Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Oefenduels: Kortrijk wacht er lang mee tegen Heule, Oostende hakt Oudenburg in de pan

Oefenduels: Kortrijk wacht er lang mee tegen Heule, Oostende hakt Oudenburg in de pan

vr 17 juni 2022 21:27 Een voor een beginnen de voetbalclubs uit 1A en 1B aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Ontdek hier de resultaten van de oefenmatchen. vri 17/06 KV Kortrijk Heule 7-0 Oudenburg KV Oostende 0-12 oefenwedstrijden eersteklassersclock 21:2121 uur 21. KV Kortrijk komt pas laat los tegen Heule. KV Kortrijk heeft zijn opener van de oefenmatchencarrousel gewonnen. KdNS Heule hield nochtans stand tot de 53e minuut, maar daarna gingen de sluizen toch open. Eindstand: 7-0. Goals: Watanabe, Jules Desot, Arthur Desot, De Meulenaere, Benchaib (2x), Messaoudi .KV Kortrijk komt pas laat los tegen HeuleKV Kortrijk heeft zijn opener van de oefenmatchencarrousel gewonnen. KdNS Heule hield nochtans stand tot de 53e minuut, maar daarna gingen de sluizen toch open. Eindstand: 7-0.Goals: Watanabe, Jules Desot, Arthur Desot, De Meulenaere, Benchaib (2x), Messaoudiclock 21:2121 uur 21.clock 21:1921 uur 19. De kop is eraf voor Oostende. Oostende is als een pletwals over Oudenburg gedenderd: 0-12. Bätzner en Atanga scoorden hattricks, de andere goals waren voor Patoulidis (2 stuks), Sakamoto, D'Haese, Coninckx en Albanese. .De kop is eraf voor OostendeOostende is als een pletwals over Oudenburg gedenderd: 0-12. Bätzner en Atanga scoorden hattricks, de andere goals waren voor Patoulidis (2 stuks), Sakamoto, D’Haese, Coninckx en Albanese.clock 21:1921 uur 19.clock17-06-2022 17-06-2022.clock 21:05OH Leuven heeft Kessel-Lo geklopt met 5-0. Voor de rust had nieuwkomer Holzhauser 2 keer gescoord, Nsingi pikte ook zijn graantje mee. Na de rust werd de score nog aangedikt. . 21 uur 05.OH Leuven heeft Kessel-Lo geklopt met 5-0. Voor de rust had nieuwkomer Holzhauser 2 keer gescoord, Nsingi pikte ook zijn graantje mee. Na de rust werd de score nog aangedikt. clock14-06-2022 14-06-2022.clock 08:4708 uur 47.Jupiler Pro League Klaar voor een nieuwe strijd in 1A: het voorbereidingsprogramma van alle eersteklassersclock 07/06clock13-06-2022 13-06-2022.clock 20:5920 uur 59. Zepperen-Brustem – STVV 2-2. Onder een stralende zon heeft STVV een eerste oefenmatch als voorbereiding op het nieuwe seizoen gespeeld. Tegen het nabij gelegen Zepperen-Brustem werd het 2-2.  In de eerste helft scoorde Christian Brüls een penalty voor STVV. Zepperen-Brustem draaide dat helemaal om in de tweede helft en kwam 2-1 voor, maar STVV kon een nederlaag afwenden dankzij een laat doelpunt van Kagawa in de 90e minuut. .Zepperen-Brustem – STVV 2-2Onder een stralende zon heeft STVV een eerste oefenmatch als voorbereiding op het nieuwe seizoen gespeeld. Tegen het nabij gelegen Zepperen-Brustem werd het 2-2. In de eerste helft scoorde Christian Brüls een penalty voor STVV. Zepperen-Brustem draaide dat helemaal om in de tweede helft en kwam 2-1 voor, maar STVV kon een nederlaag afwenden dankzij een laat doelpunt van Kagawa in de 90e minuut.clock 20:5720 uur 57. Jupiler Pro League voetbal Anderlecht Antwerp Cercle Brugge Charleroi Club Brugge KAA Gent KRC Genk KV Kortrijk OH Leuven KV Mechelen KV Oostende Seraing United Standard STVV Union Westerlo Zulte Waregem taal- of schrijffout opgemerkt?  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Atletiek

Elise Vanderelst (archieffoto)

Advertisement