Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

LIVE: Houden de Rode Duivels opnieuw een schietoefening tegen Polen?

LIVE: Houden de Rode Duivels opnieuw een schietoefening tegen Polen?

di 14 juni 2022 20:45 Polen België 15'00UEFA Nations LeagueSpeeldag 414-06-2022 20:46 Een zege, een nederlaag en een gelijkspel. Met die balans komen de Rode Duivels vanavond op het veld tegen Polen in het Nationaal Stadion in Warschau, hun vierde partij in de Nations League. Volg de match hier op de voet vanaf 20.45 uur of luister naar Radio 1. Fase per faseclock 12'eerste helft, minuut 12.clock 10'eerste helft, minuut 10. Szczesny riskeert lijf en leden. Met een schitterende lange bal lanceert Vertonghen Thorgan Hazard op links. Szczesny ziet het gevaar, komt goed uit en is net iets sneller op de bal. De doelman komt wel stevig in botsing met Hazard en moet even bekomen. .Szczesny riskeert lijf en ledenMet een schitterende lange bal lanceert Vertonghen Thorgan Hazard op links. Szczesny ziet het gevaar, komt goed uit en is net iets sneller op de bal. De doelman komt wel stevig in botsing met Hazard en moet even bekomen.clock 8'eerste helft, minuut 8. Goede actie van Vertonghen. Zurkowski probeert de zestien in te snijden, maar botst op Alderweireld en Vertonghen. Die laatste haalt de angel uit de actie met een zuivere tackle op de bal. .Goede actie van VertonghenZurkowski probeert de zestien in te snijden, maar botst op Alderweireld en Vertonghen. Die laatste haalt de angel uit de actie met een zuivere tackle op de bal.clock 6'eerste helft, minuut 6. Dendoncker moet een eerste hoekschop toestaan in een duel met Lewandowski. De corner levert niks op door een Poolse overtreding, de thuisploeg komt voorlopig niet in de wedstrijd. .Dendoncker moet een eerste hoekschop toestaan in een duel met Lewandowski. De corner levert niks op door een Poolse overtreding, de thuisploeg komt voorlopig niet in de wedstrijd.clock 4'eerste helft, minuut 4. De Belgen proberen de wedstrijd meteen in handen te nemen, Polen moet achteruit. .De Belgen proberen de wedstrijd meteen in handen te nemen, Polen moet achteruit.clock 4'eerste helft, minuut 4.clock 1'eerste helft, minuut 1. Aftrap. De Rode Duivels brengen de wedstrijd op gang. Kunnen ze het vierluik in de Nations League in schoonheid afsluiten? .AftrapDe Rode Duivels brengen de wedstrijd op gang. Kunnen ze het vierluik in de Nations League in schoonheid afsluiten?clock 1' eerste helfteerste helft, minuut 1 match begonnenclock 20:43vooraf, 20 uur 43. Pools volkslied a capella. Indrukwekkend. Na een korte muzikale aanhef zingen de Poolse spelers en supporters a capella het Poolse volkslied. .Pools volkslied a capellaIndrukwekkend. Na een korte muzikale aanhef zingen de Poolse spelers en supporters a capella het Poolse volkslied.clock 20:36vooraf, 20 uur 36. Kwintet zonder speelminuten. Een flink gewijzigd elftal bij de Rode Duivels en toch zijn er 5 spelers in de kern die tijdens deze interlandbreak nog geen minuut speelden. Zonder een blessure bij Mignolet zal dat wellicht ook zo blijven voor Sels. Is Mechele, Foket, Saelemaekers of Januzaj straks wel nog een invalbeurt gegund? .Kwintet zonder speelminutenEen flink gewijzigd elftal bij de Rode Duivels en toch zijn er 5 spelers in de kern die tijdens deze interlandbreak nog geen minuut speelden. Zonder een blessure bij Mignolet zal dat wellicht ook zo blijven voor Sels.  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Atletiek

Elise Vanderelst (archieffoto)

Advertisement