Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Golf

Thomas Pieters en Adrien Dumont de Chassart openen met 57e plaats op US Open Golf

Thomas Pieters en Adrien Dumont de Chassart openen met 57e plaats op US Open Golf

clock 08:2608 uur 26. Thomas Pieters en amateur Adrien Dumont de Chassart openen met 57e plaats. Zowel Thomas Pieters als Adrien Dumont de Chassart heeft met 72 slagen een vrij goede eerste ronde neergezet. Pieters, de nummer 37 van de wereld, begon op de tweede parcourshelft en moest op zijn eerste elf holes vier bogeys incasseren. Op zijn laatste vier holes zag hij nog twee birdies in de cup verdwijnen. De zesvoudige European Tour-winnaar, telt in de tussenstand zes slagen meer dan de Canadees Adam Hadwin, die alleen de leiding waarneemt en een slag beter deed dan de Engelsman Callum Tarren, de Zweed David Lingmerth, de Amerikaan Joel Dahmen, de Zuid-Afrikaan MJ Daffue en de Noord-Ier Rory McIlroy. Die laatste won de US Open in 2011 en was afgelopen week nog de beste in de Canadian Open. De Belgische amateur Adrien Dumont de Chassart, die zich kon plaatsen dankzij een plaats in de top 8 op het kwalificatietoernooi in Springfield, moest net als Pieters op zijn eerste negen holes vier bogeys op zijn scorekaart schrijven. De 23-jarige uit Villers-la-Ville lukte vervolgens drie birdies, waarna hij op zijn laatste hole nog een bogey op zijn kaart moest schrijven. De Spanjaard Jon Rahm, de regerende kampioen, opende met een ronde van 69 slagen, goed voor een gedeelde veertiende plaats. .Thomas Pieters en amateur Adrien Dumont de Chassart openen met 57e plaatsZowel Thomas Pieters als Adrien Dumont de Chassart heeft met 72 slagen een vrij goede eerste ronde neergezet.Pieters, de nummer 37 van de wereld, begon op de tweede parcourshelft en moest op zijn eerste elf holes vier bogeys incasseren. Op zijn laatste vier holes zag hij nog twee birdies in de cup verdwijnen.De zesvoudige European Tour-winnaar, telt in de tussenstand zes slagen meer dan de Canadees Adam Hadwin, die alleen de leiding waarneemt en een slag beter deed dan de Engelsman Callum Tarren, de Zweed David Lingmerth, de Amerikaan Joel Dahmen, de Zuid-Afrikaan MJ Daffue en de Noord-Ier Rory McIlroy. Die laatste won de US Open in 2011 en was afgelopen week nog de beste in de Canadian Open.De Belgische amateur Adrien Dumont de Chassart, die zich kon plaatsen dankzij een plaats in de top 8 op het kwalificatietoernooi in Springfield, moest net als Pieters op zijn eerste negen holes vier bogeys op zijn scorekaart schrijven. De 23-jarige uit Villers-la-Ville lukte vervolgens drie birdies, waarna hij op zijn laatste hole nog een bogey op zijn kaart moest schrijven.De Spanjaard Jon Rahm, de regerende kampioen, opende met een ronde van 69 slagen, goed voor een gedeelde veertiende plaats.clock 08:2508 uur 25.clock 08:10Thomas Pieters in de eerste ronde. 08 uur 10.Thomas Pieters in de eerste rondeclock 08:08Adrien Dumont de Chassart (archieffoto). 08 uur 08.Adrien Dumont de Chassart (archieffoto)clock 08:00De Brookline-golfbaan in Massachussets. 08 uur .De Brookline-golfbaan in Massachussetsclock17-06-2022 17-06-2022.clock 21:5521 uur 55. Twee Belgen op de US Open. Op de golfbaan van Brookline staat de komende dagen de titel van de US Open op het spel. Naast Thomas Pieters komt er met Adrien Dumont de Chassart nog een Belg in actie. De 22-jarige Dumont combineert – net als Thomas Pieters en Thomas Detry vroeger – zijn studies en golf aan de Universiteit van Illinois. Hij kon zich plaatsen op een kwalificatietoernooi in Springfield. .Twee Belgen op de US OpenOp de golfbaan van Brookline staat de komende dagen de titel van de US Open op het spel. Naast Thomas Pieters komt er met Adrien Dumont de Chassart nog een Belg in actie.De 22-jarige Dumont combineert – net als Thomas Pieters en Thomas Detry vroeger – zijn studies en golf aan de Universiteit van Illinois. Hij kon zich plaatsen op een kwalificatietoernooi in Springfield.clock 21:48Thomas Pieters is niet de enige Belg in Brookline. 21 uur 48.Thomas Pieters is niet de enige Belg in Brooklineclock 21:4621 uur 46.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Atletiek

Elise Vanderelst (archieffoto)

Advertisement