Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Golf

Manon De Roey zakt verder weg naar 47e plek op de Scandinavian Mixed

Manon De Roey zakt verder weg naar 47e plek op de Scandinavian Mixed

clock 19:4719 uur 47.clock 19:4619 uur 46. De Roey te wisselvallig op dag 3. Met een derde ronde van 73 slagen heeft Manon De Roey weer wat plaatsen moeten inleveren op de Scandinavian Mixed golf. Na een wisselvallige dag – met vijf birdies maar ook vier bogeys en een dubbele bogey – zakte ze 23 plaatsen naar een gedeelde 47e stek. Met nog een ronde te spelen telt De Roey 12 slagen meer dan de Zweedse Linn Grant die alleen de leiding neemt. De 22-jarige uit Helsingborg, die twee weken geleden de Belgian Ladies Open won, doet twee slagen beter dan de Australiër Jason Scrivener. Op plaats drie met drie slagen meer dan Grant volgt Henrik Stenson. .De Roey te wisselvallig op dag 3Met een derde ronde van 73 slagen heeft Manon De Roey weer wat plaatsen moeten inleveren op de Scandinavian Mixed golf. Na een wisselvallige dag – met vijf birdies maar ook vier bogeys en een dubbele bogey – zakte ze 23 plaatsen naar een gedeelde 47e stek.Met nog een ronde te spelen telt De Roey 12 slagen meer dan de Zweedse Linn Grant die alleen de leiding neemt. De 22-jarige uit Helsingborg, die twee weken geleden de Belgian Ladies Open won, doet twee slagen beter dan de Australiër Jason Scrivener. Op plaats drie met drie slagen meer dan Grant volgt Henrik Stenson.clock11-06-2022 11-06-2022.clock 20:1620 uur 16. De Roey zakt weg. Manon De Roey heeft geen vervolg kunnen breien aan haar sterke openingsrondje in Zweden. De Roey had nochtans een bijna vlekkeloze scorekaart, met weliswaar 1 birdie maar ook 1 bogey. Een rondje par volstond niet om stand te houden in de top 10, ze zakt terug naar de 24e plaats, die haar wel de mogelijkheid geeft om door te spelen in het weekend. Bovenaan heeft de Australiër Jason Scrivener met een rondje van 64 slagen wat voorsprong genomen op de rest van het veld. In de achtervolgende groep vinden we met Carolina Melgrati en Linn Grant 2 vrouwen terug. .De Roey zakt wegManon De Roey heeft geen vervolg kunnen breien aan haar sterke openingsrondje in Zweden. De Roey had nochtans een bijna vlekkeloze scorekaart, met weliswaar 1 birdie maar ook 1 bogey. Een rondje par volstond niet om stand te houden in de top 10, ze zakt terug naar de 24e plaats, die haar wel de mogelijkheid geeft om door te spelen in het weekend.Bovenaan heeft de Australiër Jason Scrivener met een rondje van 64 slagen wat voorsprong genomen op de rest van het veld. In de achtervolgende groep vinden we met Carolina Melgrati en Linn Grant 2 vrouwen terug.clock10-06-2022 10-06-2022.clock 21:1521 uur 15. Sterke start van De Roey. Manon De Roey is uitstekend van start gegaan op de Scandinavian Mixed, waar de mannen en de vrouwen tegen elkaar strijden, met als enige verschil dat de vrouwen iets minder ver mogen afslaan. De Roey sloeg maar liefst 7 birdies (-1 op een hole) tijdens haar eerste rondje op de Halmstad Golf Club. 2 bogeys (+1) deden haar uiteindelijk op -5 belanden, op 2 slagen van de 4 leiders. Hierbij 1 vrouw, de Italiaanse amateurspeelster Carolina Megrati. Met haar rondje van -5 kon De Roey in ieder geval grote namen als Henrik Stenson (ex-winnaar van The Open) en Annika Sorenstam (winnares van 10 majors bij de vrouwen) voor te blijven. .Sterke start van De RoeyManon De Roey is uitstekend van start gegaan op de Scandinavian Mixed, waar de mannen en de vrouwen tegen elkaar strijden, met als enige verschil dat de vrouwen iets minder ver mogen afslaan. De Roey sloeg maar liefst 7 birdies (-1 op een hole) tijdens haar eerste rondje op de Halmstad Golf Club. 2 bogeys (+1) deden haar uiteindelijk op -5 belanden, op 2 slagen van de 4 leiders. Hierbij 1 vrouw, de Italiaanse amateurspeelster Carolina Megrati.Met haar rondje van -5 kon De Roey in ieder geval grote namen als Henrik Stenson (ex-winnaar van The Open) en Annika Sorenstam (winnares van 10 majors bij de vrouwen) voor te blijven.clock 10:5310 uur 53.clock 10:5010 uur 50. Op de Scandinavian Mixed mogen vrouwen en mannen deelnemen. 78 vrouwen en 78 mannen strijden om de zege. In de eerste 2 ronden spelen de vrouwen van de (kortere- tee voor vrouwen, op zaterdag en zondag speelt de top 65 vanaf dezelfde tees. .Op de Scandinavian Mixed mogen vrouwen en mannen deelnemen. 78 vrouwen en 78 mannen strijden om de zege. In de eerste 2 ronden spelen de vrouwen van de (kortere- tee voor vrouwen, op zaterdag en zondag speelt de top 65 vanaf dezelfde tees.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Formule 1

hockeyfinale racing – gantoiseclock 14:5614 uur 56. Wie kroont zich tot landskampioen hockey? In Louvain-la-Neuve strijden Gantoise en de Brusselse club Gantoise dit weekend...

Schaken

In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

Advertisement