tweepuntlijn en dan vooral Kidani Brutus. Hij tekende voor 5 van de 6 Amerikaanse tweepunters. Om 21.10 uur is er nog Spanje-Chili bij de vrouwen, daarna is het aan de Belgian Lions. .

  USA klopt Oostenrijk

  Oostenrijk komt in het slot nog langszij, maar Team USA houdt het hoofd koel. De Amerikanen droppen bij 17-17 twee bommen en tellen zo de Oostenrijkers uit: 21-17.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  De les die we leren uit de 1e match van de Verenigde Staten: ze zijn aartsgevaarlijk van achter de tweepuntlijn en dan vooral Kidani Brutus. Hij tekende voor 5 van de 6 Amerikaanse tweepunters.

  Om 21.10 uur is er nog Spanje-Chili bij de vrouwen, daarna is het aan de Belgian Lions.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

 • 20 uur 48.

  Titelverdediger USA neemt het op tegen Oostenrijk

 • 20 uur 46. Amerikaan deelt stevig blockshot uit aan Oostenrijker.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Amerikaan deelt stevig blockshot uit aan Oostenrijker

 • 20 uur 11. Canada walst over Israël. De Canadese vrouwen vegen Israël op een hoopje met 22-5. De volgende wedstrijd is die van Oostenrijk tegen de Amerikanen, twee concurrenten van de Belgian Lions. Team USA is overigens de titelverdediger op dit WK, al zijn de Amerikanen hier met 4 andere spelers dan 3 jaar geleden in Amsterdam. .

  Canada walst over Israël

  De Canadese vrouwen vegen Israël op een hoopje met 22-5. De volgende wedstrijd is die van Oostenrijk tegen de Amerikanen, twee concurrenten van de Belgian Lions.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Team USA is overigens de titelverdediger op dit WK, al zijn de Amerikanen hier met 4 andere spelers dan 3 jaar geleden in Amsterdam.

 • 20 uur 07. We maken ons op voor de laatste sessie op dag 1 van dit WK. Israël-Canada bij de vrouwen is de eerste affiche. .

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  We maken ons op voor de laatste sessie op dag 1 van dit WK. Israël-Canada bij de vrouwen is de eerste affiche.

 • 19 uur 48. Belgische 3×3-mannen starten met zege: “Als ze volgende match winnen zijn ze zo goed als zeker van volgende ronde”.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Belgische 3×3-mannen starten met zege: “Als ze volgende match winnen zijn ze zo goed als zeker van volgende ronde”

 • 19 uur 42. Hoe leeft het WK 3×3 bij de mensen in Antwerpen?

  Hoe leeft het WK 3×3 bij de mensen in Antwerpen?

 • 19 uur 18. Einde van sessie 3. Met Oostenrijk-Egypte hebben we meteen ook de laatste match van sessie 3 gehad. De Oostenrijkers waren meer dan een maatje te groot voor Egypte: 22-8. Egypte is straks de 2e tegenstander van de Belgen op dit WK. Afspraak om 21.35 uur. .

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Einde van sessie 3

  Met Oostenrijk-Egypte hebben we meteen ook de laatste match van sessie 3 gehad. De Oostenrijkers waren meer dan een maatje te groot voor Egypte: 22-8.

  Egypte is straks de 2e tegenstander van de Belgen op dit WK. Afspraak om 21.35 uur.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

 • 18 uur 32. Spanje overklast Oranje. Spanje heeft Nederland een lesje geleerd. De Nederlandse vrouwen verloren met 22-9 tegen het team van Sandra Ygueravide. De voormalige nummer 1 van de wereld deelde zelf de genadestoot uit van achter de tweepuntlijn. Om 19.05 uur krijgen we nog Oostenrijk-Egypte als afsluiter van de 3e sessie. Interessant duel, want die landen zitten in dezelfde poule als de Belgian Lions. .

  Spanje overklast Oranje

  Spanje heeft Nederland een lesje geleerd. De Nederlandse vrouwen verloren met 22-9 tegen het team van Sandra Ygueravide. De voormalige nummer 1 van de wereld deelde zelf de genadestoot uit van achter de tweepuntlijn.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Om 19.05 uur krijgen we nog Oostenrijk-Egypte als afsluiter van de 3e sessie. Interessant duel, want die landen zitten in dezelfde poule als de Belgian Lions.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

 • 18 uur 29. Canada walst over Chili. Ziomara Morrison en co zijn gewogen en te licht bevonden door Canada. De Canadese vrouwen winnen hun eerste match met ruim verschil: 21-10. In dezelfde poule kunt u nu genieten van het duel tussen Spanje en Nederland, twee landen die met ambitie naar dit WK zijn afgezakt. .

  Canada walst over Chili

  Ziomara Morrison en co zijn gewogen en te licht bevonden door Canada. De Canadese vrouwen winnen hun eerste match met ruim verschil: 21-10.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  In dezelfde poule kunt u nu genieten van het duel tussen Spanje en Nederland, twee landen die met ambitie naar dit WK zijn afgezakt.

 • 18 uur 13. Canada-Chili. Het WK gaat voort met Canada-Chili bij de vrouwen. Bij de Chilenen is het uitkijken naar Ziomara Morrison, die dit seizoen schitterde bij Mechelen en een grote hand had in de dubbel van de Kangoeroes. .

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Canada-Chili

  Het WK gaat voort met Canada-Chili bij de vrouwen. Bij de Chilenen is het uitkijken naar Ziomara Morrison, die dit seizoen schitterde bij Mechelen en een grote hand had in de dubbel van de Kangoeroes.

 • ","textStripped":"De Amerikanen beginnen net zoals België met een perfect rapport aan dit WK. Slovenië is niet opgewassen tegen de titelverdediger en krijgt een 22-9 om de oren. Dit was meteen de laatste wedstrijd van de 1e dag op dit WK 3x3. Morgen zijn we opnieuw van de partij vanaf 11 uur en in de avondsessie komen ook de Belgian Cats voor het eerst in actie.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"3018759","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1655842327461,"text":"

  De laatste wedstrijd van de avond is begonnen. Geniet nu van de Verenigde Staten tegen Slovenië. ","textStripped":"De laatste wedstrijd van de avond is begonnen. Geniet nu van de Verenigde Staten tegen Slovenië.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"3018738","source":"","time":"??+?","eventTime":1655841420000,"type":"TEASER","sport":"GENERIC","permalink":"https://sporza.be/nl/wedstrijden/basketbal/livestream-wk-3x3-de-belgian-lions-maken-zich-op-voor-hun-tweede-opdracht~1655733757280/","matchId":"3316903","teaser":{"externalId":"1655733757280","title":"Twee op twee: Belgian Lions maken perfecte start op WK 3x3 in Antwerpen","description":"De Belgian Lions hebben op de eerste dag van het WK in eigen land gedaan wat ze moesten doen: twee keer winnen. Na de zege tegen Slovenië in hun openingsmatch wonnen de Belgische mannen dinsdagavond ook van Egypte.","publicationDate":"2022-06-21T21:57:00+0200","externalUrl":"https://sporza.be/nl/matches/basketbal/2022-06/twee-op-twee-belgian-lions-maken-perfecte-start-op-wk-3x3-in-antwerpen~1655733757280/","imageTeaserUrl":"//images.vrt.be/orig/2022/06/21/83787c8e-f1a2-11ec-b07d-02b7b76bf47f.jpg","tags":[{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/sports/basketbal","id":"functional:sporza/sports/basketbal","title":"basketbal","description":""},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/basketbal/3x3-basketbal/wk-3x3-basketbal","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/basketbal/3x3-basketbal/wk-3x3-basketbal","title":"WK 3x3 basketbal","description":""},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/basketbal/3x3-basketbal","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/basketbal/3x3-basketbal","title":"3x3 basketbal","description":""},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/basketbal","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/basketbal","title":"basketbal"},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/basketbal/ploegen/b/3x3-belgian-lions","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/basketbal/ploegen/b/3x3-belgian-lions","title":"3x3 Belgian Lions","description":""}]}},{"eventId":"3018740","title":"De Lions komen eraan","source":"","time":"??+?","eventTime":1655840006478,"text":"

  Spanje kan na dag 1 een perfect rapport voorleggen. De Spaanse vrouwen verslaan Chili in hun 2e wedstrijd. Voor de Chileense vrouwen was het dan weer de 2e nederlaag in evenveel wedstrijd. Maar belangrijker: het is aan de Belgian Lions nu!

  Advertisement. Scroll to continue reading.
  ","textStripped":"Spanje kan na dag 1 een perfect rapport voorleggen. De Spaanse vrouwen verslaan Chili in hun 2e wedstrijd. Voor de Chileense vrouwen was het dan weer de 2e nederlaag in evenveel wedstrijd. Maar belangrijker: het is aan de Belgian Lions nu!","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"3018736","title":"Brutus slaat genadeloos toe in de slotseconden met 2 bommen","time":"??+?","eventTime":1655838000000,"type":"VIDEO","sport":"GENERIC","videoId":"vid-c88243a4-c3d5-421d-b09b-2144abd14dde","publicationId":"pbs-pub-9fcefcad-6f16-486a-844b-3775053d10bd","assetName":"Amerikanen slaan genadeloos toe in de slotseconden","imageUrl":"//images.vrt.be/width320/2022/06/21/37811480-f195-11ec-b07d-02b7b76bf47f.jpg","playerId":"/content/sporza/nl/2022/06/20/wk-3x3-liveblog-dinsdag-21-juni/jcr:content/par/timeline/video-b001407d-580d-4ad2-91de-59ee43f67c98"},{"eventId":"3018734","title":"USA klopt Oostenrijk","source":"","time":"??+?","eventTime":1655837796863,"text":"

  Oostenrijk komt in het slot nog langszij, maar Team USA houdt het hoofd koel. De Amerikanen droppen bij 17-17 twee bommen en tellen zo de Oostenrijkers uit: 21-17. De les die we leren uit de 1e match van de Verenigde Staten: ze zijn aartsgevaarlijk van achter de tweepuntlijn en dan vooral Kidani Brutus. Hij tekende voor 5 van de 6 Amerikaanse tweepunters. Om 21.10 uur is er nog Spanje-Chili bij de vrouwen, daarna is het aan de Belgian Lions. ","textStripped":"Oostenrijk komt in het slot nog langszij, maar Team USA houdt het hoofd koel. De Amerikanen droppen bij 17-17 twee bommen en tellen zo de Oostenrijkers uit: 21-17. De les die we leren uit de 1e match van de Verenigde Staten: ze zijn aartsgevaarlijk van achter de tweepuntlijn en dan vooral Kidani Brutus. Hij tekende voor 5 van de 6 Amerikaanse tweepunters. Om 21.10 uur is er nog Spanje-Chili bij de vrouwen, daarna is het aan de Belgian Lions.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"3018731","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1655837281494,"type":"IMAGE","sport":"GENERIC","url":"//images.vrt.be/orig/2022/06/21/9f03aca5-f192-11ec-b07d-02b7b76bf47f.jpg","caption":"Titelverdediger USA neemt het op tegen Oostenrijk","altTag":""},{"eventId":"3018735","title":"Amerikaan deelt stevig blockshot uit aan Oostenrijker","time":"??+?","eventTime":1655837160000,"type":"VIDEO","sport":"GENERIC","videoId":"vid-00d3982a-1fb1-4921-93d5-1cfdb16491a1","publicationId":"pbs-pub-9fcefcad-6f16-486a-844b-3775053d10bd","assetName":"Amerikaan deelt stevig blockshot uit aan Oostenrijker","imageUrl":"//images.vrt.be/width320/2022/06/21/dcdf7b1f-f194-11ec-b07d-02b7b76bf47f.jpg","playerId":"/content/sporza/nl/2022/06/20/wk-3x3-liveblog-dinsdag-21-juni/jcr:content/par/timeline/video-deee6e5d-1f79-433e-bf47-23af18c86a01"},{"eventId":"3018729","title":"Canada walst over Israël","source":"","time":"??+?","eventTime":1655835078866,"text":"

  De Canadese vrouwen vegen Israël op een hoopje met 22-5. De volgende wedstrijd is die van Oostenrijk tegen de Amerikanen, twee concurrenten van de Belgian Lions. Team USA is overigens de titelverdediger op dit WK, al zijn de Amerikanen hier met 4 andere spelers dan 3 jaar geleden in Amsterdam.

  Advertisement. Scroll to continue reading.
  ","textStripped":"De Canadese vrouwen vegen Israël op een hoopje met 22-5. De volgende wedstrijd is die van Oostenrijk tegen de Amerikanen, twee concurrenten van de Belgian Lions. Team USA is overigens de titelverdediger op dit WK, al zijn de Amerikanen hier met 4 andere spelers dan 3 jaar geleden in Amsterdam.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"3018721","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1655834866313,"text":"

  We maken ons op voor de laatste sessie op dag 1 van dit WK. Israël-Canada bij de vrouwen is de eerste affiche. ","textStripped":"We maken ons op voor de laatste sessie op dag 1 van dit WK. Israël-Canada bij de vrouwen is de eerste affiche.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"3018675","title":"Belgische 3x3-mannen starten met zege: "Als ze volgende match winnen zijn ze zo goed als zeker van volgende ronde"","time":"??+?","eventTime":1655833688516,"type":"VIDEO","sport":"GENERIC","videoId":"vid-f08a6b49-43ec-4456-9291-1c9071da53f5","publicationId":"pbs-pub-9fcefcad-6f16-486a-844b-3775053d10bd","assetName":"Belgische 3x3-mannen starten met zege: "Als ze volgende match winnen zijn ze zo goed als zeker van volgende ronde"","imageUrl":"//images.vrt.be/width320/2022/06/21/402e271e-f18a-11ec-b07d-02b7b76bf47f.jpg","playerId":"/content/sporza/nl/2022/06/20/wk-3x3-liveblog-dinsdag-21-juni/jcr:content/par/timeline/video-2c134618-ec02-4363-887c-fda4d3d1ef77"},{"eventId":"3018674","title":"Hoe leeft het WK 3x3 bij de mensen in Antwerpen?","time":"??+?","eventTime":1655833354737,"type":"VIDEO","sport":"GENERIC","videoId":"vid-ece6d546-5ea0-4ffb-bca0-a7bcbf1a3883","publicationId":"pbs-pub-9fcefcad-6f16-486a-844b-3775053d10bd","assetName":"Hoe leeft het WK 3x3 bij de mensen in Antwerpen?","imageUrl":"//images.vrt.be/width320/2022/06/21/7ff6b1bc-f189-11ec-b07d-02b7b76bf47f.jpg","playerId":"/content/sporza/nl/2022/06/20/wk-3x3-liveblog-dinsdag-21-juni/jcr:content/par/timeline/video-83ed7155-eb60-482c-9037-03fcc4fa2a48"},{"eventId":"3018673","title":"Einde van sessie 3","source":"","time":"??+?","eventTime":1655831927902,"text":"

  Met Oostenrijk-Egypte hebben we meteen ook de laatste match van sessie 3 gehad. De Oostenrijkers waren meer dan een maatje te groot voor Egypte: 22-8. Egypte is straks de 2e tegenstander van de Belgen op dit WK. Afspraak om 21.35 uur.

  Advertisement. Scroll to continue reading.
  ","textStripped":"Met Oostenrijk-Egypte hebben we meteen ook de laatste match van sessie 3 gehad. De Oostenrijkers waren meer dan een maatje te groot voor Egypte: 22-8. Egypte is straks de 2e tegenstander van de Belgen op dit WK. Afspraak om 21.35 uur.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"3018671","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1655829180000,"type":"TWITTER","sport":"GENERIC","tweetId":"1539290894519656454","showConversation":false},{"eventId":"3018669","title":"Spanje overklast Oranje","source":"","time":"??+?","eventTime":1655829170046,"text":"

  Spanje heeft Nederland een lesje geleerd. De Nederlandse vrouwen verloren met 22-9 tegen het team van Sandra Ygueravide. De voormalige nummer 1 van de wereld deelde zelf de genadestoot uit van achter de tweepuntlijn. Om 19.05 uur krijgen we nog Oostenrijk-Egypte als afsluiter van de 3e sessie. Interessant duel, want die landen zitten in dezelfde poule als de Belgian Lions. ","textStripped":"Spanje heeft Nederland een lesje geleerd. De Nederlandse vrouwen verloren met 22-9 tegen het team van Sandra Ygueravide. De voormalige nummer 1 van de wereld deelde zelf de genadestoot uit van achter de tweepuntlijn. Om 19.05 uur krijgen we nog Oostenrijk-Egypte als afsluiter van de 3e sessie. Interessant duel, want die landen zitten in dezelfde poule als de Belgian Lions.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"3018668","title":"Canada walst over Chili","source":"","time":"??+?","eventTime":1655828952557,"text":"

  Ziomara Morrison en co zijn gewogen en te licht bevonden door Canada. De Canadese vrouwen winnen hun eerste match met ruim verschil: 21-10. In dezelfde poule kunt u nu genieten van het duel tussen Spanje en Nederland, twee landen die met ambitie naar dit WK zijn afgezakt.

  Advertisement. Scroll to continue reading.
  ","textStripped":"Ziomara Morrison en co zijn gewogen en te licht bevonden door Canada. De Canadese vrouwen winnen hun eerste match met ruim verschil: 21-10. In dezelfde poule kunt u nu genieten van het duel tussen Spanje en Nederland, twee landen die met ambitie naar dit WK zijn afgezakt.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"3018667","title":"Canada-Chili","source":"","time":"??+?","eventTime":1655828015194,"text":"

  Het WK gaat voort met Canada-Chili bij de vrouwen. Bij de Chilenen is het uitkijken naar Ziomara Morrison, die dit seizoen schitterde bij Mechelen en een grote hand had in de dubbel van de Kangoeroes. ","textStripped":"Het WK gaat voort met Canada-Chili bij de vrouwen. Bij de Chilenen is het uitkijken naar Ziomara Morrison, die dit seizoen schitterde bij Mechelen en een grote hand had in de dubbel van de Kangoeroes.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"3018665","source":"","time":"??+?","eventTime":1655827387579,"type":"TEASER","sport":"GENERIC","permalink":"https://sporza.be/nl/wedstrijden/basketbal/livestream-belgian-lions-spelen-om-1730-uur-hun-1e-match-op-wk-3x3-in-eigen-land~1655552153108/","matchId":"3316894","teaser":{"externalId":"1655552153108","title":"Belgian Lions drijven op enthousiasme van fans naar vlotte zege in 1e WK-opdracht","description":"De Belgian Lions hebben hun start niet gemist op het WK 3x3. Voor eigen publiek op de Antwerpse Groenplaats wonnen de Belgische mannen met 21-16 van Slovenië.","publicationDate":"2022-06-21T18:00:00+0200","externalUrl":"https://sporza.be/nl/matches/basketbal/2022-06/belgian-lions-drijven-op-enthousiasme-van-fans-naar-vlotte-zege-in-1e-wk-opdracht~1655552153108/","imageTeaserUrl":"//images.vrt.be/orig/2022/06/21/15cd527e-f183-11ec-b07d-02b7b76bf47f.jpg","tags":[{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/sports/basketbal","id":"functional:sporza/sports/basketbal","title":"basketbal","description":""},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/basketbal/3x3-basketbal/wk-3x3-basketbal","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/basketbal/3x3-basketbal/wk-3x3-basketbal","title":"WK 3x3 basketbal","description":""},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/basketbal/3x3-basketbal","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/basketbal/3x3-basketbal","title":"3x3 basketbal","description":""},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/basketbal","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/basketbal","title":"basketbal"}]}},{"eventId":"3018641","title":"Zege voor Nederland","source":"","time":"??+?","eventTime":1655825447045,"text":"

  Het zag er een tijdlang benard uit voor de Nederlandse vrouwen, maar ze hebben hun 1e zege binnen. Het 5e reekshoofd hier in Antwerpen wint met 15-11 van Israël. Nu is het aan de Belgian Lions!

  Advertisement. Scroll to continue reading.
  ","textStripped":"Het zag er een tijdlang benard uit voor de Nederlandse vrouwen, maar ze hebben hun 1e zege binnen. Het 5e reekshoofd hier in Antwerpen wint met 15-11 van Israël. Nu is het aan de Belgian Lions!","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"3018640","title":"Israëlische pakt uit met ver buzzershot","time":"??+?","eventTime":1655824466745,"type":"VIDEO","sport":"GENERIC","videoId":"vid-83db49ae-261a-4d19-8948-983bb9fac752","publicationId":"pbs-pub-9fcefcad-6f16-486a-844b-3775053d10bd","assetName":"Israëlische pakt uit met ver buzzershot","imageUrl":"//images.vrt.be/width320/2022/06/21/30bf8ce6-f175-11ec-b07d-02b7b76bf47f.jpg","playerId":"/content/sporza/nl/2022/06/20/wk-3x3-liveblog-dinsdag-21-juni/jcr:content/par/timeline/video-73ff6c44-b571-4460-8a24-0068dac50a5d"},{"eventId":"3018639","title":"Wat is de eerste indruk van het WK bij fans en toeschouwers?","time":"??+?","eventTime":1655823792376,"type":"VIDEO","sport":"GENERIC","videoId":"vid-2e5e031f-b1bf-4433-87ca-6cf3a5534497","publicationId":"pbs-pub-9fcefcad-6f16-486a-844b-3775053d10bd","assetName":"Wat is de eerste indruk van het WK bij fans en toeschouwers?","imageUrl":"//images.vrt.be/width320/2022/06/21/683d6675-f173-11ec-b07d-02b7b76bf47f.jpg","playerId":"/content/sporza/nl/2022/06/20/wk-3x3-liveblog-dinsdag-21-juni/jcr:content/par/timeline/video-b44134e6-a23c-4501-a49d-2795bca22a41"},{"eventId":"3018635","title":"Sessie 3","source":"","time":"??+?","eventTime":1655823527478,"text":"

  We maken ons op voor de 3e sessie, die zo dadelijk van start gaat met Israël-Nederland bij de vrouwen. Na die wedstrijd is het aan de Belgian Lions tegen Slovenië. Wie geen kaartje heeft, is eraan voor de moeite, want alle tickets voor de sessies met de Belgian Lions en Belgian Cats zijn gereserveerd. Maar geen nood: alles is te volgen op onze kanalen. ","textStripped":"We maken ons op voor de 3e sessie, die zo dadelijk van start gaat met Israël-Nederland bij de vrouwen. Na die wedstrijd is het aan de Belgian Lions tegen Slovenië. Wie geen kaartje heeft, is eraan voor de moeite, want alle tickets voor de sessies met de Belgian Lions en Belgian Cats zijn gereserveerd. Maar geen nood: alles is te volgen op onze kanalen.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"3018603","title":"Winst voor Brazilië","source":"","time":"??+?","eventTime":1655821335265,"text":"

  Brazilië heeft zich goed herpakt na de nederlaag tegen Puerto Rico. In een zenuwslopend duel met Frankrijk trekken de Brazilianen aan het langste eind: 16-15. Daarmee hebben we meteen het einde van de 2e sessie gehad. Vanaf 16.55 uur kunt u hier en op Eén terecht voor sessie 3, met daarin om 17.30 uur ook de 1e wedstrijd van de Belgian Lions. De Belgische mannen nemen het dan op tegen Slovenië.

  Advertisement. Scroll to continue reading.
  ","textStripped":"Brazilië heeft zich goed herpakt na de nederlaag tegen Puerto Rico. In een zenuwslopend duel met Frankrijk trekken de Brazilianen aan het langste eind: 16-15. Daarmee hebben we meteen het einde van de 2e sessie gehad. Vanaf 16.55 uur kunt u hier en op Eén terecht voor sessie 3, met daarin om 17.30 uur ook de 1e wedstrijd van de Belgian Lions. De Belgische mannen nemen het dan op tegen Slovenië.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"3018599","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1655821205859,"text":"

  De beleving in het tijdelijke basketbalstadion op de Groenplaats is groot. We durven nu al te zeggen dat het over een goed uurtje zal knallen wanneer onze Belgian Lions de arena betreden. ","textStripped":"De beleving in het tijdelijke basketbalstadion op de Groenplaats is groot. We durven nu al te zeggen dat het over een goed uurtje zal knallen wanneer onze Belgian Lions de arena betreden.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"3018592","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1655821175280,"type":"TWITTER","sport":"GENERIC","tweetId":"1539251414907723779","showConversation":false},{"eventId":"3018619","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1655819520000,"type":"IMAGE","sport":"GENERIC","url":"//images.vrt.be/orig/2022/06/21/cc8ebbd6-f170-11ec-b07d-02b7b76bf47f.jpg","caption":"Japan zet China opzij en maakt een buiging voor het publiek","altTag":""},{"eventId":"3018582","title":"Japan legt China over de knie","source":"","time":"??+?","eventTime":1655819474907,"text":"

  China, de regerende wereldkampioen en de bronzen medaille van de Olympische Spelen, verliest de Aziatische clash tegen Japan: 17-14. Brazilië-Frankrijk sluit zo meteen deze sessie af. Daarna volgt een korte pauze. Vanaf 16.55 uur kunt u ook kijken op Eén, om 17.30 uur is het aan de Belgische mannen.

  Advertisement. Scroll to continue reading.
  ","textStripped":"China, de regerende wereldkampioen en de bronzen medaille van de Olympische Spelen, verliest de Aziatische clash tegen Japan: 17-14. Brazilië-Frankrijk sluit zo meteen deze sessie af. Daarna volgt een korte pauze. Vanaf 16.55 uur kunt u ook kijken op Eén, om 17.30 uur is het aan de Belgische mannen.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"3018586","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1655818200000,"type":"TWITTER","sport":"GENERIC","tweetId":"1539247860356628482","showConversation":false},{"eventId":"3018572","title":"Japan-China","source":"","time":"??+?","eventTime":1655817584334,"text":"

  Er resten nog 2 wedstrijden in deze sessie. Zo dadelijk is er de Aziatische clash tussen Japan en China bij de vrouwen. Om 15.55 uur krijgen we nog Brazilië-Frankrijk bij de mannen. ","textStripped":"Er resten nog 2 wedstrijden in deze sessie. Zo dadelijk is er de Aziatische clash tussen Japan en China bij de vrouwen. Om 15.55 uur krijgen we nog Brazilië-Frankrijk bij de mannen.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"3018581","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1655817540000,"type":"IMAGE","sport":"GENERIC","url":"//images.vrt.be/orig/2022/06/21/7c5fdd10-f169-11ec-b07d-02b7b76bf47f.jpg","caption":"Servië knokt zich naar moeizame zege tegen Puerto Rico","altTag":""},{"eventId":"3018571","title":"Servië speelt met vuur","source":"","time":"??+?","eventTime":1655817525081,"text":"

  Een nieuwe wedstrijd, een nieuwe zege, maar wat ging het toch weer moeizaam voor topfavoriet Servië. De 4-voudige wereldkampioen gaat pas in de slotfase voorbij een verrassend sterk Puerto Rico: 21-19.

  Advertisement. Scroll to continue reading.
  ","textStripped":"Een nieuwe wedstrijd, een nieuwe zege, maar wat ging het toch weer moeizaam voor topfavoriet Servië. De 4-voudige wereldkampioen gaat pas in de slotfase voorbij een verrassend sterk Puerto Rico: 21-19.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"3018579","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1655817420000,"type":"TWITTER","sport":"GENERIC","tweetId":"1539244185085218819","showConversation":false},{"eventId":"3018543","title":"Foutloos Frankrijk","source":"","time":"??+?","eventTime":1655815933154,"text":"

  Tweede wedstrijd, tweede nederlaag voor Nieuw-Zeeland. Frankrijk blijkt een maatje te groot: 21-13. Zo dadelijk is het opnieuw aan Servië, de topfavoriet bij de mannen. Vanochtend hadden de Serviërs het nog knap lastig met Nieuw-Zeeland, nu nemen ze het op tegen Puerto Rico. ","textStripped":"Tweede wedstrijd, tweede nederlaag voor Nieuw-Zeeland. Frankrijk blijkt een maatje te groot: 21-13. Zo dadelijk is het opnieuw aan Servië, de topfavoriet bij de mannen. Vanochtend hadden de Serviërs het nog knap lastig met Nieuw-Zeeland, nu nemen ze het op tegen Puerto Rico.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"3018587","title":"Door de beentjes! Fransman neemt Nieuw-Zeelander te grazen met pass door de benen","time":"??+?","eventTime":1655815800000,"type":"VIDEO","sport":"GENERIC","videoId":"vid-eeb6eb94-4d66-49eb-a3a6-fbecac674096","publicationId":"pbs-pub-9fcefcad-6f16-486a-844b-3775053d10bd","assetName":"nog eens proberen","imageUrl":"//images.vrt.be/width320/2022/06/21/dae5075b-f16b-11ec-b07d-02b7b76bf47f.jpg","playerId":"/content/sporza/nl/2022/06/20/wk-3x3-liveblog-dinsdag-21-juni/jcr:content/par/timeline/video-0f934910-8414-492b-9314-e8b7e8ffc47e"},{"eventId":"3018544","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1655815620000,"type":"TWITTER","sport":"GENERIC","tweetId":"1539227465435910144","showConversation":false},{"eventId":"3018510","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1655815169022,"type":"IMAGE","sport":"GENERIC","url":"//images.vrt.be/orig/2022/06/21/29ba1220-f15f-11ec-b07d-02b7b76bf47f.jpg","caption":"De tribunes op de Groenplaats zijn al aardig gevuld.","altTag":""},{"eventId":"3018505","title":"Frankrijk-Nieuw Zeeland","source":"","time":"??+?","eventTime":1655814559380,"text":"

  In het mannentoernooi is Nieuw Zeeland aan zijn tweede wedstrijd toe. Vanochtend maakten ze het topfavoriet Servië bijzonder lastig, wat kunnen ze tegen Frankrijk?

  Advertisement. Scroll to continue reading.
  ","textStripped":"In het mannentoernooi is Nieuw Zeeland aan zijn tweede wedstrijd toe. Vanochtend maakten ze het topfavoriet Servië bijzonder lastig, wat kunnen ze tegen Frankrijk?","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"3018512","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1655814300000,"type":"TWITTER","sport":"GENERIC","tweetId":"1539225724724183041","showConversation":false},{"eventId":"3018607","title":"Straffe comeback! Litouwse vrouwen maken 6 punten goed in het slot en kloppen Duitsland in overtime","time":"??+?","eventTime":1655814240000,"type":"VIDEO","sport":"GENERIC","videoId":"vid-5a45ecc8-7091-494c-af67-8da500ba8d75","publicationId":"pbs-pub-9fcefcad-6f16-486a-844b-3775053d10bd","assetName":"Straffe comeback! Litouwse vrouwe maken 6 punten goed in het slot en kloppen Duitsland in overtime","imageUrl":"//images.vrt.be/width320/2022/06/21/3d0e0c5a-f16e-11ec-b07d-02b7b76bf47f.jpg","playerId":"/content/sporza/nl/2022/06/20/wk-3x3-liveblog-dinsdag-21-juni/jcr:content/par/timeline/video-7eb45d8e-e968-4f74-802b-181a6da4fa6a"},{"eventId":"3018492","title":"Litouwen wint!","source":"","time":"??+?","eventTime":1655814219375,"text":"

  Eerste reekshoofd Duitsland bijt in het zand, Litouwen trekt het laken naar zich toe in de verlenging. Nacickaite beslist de match met een tweepunter uit de hoek: 18-16. ","textStripped":"Eerste reekshoofd Duitsland bijt in het zand, Litouwen trekt het laken naar zich toe in de verlenging. Nacickaite beslist de match met een tweepunter uit de hoek: 18-16.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"3018487","title":"Overwerk voor Duitsland en Litouwen","source":"","time":"??+?","eventTime":1655812765519,"text":"

  We krijgen voor het eerst dit toernooi verlengingen. In de wedstrijd tussen Duitsland en Litouwen bij de vrouwen staat het na de reguliere speeltijd 15-15. Wie nu als eerste 2 punten maakt, wint.

  Advertisement. Scroll to continue reading.
  ","textStripped":"We krijgen voor het eerst dit toernooi verlengingen. In de wedstrijd tussen Duitsland en Litouwen bij de vrouwen staat het na de reguliere speeltijd 15-15. Wie nu als eerste 2 punten maakt, wint.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"3018477","title":"Sessie 2","source":"","time":"??+?","eventTime":1655812652157,"text":"

  De 2e sessie is van start gegaan. De 1e affiche: Litouwen-Duitsland bij de vrouwen. Beide ploegen wonnen deze ochtend hun 1e wedstrijd. ","textStripped":"De 2e sessie is van start gegaan. De 1e affiche: Litouwen-Duitsland bij de vrouwen. Beide ploegen wonnen deze ochtend hun 1e wedstrijd.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"3018476","title":"Einde sessie 1","source":"","time":"??+?","eventTime":1655810488786,"text":"

  We sluiten de 1e sessie af met winst voor China, dat Roemenië een 2e nederlaag aansmeert. Om 14u kunt u opnieuw op deze pagina terecht voor meer 3x3 basketbal.

  Advertisement. Scroll to continue reading.
  ","textStripped":"We sluiten de 1e sessie af met winst voor China, dat Roemenië een 2e nederlaag aansmeert. Om 14u kunt u opnieuw op deze pagina terecht voor meer 3x3 basketbal.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"3018475","source":"","time":"??+?","eventTime":1655810127393,"type":"TEASER","sport":"GENERIC","permalink":"https://sporza.be/nl/wedstrijden/basketbal/belgian-lions-spelen-om-1730-uur-hun-eerste-wedstrijd-op-wk-3x3-in-eigen-land~1655552153108/","matchId":"3316894","teaser":{"externalId":"1655552153108","title":"Belgian Lions drijven op enthousiasme van fans naar vlotte zege in 1e WK-opdracht","description":"De Belgian Lions hebben hun start niet gemist op het WK 3x3. Voor eigen publiek op de Antwerpse Groenplaats wonnen de Belgische mannen met 21-16 van Slovenië.","publicationDate":"2022-06-21T18:00:00+0200","externalUrl":"https://sporza.be/nl/matches/basketbal/2022-06/belgian-lions-drijven-op-enthousiasme-van-fans-naar-vlotte-zege-in-1e-wk-opdracht~1655552153108/","imageTeaserUrl":"//images.vrt.be/orig/2022/06/21/15cd527e-f183-11ec-b07d-02b7b76bf47f.jpg","tags":[{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/sports/basketbal","id":"functional:sporza/sports/basketbal","title":"basketbal","description":""},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/basketbal/3x3-basketbal/wk-3x3-basketbal","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/basketbal/3x3-basketbal/wk-3x3-basketbal","title":"WK 3x3 basketbal","description":""},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/basketbal/3x3-basketbal","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/basketbal/3x3-basketbal","title":"3x3 basketbal","description":""},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/basketbal","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/basketbal","title":"basketbal"}]}},{"eventId":"3018472","title":"Puerto Rico wint","source":"","time":"??+?","eventTime":1655808945678,"text":"

  Puerto Rico smeert in zijn openingsmatch Brazilië een nederlaag aan: 20-16. Dadelijk kijken we nog naar Roemenië-China in het vrouwentoernooi en daarna is er een korte break. ","textStripped":"Puerto Rico smeert in zijn openingsmatch Brazilië een nederlaag aan: 20-16. Dadelijk kijken we nog naar Roemenië-China in het vrouwentoernooi en daarna is er een korte break.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"3018471","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1655807700000,"type":"TWITTER","sport":"GENERIC","tweetId":"1539197280548364289","showConversation":false},{"eventId":"3018469","title":"Puerto Rico-Brazilië","source":"","time":"??+?","eventTime":1655807079920,"text":"

  In dezelfde poule als Servië en Nieuw-Zeeland zijn ook Brazilië en Puerto Rico aan hun WK begonnen. Kijk nu naar de wedstrijd in de livestream.

  Advertisement. Scroll to continue reading.
  ","textStripped":"In dezelfde poule als Servië en Nieuw-Zeeland zijn ook Brazilië en Puerto Rico aan hun WK begonnen. Kijk nu naar de wedstrijd in de livestream.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"3018468","title":"Moeizame zege voor Servië","source":"","time":"??+?","eventTime":1655806919488,"text":"

  Topfavoriet Servië had het in zijn eerste wedstrijd niet onder de markt met een sterk Nieuw-Zeeland, dat onder impuls van sterke beer Wynyard zelfs even op weg leek naar een stunt. Maar in het tweede deel van de wedstrijd haalde de ervaring van de Serviërs de bovenhand. Stojacic nam zijn team op sleeptouw, z'n maatje Majstorovic bezegelde het lot van de Nieuw-Zeelanders: 21-19. ","textStripped":"Topfavoriet Servië had het in zijn eerste wedstrijd niet onder de markt met een sterk Nieuw-Zeeland, dat onder impuls van sterke beer Wynyard zelfs even op weg leek naar een stunt. Maar in het tweede deel van de wedstrijd haalde de ervaring van de Serviërs de bovenhand. Stojacic nam zijn team op sleeptouw, z'n maatje Majstorovic bezegelde het lot van de Nieuw-Zeelanders: 21-19.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"3018470","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1655806800000,"type":"TWITTER","sport":"GENERIC","tweetId":"1539194813727117312","showConversation":false},{"eventId":"3018467","title":"Nieuw-Zeelanders open hun WK met traditionele haka","time":"??+?","eventTime":1655806220264,"type":"VIDEO","sport":"GENERIC","videoId":"vid-2f0e5c03-1b6a-4f7f-9bc8-96ef067cc665","publicationId":"pbs-pub-9fcefcad-6f16-486a-844b-3775053d10bd","assetName":"Nieuw-Zeelanders beginnen WK 3x3 met traditionele haka","imageUrl":"//images.vrt.be/width320/2022/06/21/6451831c-f14a-11ec-b07d-02b7b76bf47f.jpg","playerId":"/content/sporza/nl/2022/06/20/wk-3x3-liveblog-dinsdag-21-juni/jcr:content/par/timeline/video-5f7273c7-77f3-4f64-b436-ff130ca5fd77"},{"eventId":"3018461","title":"Servië komt in actie","source":"","time":"??+?","eventTime":1655805007607,"text":"

  We maken ons op voor de 1e wedstrijd bij de mannen. Viervoudig wereldkampioen Servië, ook nu weer de topfavoriet, geeft Nieuw-Zeeland partij.

  Advertisement. Scroll to continue reading.
  ","textStripped":"We maken ons op voor de 1e wedstrijd bij de mannen. Viervoudig wereldkampioen Servië, ook nu weer de topfavoriet, geeft Nieuw-Zeeland partij.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"3018465","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1655804940000,"type":"TWITTER","sport":"GENERIC","tweetId":"1539186698420117504","showConversation":false},{"eventId":"3018460","title":"Litouwen opent met winst","source":"","time":"??+?","eventTime":1655804930548,"text":"

  Na Duitsland is ook Litouwen met een overwinning begonnen in het vrouwentoernooi. Het 9e reekshoofd versloeg een stug Japan met 21-14. ","textStripped":"Na Duitsland is ook Litouwen met een overwinning begonnen in het vrouwentoernooi. Het 9e reekshoofd versloeg een stug Japan met 21-14.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"3018459","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1655804856957,"type":"IMAGE","sport":"GENERIC","url":"//images.vrt.be/orig/2022/06/21/20433541-f147-11ec-b07d-02b7b76bf47f.jpg","caption":"","altTag":""},{"eventId":"3018458","title":"Litouwen-Japan","source":"","time":"??+?","eventTime":1655803715756,"text":"

  Het moet vooruit gaan: de volgende match is zopas begonnen. Ook in poule A van het vrouwentoernooi nemen Litouwen en Japan het tegen elkaar op.

  Advertisement. Scroll to continue reading.
  ","textStripped":"Het moet vooruit gaan: de volgende match is zopas begonnen. Ook in poule A van het vrouwentoernooi nemen Litouwen en Japan het tegen elkaar op.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"3018457","title":"Duitsland wint de WK-opener","source":"","time":"??+?","eventTime":1655803307424,"text":"

  De eerste overwinning op het WK is voor de Duitse vrouwen. Roemenië heeft het Duitsland knap lastig gemaakt, maar het 1e reekshoofd hield het hoofd koel dankzij onder meer een sterke Sonja Greinacher, goed voor 7 punten. Eindstand: 16-14. ","textStripped":"De eerste overwinning op het WK is voor de Duitse vrouwen. Roemenië heeft het Duitsland knap lastig gemaakt, maar het 1e reekshoofd hield het hoofd koel dankzij onder meer een sterke Sonja Greinacher, goed voor 7 punten. Eindstand: 16-14.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"3018456","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1655803259799,"type":"IMAGE","sport":"GENERIC","url":"//images.vrt.be/orig/2022/06/21/0518d97f-f143-11ec-b07d-02b7b76bf47f.jpg","caption":"Duitsland-Roemenië is de opener van het WK.","altTag":""},{"eventId":"3018455","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1655803153723,"type":"TWITTER","sport":"GENERIC","tweetId":"1539173570798051328","showConversation":false},{"eventId":"3018454","source":"","time":"??+?","eventTime":1655803104991,"type":"TEASER","sport":"GENERIC","permalink":"https://sporza.be/nl/artikels/pick-and-roll-floater-met-deze-basketbaltermen-bent-u-helemaal-klaar-voor-het-wk-3x3~1655725930738/","teaser":{"externalId":"1655725930738","title":"Pick and roll? Floater? Met deze basketbaltermen bent u helemaal klaar voor het WK 3x3","description":"Het WK 3x3 begint vandaag in ons land. Hoe deze spectaculaire basketbalvariant gespeeld wordt, leggen Belgian Lion Nick Celis en Belgian Cat Julie Vanloo haarfijn uit. Hoort u het ook in Keulen donderen bij termen als crossover, pick & roll of floater? Dan spijkert Nick Celis uw basketbalkennis nog even bij met 5 termen die u de komende dagen mogelijk wel eens zult horen.","publicationDate":"2022-06-21T10:54:00+0200","externalUrl":"https://sporza.be/nl/2022/06/20/pick-and-roll-floater-met-deze-basketbaltermen-bent-u-helemaal-klaar-voor-het-wk-3x3~1655725930738/","imageTeaserUrl":"//images.vrt.be/orig/2022/06/20/08a50916-f0d0-11ec-b07d-02b7b76bf47f.jpg","tags":[{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/sports/basketbal","id":"functional:sporza/sports/basketbal","title":"basketbal","description":""},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/basketbal/3x3-basketbal/wk-3x3-basketbal","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/basketbal/3x3-basketbal/wk-3x3-basketbal","title":"WK 3x3 basketbal","description":""},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/basketbal/3x3-basketbal","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/basketbal/3x3-basketbal","title":"3x3 basketbal","description":""},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/basketbal","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/basketbal","title":"basketbal"},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/basketbal/ploegen/b/belgian-cats-3x3","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/basketbal/ploegen/b/belgian-cats-3x3","title":"3x3 Belgian Cats"},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/basketbal/ploegen/b/3x3-belgian-lions","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/basketbal/ploegen/b/3x3-belgian-lions","title":"3x3 Belgian Lions","description":""}]}},{"eventId":"3018453","title":"Duitsland en Roemenië bijten de spits af","source":"","time":"??+?","eventTime":1655801924615,"text":"

  De eerste rijen op de tribunes raken stilaan gevuld, heel wat schoolkinderen hebben de schoolbanken tijdelijk ingeruild voor een zitje langs het basketbalveld. Intussen zijn de Duitsland en Roemenië aan het opwarmen. Zo dadelijk kan het WK in Antwerpen écht beginnen. Bij Duitsland kunt u overigens genieten van Sonja Greinacher, de nummer 1 van de wereld bij de vrouwen in het 3x3- basketbal. Duitsland is het 1e reekshoofd in het vrouwentoernooi.

  Advertisement. Scroll to continue reading.
  ","textStripped":"De eerste rijen op de tribunes raken stilaan gevuld, heel wat schoolkinderen hebben de schoolbanken tijdelijk ingeruild voor een zitje langs het basketbalveld. Intussen zijn de Duitsland en Roemenië aan het opwarmen. Zo dadelijk kan het WK in Antwerpen écht beginnen. Bij Duitsland kunt u overigens genieten van Sonja Greinacher, de nummer 1 van de wereld bij de vrouwen in het 3x3- basketbal. Duitsland is het 1e reekshoofd in het vrouwentoernooi.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"3018451","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1655794214574,"type":"TWITTER","sport":"GENERIC","tweetId":"1539118802671108096","showConversation":false},{"eventId":"3018450","source":"","time":"??+?","eventTime":1655794200000,"type":"TEASER","sport":"GENERIC","permalink":"https://sporza.be/nl/artikels/wk-3x3-in-antwerpen-alles-live-bij-sporza-bekijk-hier-het-volledige-speelschema~1655201203451/","teaser":{"externalId":"1655201203451","title":"WK 3x3 in Antwerpen: alles live bij Sporza, bekijk hier het volledige speelschema","description":"Antwerpen is deze week in de ban van het WK 3x3 basketbal, dat vandaag begint. Bij Sporza kunt u alle wedstrijden bekijken met livestream. Voor de matchen van de Belgian Cats en de Belgian Lions en de eindfase van het toernooi maken we plaats op Eén, Canvas of het kanaal van Ketnet. Bekijk hier een volledig overzicht van het speelschema.","publicationDate":"2022-06-21T08:45:00+0200","externalUrl":"https://sporza.be/nl/2022/06/14/wk-3x3-in-antwerpen-alles-live-bij-sporza-bekijk-hier-het-volledige-speelschema~1655201203451/","imageTeaserUrl":"//images.vrt.be/orig/2022/06/07/f44a8fde-e64d-11ec-b07d-02b7b76bf47f.jpg","tags":[{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/sports/basketbal","id":"functional:sporza/sports/basketbal","title":"basketbal","description":""},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/basketbal/3x3-basketbal/wk-3x3-basketbal","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/basketbal/3x3-basketbal/wk-3x3-basketbal","title":"WK 3x3 basketbal","description":""},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/basketbal/3x3-basketbal","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/basketbal/3x3-basketbal","title":"3x3 basketbal","description":""},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/basketbal","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/basketbal","title":"basketbal"},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/basketbal/ploegen/b/belgian-cats-3x3","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/basketbal/ploegen/b/belgian-cats-3x3","title":"3x3 Belgian Cats"},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/basketbal/ploegen/b/3x3-belgian-lions","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/basketbal/ploegen/b/3x3-belgian-lions","title":"3x3 Belgian Lions","description":""}]}},{"eventId":"3018448","source":"","time":"??+?","eventTime":1655794140000,"type":"TEASER","sport":"GENERIC","permalink":"https://sporza.be/nl/artikels/wk-3x3-in-antwerpen-maak-kennis-met-de-belgian-cats-en-de-belgian-lions~1655188097616/","teaser":{"externalId":"1655188097616","title":"WK 3x3 in Antwerpen: maak kennis met de Belgian Cats en de Belgian Lions","description":"Vier mannen en vier vrouwen verdedigen de Belgische eer op het WK 3x3 dat deze week plaatsvindt op de Groenplaats in Antwerpen. Maak hier kennis met de 3x3 Belgian Cats en Belgian Lions die willen schitteren voor eigen volk.","publicationDate":"2022-06-20T17:24:34+0200","externalUrl":"https://sporza.be/nl/2022/06/14/wk-3x3-in-antwerpen-maak-kennis-met-de-belgian-cats-en-de-belgian-lions~1655188097616/","imageTeaserUrl":"//images.vrt.be/orig/2022/06/20/b907d8ab-f07d-11ec-b07d-02b7b76bf47f.jpg","tags":[{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/sports/basketbal","id":"functional:sporza/sports/basketbal","title":"basketbal","description":""},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/basketbal/3x3-basketbal/wk-3x3-basketbal","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/basketbal/3x3-basketbal/wk-3x3-basketbal","title":"WK 3x3 basketbal","description":""},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/basketbal/3x3-basketbal","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/basketbal/3x3-basketbal","title":"3x3 basketbal","description":""},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/basketbal","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/basketbal","title":"basketbal"},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/basketbal/ploegen/b/3x3-belgian-lions","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/basketbal/ploegen/b/3x3-belgian-lions","title":"3x3 Belgian Lions","description":""},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/basketbal/ploegen/b/belgian-cats-3x3","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/basketbal/ploegen/b/belgian-cats-3x3","title":"3x3 Belgian Cats"}]}},{"eventId":"3018452","source":"VRTNWS","time":"??+?","eventTime":1655794140000,"type":"TEASER","sport":"GENERIC","permalink":"https://vrtnws.be/p.w7EBdb0My","teaser":{"title":"BEKIJK - WK-basketbaldorp in opbouw op Groenplaats in Antwerpen","description":"Op de Groenplaats in Antwerpen is de opbouw aan de gang voor het WK-basketbaldorp. Van dinsdag tot en met vrijdag zullen daar de groepswedstrijden 3x3 basket plaatsvinden tussen verschillende landen om een plek te bemachtigen in de finale van zondag. Iedereen kan gratis gaan kijken.","publicationDate":1655737851000,"externalUrl":"https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2022/06/20/opbouw-basketbal-wk-dorp-groenplaats/","imageTeaserUrl":"https://images.vrt.be/orig/2022/06/20/23db28e3-f0a8-11ec-b07d-02b7b76bf47f.jpg","tags":[]}},{"eventId":"3018445","source":"","time":"??+?","eventTime":1655794080000,"type":"TEASER","sport":"GENERIC","permalink":"https://sporza.be/nl/artikels/alles-wat-je-moet-weten-over-het-wk-3x3-basketbal-in-antwerpen~1654613621859/","teaser":{"externalId":"1654613621859","title":"Alles wat je moet weten over het WK 3x3-basketbal in Antwerpen","description":"De Groenplaats in Antwerpen ontvangt van 21 tot 26 juni de wereldtop in het 3x3 basketbal. Ontdek hier alles wat je moeten weten over het WK 3x3, dat volledig te volgen is bij Sporza.","publicationDate":"2022-06-17T15:26:41+0200","externalUrl":"https://sporza.be/nl/2022/06/07/alles-wat-je-moet-weten-over-het-wk-3x3-basketbal-in-antwerpen~1654613621859/","imageTeaserUrl":"//images.vrt.be/orig/2022/06/14/1c20d912-ebdc-11ec-b07d-02b7b76bf47f.jpg","tags":[{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/sports/basketbal","id":"functional:sporza/sports/basketbal","title":"basketbal","description":""},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/basketbal/3x3-basketbal/wk-3x3-basketbal","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/basketbal/3x3-basketbal/wk-3x3-basketbal","title":"WK 3x3 basketbal","description":""},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/basketbal/3x3-basketbal","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/basketbal/3x3-basketbal","title":"3x3 basketbal","description":""},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/basketbal","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/basketbal","title":"basketbal"},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/basketbal/ploegen/b/belgian-cats-3x3","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/basketbal/ploegen/b/belgian-cats-3x3","title":"3x3 Belgian Cats"},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/basketbal/ploegen/b/3x3-belgian-lions","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/basketbal/ploegen/b/3x3-belgian-lions","title":"3x3 Belgian Lions","description":""}]}},{"eventId":"3018449","source":"","time":"??+?","eventTime":1655794020000,"type":"TEASER","sport":"GENERIC","permalink":"https://sporza.be/nl/artikels/word-zelf-koning-van-het-3x3-basketbal-met-de-nieuwe-hoops-app~1654844872887/","teaser":{"externalId":"1654844872887","title":"Word zelf koning van het 3x3 basketbal met de nieuwe Hoops-app","description":"3x3 basketbal is snel, populair en sportief. Het WK 3x3 in Antwerpen (21-26 juni) moet dat onderstrepen, maar je kan het vooral ook zelf ondervinden op plaatsen waar 3x3 echt thuishoort: lokale pleintjes in je buurt. De app Hoops helpt jou om makkelijker tegenstanders te vinden voor je eigen wedstrijden pleintjesbasketbal.","publicationDate":"2022-06-21T06:54:34+0200","externalUrl":"https://sporza.be/nl/2022/06/10/word-zelf-koning-van-het-3x3-basketbal-met-de-nieuwe-hoops-app~1654844872887/","imageTeaserUrl":"//images.vrt.be/orig/2022/06/10/3bf4ab26-e8ce-11ec-b07d-02b7b76bf47f.jpg","tags":[{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/sports/basketbal","id":"functional:sporza/sports/basketbal","title":"basketbal","description":""},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/basketbal/3x3-basketbal","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/basketbal/3x3-basketbal","title":"3x3 basketbal","description":""},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/basketbal/3x3-basketbal/wk-3x3-basketbal","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/basketbal/3x3-basketbal/wk-3x3-basketbal","title":"WK 3x3 basketbal","description":""},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/basketbal","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/basketbal","title":"basketbal"},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten","title":"zaalsporten"}]}},{"eventId":"3018446","source":"","time":"??+?","eventTime":1655793960000,"type":"TEASER","sport":"GENERIC","permalink":"https://sporza.be/nl/artikels/belgen-zitten-op-wk-3x3-in-groep-met-oa-titelverdediger-verenigde-staten~1649071238113/","teaser":{"externalId":"1649071238113","title":"Belgen zitten op WK 3x3 in groep met o.a. titelverdediger Verenigde Staten","description":"De Belgische mannen zijn bij de loting voor de groepsfase van het WK 3x3 basketbal terechtgekomen in poule D. De Belgen treffen daarin titelverdediger Verenigde Staten, Oostenrijk, Egypte en een nog te bepalen team. Het WK wordt in Antwerpen gespeeld tussen 21 en 26 juni.","publicationDate":"2022-04-04T13:28:18+0200","externalUrl":"https://sporza.be/nl/2022/04/04/belgen-zitten-op-wk-3x3-in-groep-met-oa-titelverdediger-verenigde-staten~1649071238113/","imageTeaserUrl":"//images.vrt.be/orig/2021/12/14/ef4403c0-5ce9-11ec-b07d-02b7b76bf47f.jpg","tags":[{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/sports/basketbal","id":"functional:sporza/sports/basketbal","title":"basketbal","description":""},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/basketbal/3x3-basketbal/wk-3x3-basketbal","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/basketbal/3x3-basketbal/wk-3x3-basketbal","title":"WK 3x3 basketbal","description":""},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/basketbal/3x3-basketbal","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/basketbal/3x3-basketbal","title":"3x3 basketbal","description":""},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/basketbal","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/basketbal","title":"basketbal"},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/basketbal/ploegen/b/3x3-belgian-lions","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/basketbal/ploegen/b/3x3-belgian-lions","title":"3x3 Belgian Lions","description":""},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/basketbal/ploegen/b/belgian-cats-3x3","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/basketbal/ploegen/b/belgian-cats-3x3","title":"3x3 Belgian Cats"}]}},{"eventId":"3018447","source":"","time":"??+?","eventTime":1655793960000,"type":"TEASER","sport":"GENERIC","permalink":"https://sporza.be/nl/artikels/verrassing-van-formaat-vaste-waarde-raf-bogaerts-haalt-wk-3x3-selectie-niet-maxime-depuydt-wel~1655452880415/","teaser":{"externalId":"1655452880415","title":"Verrassing van formaat: vaste waarde Raf Bogaerts haalt WK 3x3-selectie niet, Maxime Depuydt wel","description":"De Belgische selectie voor het WK 3x3 bij de mannen heeft een serieuze verrassing in petto: Maxime Depuydt, actief in de BNXT League bij Luik, is een van de 4 spelers die België zullen vertegenwoordigen. Daardoor valt vaste waarde Raf Bogaerts uit de boot. Het WK begint volgende week dinsdag in Antwerpen.","publicationDate":"2022-06-17T12:58:20+0200","externalUrl":"https://sporza.be/nl/2022/06/17/verrassing-van-formaat-vaste-waarde-raf-bogaerts-haalt-wk-3x3-selectie-niet-maxime-depuydt-wel~1655452880415/","imageTeaserUrl":"//images.vrt.be/orig/2021/06/04/1353de1a-c579-11eb-b07d-02b7b76bf47f.jpg","tags":[{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/sports/basketbal","id":"functional:sporza/sports/basketbal","title":"basketbal","description":""},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/basketbal/3x3-basketbal/wk-3x3-basketbal","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/basketbal/3x3-basketbal/wk-3x3-basketbal","title":"WK 3x3 basketbal","description":""},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/basketbal/3x3-basketbal","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/basketbal/3x3-basketbal","title":"3x3 basketbal","description":""},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/basketbal/ploegen/b/3x3-belgian-lions","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/basketbal/ploegen/b/3x3-belgian-lions","title":"3x3 Belgian Lions","description":""}]}},{"eventId":"3018444","title":"WK 3x3 begint vandaag","source":"","time":"??+?","eventTime":1655793912570,"text":"

  De basketbalkoorts in Antwerpen is naar een hoogtepunt gestegen: vandaag begint op de Groenplaats het WK 3x3 voor mannen en vrouwen. Sporza zendt alle duels live uit met livestream, de duels van de Belgen ook op tv. Om 11 uur opent Duitsland-Roemenië het WK bij de vrouwen. ","textStripped":"De basketbalkoorts in Antwerpen is naar een hoogtepunt gestegen: vandaag begint op de Groenplaats het WK 3x3 voor mannen en vrouwen. Sporza zendt alle duels live uit met livestream, de duels van de Belgen ook op tv. Om 11 uur opent Duitsland-Roemenië het WK bij de vrouwen.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"}],"teams":[],"lineups":[],"highlight":false,"_links":{"self":{"href":"https://api.sporza.be/web/generic/matches/3316895"}},"channels":[],"sport":"generic"},"title":"WK 3x3 - 21 juni","matchID":"3316895","layout":"default","slsHost":"https://sporza.be","apiHost":"https://api.sporza.be","sportApiUrl":"https://api.sporza.be/web/generic/matches/3316895","interval":10}-->

  Advertisement. Scroll to continue reading.
  WK 3×3 basketbal 3×3 basketbal basketbal 3×3 Belgian Cats 3×3 Belgian Lions zaalsporten
  taal- of schrijffout opgemerkt?

  Advertisement. Scroll to continue reading.
  Click to comment

  Leave a Reply

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  voetbal

  wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

  Wielrennen

  Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

  voetbal

  Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

  Wielrennen

  Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

  Wielrennen

  Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

  voetbal

  wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

  Wielrennen

  Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

  Wielrennen

  Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

  Formule 1

  hockeyfinale racing – gantoiseclock 14:5614 uur 56. Wie kroont zich tot landskampioen hockey? In Louvain-la-Neuve strijden Gantoise en de Brusselse club Gantoise dit weekend...

  Schaken

  In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

  Advertisement