Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Transfers JPL: Charleroi haalt 18-jarige doelman bij het failliete Moeskroen

Transfers JPL: Charleroi haalt 18-jarige doelman bij het failliete Moeskroen

zo 19 juni 2022 21:13 Het seizoen 2021-2022 is geschiedenis. 2022-2023 doemt al op. Onze clubs bereiden de nieuwe jaargang volop voor. Op deze pagina vind je alle transfers in de Jupiler Pro League. zomertransfers Jupiler Pro Leaguespinnerclock 21:1021 uur 10.clock 21:0921 uur 09. 18-jarige doelman naar Charleroi. Sporting Charleroi heeft Martin Delavallée gestrikt. De 18-jarige doelman komt over van het failliete Excel Moeskroen. Delavallée ondertekende een contract tot medio 2023, met de optie om nog een jaar te verlengen. Afgelopen seizoen kwam Delavallée eenmaal in actie in 1B. Dat was tegen Waasland-Beveren. De jeugdinternational wordt naast Hervé Koffi, Didier Desprez en Mattéo Chiacig het vierde sluitstuk in de keepersgilde van de Henegouwers. .18-jarige doelman naar CharleroiSporting Charleroi heeft Martin Delavallée gestrikt. De 18-jarige doelman komt over van het failliete Excel Moeskroen. Delavallée ondertekende een contract tot medio 2023, met de optie om nog een jaar te verlengen.Afgelopen seizoen kwam Delavallée eenmaal in actie in 1B. Dat was tegen Waasland-Beveren. De jeugdinternational wordt naast Hervé Koffi, Didier Desprez en Mattéo Chiacig het vierde sluitstuk in de keepersgilde van de Henegouwers.clock19-06-2022 19-06-2022.clock 20:3420 uur 34.Jupiler Pro League Antwerp legt Nederlands international Vincent Janssen voor 4 jaar vastclock 18/06clock 11:2611 uur 26.clock 11:2111 uur 21. Zulte Waregem shopt in 2e amateurklasse. Stan Braem versterkt komend seizoen Zulte Waregem. De 23-jarige aanvaller komt over van SK Zwevezele, dat momenteel in de tweede (amateur)afdeling actief is. Braem ondertekent een contract van twee seizoenen aan de Gaverbeek. Braem, die de voorbije dagen al meetrainde met de troepen van coach Mbaye Leye, speelde afgelopen seizoen 30 wedstrijden bij Zwevezele en was daarbij goed voor 27 doelpunten. Vijf seizoenen geleden speelde de aanvaller nog in vierde provinciale. “Het was altijd mijn droom om profvoetballer te worden op het hoogste niveau. Dat Zulte Waregem me nu deze kans geeft, is onbeschrijfelijk”, vertelt Braem. “Het is een grote stap voor mezelf en mijn omgeving, maar ik kijk ernaar uit om elke dag hard te werken zodat dit verhaal een mooi vervolg krijgt.” .Zulte Waregem shopt in 2e amateurklasseStan Braem versterkt komend seizoen Zulte Waregem. De 23-jarige aanvaller komt over van SK Zwevezele, dat momenteel in de tweede (amateur)afdeling actief is. Braem ondertekent een contract van twee seizoenen aan de Gaverbeek.Braem, die de voorbije dagen al meetrainde met de troepen van coach Mbaye Leye, speelde afgelopen seizoen 30 wedstrijden bij Zwevezele en was daarbij goed voor 27 doelpunten. Vijf seizoenen geleden speelde de aanvaller nog in vierde provinciale.”Het was altijd mijn droom om profvoetballer te worden op het hoogste niveau. Dat Zulte Waregem me nu deze kans geeft, is onbeschrijfelijk”, vertelt Braem. “Het is een grote stap voor mezelf en mijn omgeving, maar ik kijk ernaar uit om elke dag hard te werken zodat dit verhaal een mooi vervolg krijgt.”clock18-06-2022 18-06-2022.clock 20:2820 uur 28. Pletinckx verhuist van Zulte Waregem naar OHL. Na 10 jaar aan de Gaverbeek gaat Ewoud Pletinckx andere oorden opzoeken. De 21-jarige centrale verdediger ondertekende een contract bij OHL van 4 jaar. “Ik volg Pletinckx al enkele jaren”,  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Formule 1

hockeyfinale racing – gantoiseclock 14:5614 uur 56. Wie kroont zich tot landskampioen hockey? In Louvain-la-Neuve strijden Gantoise en de Brusselse club Gantoise dit weekend...

Schaken

In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

Advertisement