Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Basketbal

WK zwemmen: Florine Gaspard wordt niet opgevist voor finale 100m schoolslag

WK zwemmen: Florine Gaspard wordt niet opgevist voor finale 100m schoolslag

Boedapest is dit weekend en volgende week het toneel voor het wereldkampioenschap zwemmen. Er passeren ook heel wat Belgen de revue. Zo kwam Valentine Dumont gisteren al in actie, vandaag was het de beurt aan de 21-jarige Florine Gaspard. Volg de gebeurtenissen in het Hongaarse water hier op de voet.

Advertisement. Scroll to continue reading.
 • Florine Gaspard – reeksen 100m schoolslag: uitgeschakeld

WK zwemmen – 19 juni

 1. 10 uur 56. Florine Gaspard strandt in reeksen 100m schoolslag. Florine Gaspard is vandaag in de reeksen van de 100 meter schoolslag uitgeschakeld op het wereldkampioenschappen zwemmen in Boedapest, Hongarije. Onze landgenote krijgt volgende week wel een herkansing op de 50 meter schoolslag.  Gaspard klokte na 100 meter af op 1'09″22, haar persoonlijk record van 1'07″72 kon ze dus niet verbreken. Ze eindigde 26e van de 51 deelnemers. De eerste 16 zwemmers gaan door naar de halve finales.  .

  Florine Gaspard strandt in reeksen 100m schoolslag

  Florine Gaspard is vandaag in de reeksen van de 100 meter schoolslag uitgeschakeld op het wereldkampioenschappen zwemmen in Boedapest, Hongarije. Onze landgenote krijgt volgende week wel een herkansing op de 50 meter schoolslag. 
  Gaspard klokte na 100 meter af op 1’09″22, haar persoonlijk record van 1’07″72 kon ze dus niet verbreken. Ze eindigde 26e van de 51 deelnemers. De eerste 16 zwemmers gaan door naar de halve finales. 
  Advertisement. Scroll to continue reading.

 2. 10 uur 53. Zo ging het gisteren:. Het WK zwemmen is gisteren van start gegaan in  Boedapest. Valentine Dumont – in de reeksen van de 400 meter vrije slag – kwam al een eerste keer in actie. Onze 21-jarige landgenote kon geen finaleplaats uit de brand slepen. In de finales waren er opmerkelijke prestaties van Katie Ledecky en de jonge Léon Marchand. .

  Zo ging het gisteren:

  Het WK zwemmen is gisteren van start gegaan in  Boedapest. Valentine Dumont – in de reeksen van de 400 meter vrije slag – kwam al een eerste keer in actie. Onze 21-jarige landgenote kon geen finaleplaats uit de brand slepen. In de finales waren er opmerkelijke prestaties van Katie Ledecky en de jonge Léon Marchand.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

 3. 10 uur 50.

  WK zwemmen
  Advertisement. Scroll to continue reading.
  WK zwemmen: Valentine Dumont mist finale, jonge Fransman imponeert en Katie Ledecky pakt 16e wereldtitel

","textStripped":"Florine Gaspard is vandaag in de reeksen van de 100 meter schoolslag uitgeschakeld op het wereldkampioenschappen zwemmen in Boedapest, Hongarije. Onze landgenote krijgt volgende week wel een herkansing op de 50 meter schoolslag. Gaspard klokte na 100 meter af op 1'09"22, haar persoonlijk record van 1'07"72 kon ze dus niet verbreken. Ze eindigde 26e van de 51 deelnemers. De eerste 16 zwemmers gaan door naar de halve finales.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"3018278","title":"Zo ging het gisteren:","source":"","time":"??+?","eventTime":1655628780000,"text":"

Het WK zwemmen is gisteren van start gegaan in  Boedapest. Valentine Dumont - in de reeksen van de 400 meter vrije slag - kwam al een eerste keer in actie. Onze 21-jarige landgenote kon geen finaleplaats uit de brand slepen. In de finales waren er opmerkelijke prestaties van Katie Ledecky en de jonge Léon Marchand. ","textStripped":"Het WK zwemmen is gisteren van start gegaan in Boedapest. Valentine Dumont - in de reeksen van de 400 meter vrije slag - kwam al een eerste keer in actie. Onze 21-jarige landgenote kon geen finaleplaats uit de brand slepen. In de finales waren er opmerkelijke prestaties van Katie Ledecky en de jonge Léon Marchand.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"3018277","source":"","time":"??+?","eventTime":1655628600000,"type":"TEASER","sport":"GENERIC","permalink":"https://sporza.be/nl/artikels/wk-zwemmen-valentine-dumont-mist-finale-jonge-fransman-imponeert-en-katie-ledecky-pakt-16e-wereldtitel~1655404051254/","teaser":{"externalId":"1655404051254","title":"WK zwemmen: Valentine Dumont mist finale, jonge Fransman imponeert en Katie Ledecky pakt 16e wereldtitel","description":"Het WK zwemmen is vandaag van start gegaan in Boedapest. Valentine Dumont - in de reeksen van de 400 meter vrije slag - kwam al een eerste keer in actie. Onze 21-jarige landgenote kon geen finaleplaats uit de brand slepen. In de finales waren er opmerkelijke prestaties van Katie Ledecky en de jonge Léon Marchand.","publicationDate":"2022-06-18T20:18:00+0200","externalUrl":"https://sporza.be/nl/2022/06/16/wk-zwemmen-valentine-dumont-mist-finale-jonge-fransman-imponeert-en-katie-ledecky-pakt-16e-wereldtitel~1655404051254/","imageTeaserUrl":"//images.vrt.be/orig/2022/06/18/0098d4fc-ef2f-11ec-b07d-02b7b76bf47f.jpg","tags":[{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/sports/zwemmen","id":"functional:sporza/sports/zwemmen","title":"zwemmen","description":""},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/andere-sporten/zwemmen/wk-zwemmen","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/andere-sporten/zwemmen/wk-zwemmen","title":"WK zwemmen","description":""},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/andere-sporten/zwemmen","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/andere-sporten/zwemmen","title":"Zwemmen","description":""}]}}],"teams":[],"lineups":[],"highlight":false,"_links":{"self":{"href":"https://api.sporza.be/web/generic/matches/3315889"}},"channels":[],"sport":"generic"},"title":"WK zwemmen - 19 juni","matchID":"3315889","layout":"default","slsHost":"https://sporza.be","apiHost":"https://api.sporza.be","sportApiUrl":"https://api.sporza.be/web/generic/matches/3315889","interval":10}-->

Advertisement. Scroll to continue reading.
WK zwemmen Zwemmen
taal- of schrijffout opgemerkt?

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Atletiek

Elise Vanderelst (archieffoto)

Advertisement