Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Transfers JPL: Dimitri Lavalée blijft in België en trekt naar KV Mechelen

Transfers JPL: Dimitri Lavalée blijft in België en trekt naar KV Mechelen

ma 20 juni 2022 19:28 Het seizoen 2021-2022 is geschiedenis. 2022-2023 doemt al op. Onze clubs bereiden de nieuwe jaargang volop voor. Op deze pagina vind je alle transfers in de Jupiler Pro League. zomertransfers Jupiler Pro Leaguespinnerclock 20:3920 uur 39. OH Leuven trekt Roemeense doelman aan. OH Leuven heeft zijn vijfde zomertransfer beet. De Roemeense doelman Valentin Cojocaru maakt de overstap van het Oekraïense SK Dnipro-1 en ondertekende een contract voor drie seizoenen. Coach Marc Brys was tevreden met zijn nieuwe versterking. “Met de komst van Valentin Cojocaru beschikken we nu over 3 volwaardige doelmannen. Valentin is een grote en zelfzekere doelman die over de nodige ervaring beschikt. Hij gaat nu de concurrentie aan met Nordin Jackers en Oregan Ravet.”  Dnipro verhuurde Cojocaru na de Russische inval in Oekraïne aan het Nederlandse Feyenoord. De 26-jarige Roemeen was eerder ook actief bij het Roemeense Steaua Boekarest, de Italiaanse teams Crotone en Frosinone en het Cypriotische Apollon Limassol. Met Viitorul Constanta won hij in 2019 de Roemeense beker en Supercup. .OH Leuven trekt Roemeense doelman aanOH Leuven heeft zijn vijfde zomertransfer beet. De Roemeense doelman Valentin Cojocaru maakt de overstap van het Oekraïense SK Dnipro-1 en ondertekende een contract voor drie seizoenen.Coach Marc Brys was tevreden met zijn nieuwe versterking. “Met de komst van Valentin Cojocaru beschikken we nu over 3 volwaardige doelmannen. Valentin is een grote en zelfzekere doelman die over de nodige ervaring beschikt. Hij gaat nu de concurrentie aan met Nordin Jackers en Oregan Ravet.” Dnipro verhuurde Cojocaru na de Russische inval in Oekraïne aan het Nederlandse Feyenoord. De 26-jarige Roemeen was eerder ook actief bij het Roemeense Steaua Boekarest, de Italiaanse teams Crotone en Frosinone en het Cypriotische Apollon Limassol. Met Viitorul Constanta won hij in 2019 de Roemeense beker en Supercup.clock 20:3920 uur 39.clock 20:3620 uur 36. Union vindt vervanger voor Undav in Duitsland. Union heeft zijn vervanger voor de naar Brighton vertrokken Deniz Undav beet. De vice-kampioen maakte de komst van Dennis Eckert Ayensa bekend. In het Joseph Mariënstadion ondertekende de Duitser een overeenkomst voor drie seizoenen, met optie op nog een extra seizoen.  De 25-jarige spits komt transfervrij over van Ingolstadt, dat het voorbije seizoen degradeerde naar de Duitse derde klasse. Daar kwam Eckert Ayensa de voorbije drie seizoenen tot 26 goals en 19 assists in 83 wedstrijden. Hij speelde eerder ook voor het Spaanse Celta de Vigo en het Nederlandse Excelsior.  “Ik ben trots dat ik nu deel kan uitmaken van de Union-familie. Van bij de eerste contacten voelde ik een enorm positieve sfeer rond deze club. Ik kan niet wachten om te spelen in dit unieke stadion met de enthousiaste fans”, zei de Duitser in een eerste reactie. .Union vindt vervanger voor Undav in DuitslandUnion heeft zijn vervanger voor de naar Brighton vertrokken Deniz Undav beet. De vice-kampioen maakte de komst van Dennis Eckert Ayensa bekend. In het Joseph Mariënstadion ondertekende de Duitser een overeenkomst voor drie seizoenen, met optie op nog een extra seizoen. De 25-jarige spits komt transfervrij over van Ingolstadt,  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Formule 1

hockeyfinale racing – gantoiseclock 14:5614 uur 56. Wie kroont zich tot landskampioen hockey? In Louvain-la-Neuve strijden Gantoise en de Brusselse club Gantoise dit weekend...

Schaken

In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

Advertisement