Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Transfers in België: KV Oostende trekt een Cypriotisch international aan

Transfers in België: KV Oostende trekt een Cypriotisch international aan

wo 15 juni 2022 18:04 Het seizoen 2021-2022 is geschiedenis. In de verte doemt 2022-2023 al op. Onze clubs bereiden de nieuwe jaargang volop voor. Op deze pagina vind je alle transfers in de Jupiler Pro League. zomertransfers Jupiler Pro Leaguespinnerclock 20:3920 uur 39. Cypriotisch kampioen voor Oostende. Ook KV Oostende heeft een eerste zomertransfer te pakken. De 25-jarige Cypriotische verdediger Fanos Katelaris komt transfervrij over van Apollon Limassol, waarmee hij afgelopen seizoen kampioen van Cyprus werd. Daarvoor speelde Katelaris voor Omonia Nicosia. Hij verzamelde ook al 12 caps voor Cyprus en speelde in 2018 tegen de Rode Duivels. .Cypriotisch kampioen voor OostendeOok KV Oostende heeft een eerste zomertransfer te pakken. De 25-jarige Cypriotische verdediger Fanos Katelaris komt transfervrij over van Apollon Limassol, waarmee hij afgelopen seizoen kampioen van Cyprus werd. Daarvoor speelde Katelaris voor Omonia Nicosia. Hij verzamelde ook al 12 caps voor Cyprus en speelde in 2018 tegen de Rode Duivels.clock 20:3820 uur 38. Fanos is een zeer snelle en sterke centrale verdediger met goede balvaardigheden. Zijn voorwaarts verdedigen past heel goed bij onze speelstijl. Hij komt over als een uiterst gedreven speler met een onberispelijke arbeidsethos. Gauthier Ganaye (CEO Oostende).Fanos is een zeer snelle en sterke centrale verdediger met goede balvaardigheden. Zijn voorwaarts verdedigen past heel goed bij onze speelstijl. Hij komt over als een uiterst gedreven speler met een onberispelijke arbeidsethos.Gauthier Ganaye (CEO Oostende)clock 20:3520 uur 35.clock 18:0518 uur 05. Burgess langer bij Union. Vicekampioen Union Sint-Gillis is niet van plan om zijn succesploeg volledig uit elkaar te zien brokkelen en maakt werk van de contractverlengingen van enkele sleutelspelers. Na Loïc Lapoussin tekende ook Christian Burgess een langer (en beter) contract. Hij is nu aan Union verbonden tot 2023. Burgess promoveerde met Union mee naar de JPL. Vorig seizoen was hij in de eerste matchen nog reservespeler, maar nadien groeide hij uit tot een basisspeler. Hij was zelfs goed voor 4 competitiegoals. .Burgess langer bij UnionVicekampioen Union Sint-Gillis is niet van plan om zijn succesploeg volledig uit elkaar te zien brokkelen en maakt werk van de contractverlengingen van enkele sleutelspelers. Na Loïc Lapoussin tekende ook Christian Burgess een langer (en beter) contract. Hij is nu aan Union verbonden tot 2023.Burgess promoveerde met Union mee naar de JPL. Vorig seizoen was hij in de eerste matchen nog reservespeler, maar nadien groeide hij uit tot een basisspeler. Hij was zelfs goed voor 4 competitiegoals.clock 18:0418 uur 04. Ik ben heel gelukkig dat mijn toekomst bij deze club ligt. Ik ben enthousiast over dit project waar ik samen met de club ben ingestapt, nu twee jaar geleden. Het is mijn ambitie om dit mee uit te bouwen de komende jaren. Christian Burgess.Ik ben heel gelukkig dat mijn toekomst bij deze club ligt. Ik ben enthousiast over dit project waar ik samen met de club ben ingestapt, nu twee jaar geleden. Het is mijn ambitie om dit mee uit te bouwen de komende jaren.Christian Burgessclock 18:0318 uur 03.clock15-06-2022 15-06-2022.clock 21:18Kylian Hazard (26) ondertekende in 2019 een contract tot juni 2023 bij Cercle Brugge,  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Atletiek

Elise Vanderelst (archieffoto)

Advertisement