Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Gareth Bale leeft mee met Oekraïne, maar wil zich plaatsen voor WK: “Een grote match”

Gareth Bale leeft mee met Oekraïne, maar wil zich plaatsen voor WK: “Een grote match”

zo 05 juni 2022 11:14 Wales Oekraïne 18u00WK-kwalificatie UEFAfinale05-06-2022 18:00 Wales en Oekraïne bikkelen zondagavond om het laatst overgebleven ticket voor het WK voetbal van komende winter in Qatar. Bale en co willen er voor het eerst sinds 1958 opnieuw bij zijn, het geplaagde Oekraïne hoopt zijn burgers opnieuw hoop te geven, te midden van het oorlogsgeweld. Fase per faseclock 11:11vooraf, 11 uur 11. Wales voor het eerst sinds 1958 opnieuw op WK? Het WK-verhaal van Wales beperkt zich tot slechts één deelname, in 1958. Het land hoopt na vanavond “Qatar 2022” te kunnen bijschrijven, al zal het dan wel voorbij Oekraïne moeten.  Aanvoerder Gareth Bale sprak aan de vooravond van de wedstrijd de ambities van The Dragons uit. “Het is een grote match”, klonk het stellig. “Dat kan ik niet genoeg duidelijk maken. Uiteraard was die halve finale op het EK in 2016 dat ook, maar dit is een heel grote match voor ons, dat kan ik niet wegsteken”, klonk het. “We speelden nog maar op één WK, dus dit zou een enorme stap voorwaarts voor het Welshe voetbal kunnen betekenen. We willen allemaal op het belangrijkste podium spelen, we gaan er alles aan doen om dat zondag te realiseren.” Bale beseft wel dat de neutrale toeschouwer de kant van Oekraïne zal kiezen. “Iedereen in de wereld leeft mee met wat er gebeurt in Oekraïne. Voetbal kan gelukkig iedereen verbinden. Ik besef wat een klap het voor hen zou zijn, maar wij willen wel naar het WK.” “Daar zit natuurlijk geen enkele kwade bedoeling achter. Dat is gewoon de passie voor ons land die in onze harten zit. We willen onze fans dat moment gunnen.” .Wales voor het eerst sinds 1958 opnieuw op WK?Het WK-verhaal van Wales beperkt zich tot slechts één deelname, in 1958. Het land hoopt na vanavond “Qatar 2022” te kunnen bijschrijven, al zal het dan wel voorbij Oekraïne moeten. Aanvoerder Gareth Bale sprak aan de vooravond van de wedstrijd de ambities van The Dragons uit. “Het is een grote match”, klonk het stellig. “Dat kan ik niet genoeg duidelijk maken. Uiteraard was die halve finale op het EK in 2016 dat ook, maar dit is een heel grote match voor ons, dat kan ik niet wegsteken”, klonk het.”We speelden nog maar op één WK, dus dit zou een enorme stap voorwaarts voor het Welshe voetbal kunnen betekenen. We willen allemaal op het belangrijkste podium spelen, we gaan er alles aan doen om dat zondag te realiseren.”Bale beseft wel dat de neutrale toeschouwer de kant van Oekraïne zal kiezen. “Iedereen in de wereld leeft mee met wat er gebeurt in Oekraïne. Voetbal kan gelukkig iedereen verbinden. Ik besef wat een klap het voor hen zou zijn, maar wij willen wel naar het WK.””Daar zit natuurlijk geen enkele kwade bedoeling achter. Dat is gewoon de passie voor ons land die in onze harten zit. We willen onze fans dat moment gunnen.”clock 11:10vooraf, 11 uur 10.clock11:10 – VoorafVooraf, 11 uur 10  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Atletiek

Elise Vanderelst (archieffoto)

Advertisement