Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Golf

Manon De Roey, 9e na dag 1, mengt zich tussen de mannelijke top op Scandinavian Mixed

Manon De Roey, 9e na dag 1, mengt zich tussen de mannelijke top op Scandinavian Mixed

clock 21:1521 uur 15. Sterke start van De Roey. Manon De Roey is uitstekend van start gegaan op de Scandinavian Mixed, waar de mannen en de vrouwen tegen elkaar strijden, met als enige verschil dat de vrouwen iets minder ver mogen afslaan. De Roey sloeg maar liefst 7 birdies (-1 op een hole) tijdens haar eerste rondje op de Halmstad Golf Club. 2 bogeys (+1) deden haar uiteindelijk op -5 belanden, op 2 slagen van de 4 leiders. Hierbij 1 vrouw, de Italiaanse amateurspeelster Carolina Megrati. Met haar rondje van -5 kon De Roey in ieder geval grote namen als Henrik Stenson (ex-winnaar van The Open) en Annika Sorenstam (winnares van 10 majors bij de vrouwen) voor te blijven. .Sterke start van De RoeyManon De Roey is uitstekend van start gegaan op de Scandinavian Mixed, waar de mannen en de vrouwen tegen elkaar strijden, met als enige verschil dat de vrouwen iets minder ver mogen afslaan. De Roey sloeg maar liefst 7 birdies (-1 op een hole) tijdens haar eerste rondje op de Halmstad Golf Club. 2 bogeys (+1) deden haar uiteindelijk op -5 belanden, op 2 slagen van de 4 leiders. Hierbij 1 vrouw, de Italiaanse amateurspeelster Carolina Megrati.Met haar rondje van -5 kon De Roey in ieder geval grote namen als Henrik Stenson (ex-winnaar van The Open) en Annika Sorenstam (winnares van 10 majors bij de vrouwen) voor te blijven.clock 10:5310 uur 53.clock 10:5010 uur 50. Op de Scandinavian Mixed mogen vrouwen en mannen deelnemen. 78 vrouwen en 78 mannen strijden om de zege. In de eerste 2 ronden spelen de vrouwen van de (kortere- tee voor vrouwen, op zaterdag en zondag speelt de top 65 vanaf dezelfde tees. .Op de Scandinavian Mixed mogen vrouwen en mannen deelnemen. 78 vrouwen en 78 mannen strijden om de zege. In de eerste 2 ronden spelen de vrouwen van de (kortere- tee voor vrouwen, op zaterdag en zondag speelt de top 65 vanaf dezelfde tees.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Atletiek

Elise Vanderelst (archieffoto)

Advertisement