Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Transfers JPL: Westerlo klopt bij Roma aan voor rechtsachter Reynolds (die bij KVK speelde)

Transfers JPL: Westerlo klopt bij Roma aan voor rechtsachter Reynolds (die bij KVK speelde)

di 21 juni 2022 20:35 Het seizoen 2021-2022 is geschiedenis. 2022-2023 doemt al op. Onze clubs bereiden de nieuwe jaargang volop voor. Op deze pagina vind je alle transfers in de Jupiler Pro League. zomertransfers Jupiler Pro Leaguespinnerclock 20:34Bryan Reynolds kent de Belgische competitie. Hij speelde na de winterstop op huurbasis bij KV Kortrijk. Moederclub Rome stalt hem nu een jaartje in de Kempen. . 20 uur 34.Bryan Reynolds kent de Belgische competitie. Hij speelde na de winterstop op huurbasis bij KV Kortrijk. Moederclub Rome stalt hem nu een jaartje in de Kempen. clock 17:5117 uur 51.clock 15:5515 uur 55. Osman Bukari en Christopher Operi verlaten de Buffalo's. AA Gent heeft afscheid genomen van Osman Bukari (23) en Christopher Operi (25). Beide spelers komen niet meer in de plannen voor van Hein Vanhaezebrouck. Bukari verlaat de Buffalo's en verhuist naar het Servische Rode Ster Belgrado. De Ghanese aanvaller ruilde in de zomer van 2020 het Slovaakse AS Trencin voor AA Gent, dat hem afgelopen seizoen al uitleende aan FC Nantes. Het contract van Operi, die een jaar geleden overkwam van Châteauroux, werd na één seizoen in onderling overleg ontbonden. De Ivoriaans-Franse linksachter kwam 17 keer in actie voor AA Gent. .Osman Bukari en Christopher Operi verlaten de Buffalo'sAA Gent heeft afscheid genomen van Osman Bukari (23) en Christopher Operi (25). Beide spelers komen niet meer in de plannen voor van Hein Vanhaezebrouck.Bukari verlaat de Buffalo’s en verhuist naar het Servische Rode Ster Belgrado. De Ghanese aanvaller ruilde in de zomer van 2020 het Slovaakse AS Trencin voor AA Gent, dat hem afgelopen seizoen al uitleende aan FC Nantes.Het contract van Operi, die een jaar geleden overkwam van Châteauroux, werd na één seizoen in onderling overleg ontbonden. De Ivoriaans-Franse linksachter kwam 17 keer in actie voor AA Gent.clock 15:5515 uur 55.clock 15:4615 uur 46. Jo Coppens vindt met STVV club vlakbij huis. Na Fatih Kaya en Olivier Dumont is doelman Jo Coppens de derde inkomende transfer bij STVV. Het neemt hem transfervrij over van het Duitse Duisburg uit de 3e Bundesliga. De 31-jarige Limburger begon zijn profcarrière bij Cercle Brugge in seizoen 2008-2009. Na 6 jaar in België verhuisde Coppens naar MVV. Daarna keerde hij terug naar België bij tweedeklasser Roeselare. Tijdens zijn verblijf in West-Vlaanderen lonkte het buitenland opnieuw. Hij kwam terecht bij Carl Zeiss Jena, de club van Roland Duchatelet. Na Duitse avonturen bij Unterhaching en Duisburg, keert Coppens nu terug naar België. Bij STVV moet hij de concurrentie aangaan met Kenny Steppe en Daniel Schmidt. .Jo Coppens vindt met STVV club vlakbij huisNa Fatih Kaya en Olivier Dumont is doelman Jo Coppens de derde inkomende transfer bij STVV. Het neemt hem transfervrij over van het Duitse Duisburg uit de 3e Bundesliga.De 31-jarige Limburger begon zijn profcarrière bij Cercle Brugge in seizoen 2008-2009. Na 6 jaar in België verhuisde Coppens naar MVV. Daarna keerde hij terug naar België bij tweedeklasser Roeselare. Tijdens zijn verblijf in West-Vlaanderen lonkte het buitenland opnieuw. Hij kwam terecht bij Carl Zeiss Jena, de club van Roland Duchatelet.Na Duitse avonturen bij Unterhaching en Duisburg,  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Atletiek

Elise Vanderelst (archieffoto)

Advertisement