Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

LIVE: Rode Duivels ontsnappen aan achterstand na afgekeurde goal van Wales

LIVE: Rode Duivels ontsnappen aan achterstand na afgekeurde goal van Wales

za 11 juni 2022 20:39 Wales België 15'00UEFA Nations LeagueSpeeldag 311-06-2022 20:46 De Rode Duivels nemen het vanavond in Cardiff op tegen “angstgegner” Wales. Na een blamage tegen Nederland, kwam het statement tegen Polen. De nationale ploeg hoopt tegen “oude bekende” Wales  opnieuw te bevestigen. Volg het nieuws uit het Duivelse kamp hier op de voet. Fase per faseclock 15'eerste helft, minuut 15.clock 14'eerste helft, minuut 14. Bale doet Belgen bibberen. Opnieuw kruipen de Duivels door het oog van de naald! James kan zich doorzetten op links en legt de bal door de benen van Boyata klaar voor de inlopende Bale. Die mikt in één tijd nipt naast. .Bale doet Belgen bibberenOpnieuw kruipen de Duivels door het oog van de naald! James kan zich doorzetten op links en legt de bal door de benen van Boyata klaar voor de inlopende Bale. Die mikt in één tijd nipt naast.clock 9'Hennessey eerste keer aan de bak. Daar is de eerste poging van de Duivels. Een schot van Batshuayi wordt nog afgeblokt. Tielemans heeft meer succes, maar botst op zijn beurt op een prima redding van Hennessy. . eerste helft, minuut 9. crucial save Hennessey eerste keer aan de bakDaar is de eerste poging van de Duivels. Een schot van Batshuayi wordt nog afgeblokt. Tielemans heeft meer succes, maar botst op zijn beurt op een prima redding van Hennessy.clock 7'Doelpunt afgekeurd! De Belgen komen met de schrik vrij. Even was er protest, omdat Boyata in de fase aangetrapt werd, maar uiteindelijk wordt de goal afgekeurd voor buitenspel. . eerste helft, minuut 7. var Doelpunt afgekeurd!De Belgen komen met de schrik vrij. Even was er protest, omdat Boyata in de fase aangetrapt werd, maar uiteindelijk wordt de goal afgekeurd voor buitenspel.clock 5'eerste helft, minuut 5. Ampadu knalt Wales op voorsprong! Domper voor de Rode Duivels. Na nog geen 5 minuten komt Wales al op voorsprong. De Belgen krijgen de bal achteraan niet weg na een corner en Ampadu knalt de openingstreffer hard in doel. Al komt er wel een VAR-check. .Ampadu knalt Wales op voorsprong!Domper voor de Rode Duivels. Na nog geen 5 minuten komt Wales al op voorsprong. De Belgen krijgen de bal achteraan niet weg na een corner en Ampadu knalt de openingstreffer hard in doel. Al komt er wel een VAR-check.clock 3'eerste helft, minuut 3. James stelt Boyata een eerste keer op de proef met een snelle infiltratie in de zestien, maar de Belgische verdediger doorstaat de test met glans. Wales probeert meteen druk te zetten. .James stelt Boyata een eerste keer op de proef met een snelle infiltratie in de zestien, maar de Belgische verdediger doorstaat de test met glans. Wales probeert meteen druk te zetten.clock 3'eerste helft, minuut 3.clock 1'eerste helft, minuut 1. Aftrap. De Rode Duivels trappen de wedstrijd op gang. Trekken ze lijn door van tegen Polen of bijten ze nog maar eens hun tanden stuk op Wales? .AftrapDe Rode Duivels trappen de wedstrijd op gang. Trekken ze lijn door van tegen Polen of bijten ze nog maar eens hun tanden stuk op Wales?clock 1'  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Atletiek

Elise Vanderelst (archieffoto)

Advertisement