Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Basketbal

Kijk vanavond naar de Belgian Cats tegen gastland Spanje

Kijk vanavond naar de Belgian Cats tegen gastland Spanje

oefenwedstrijd

België 
Italië 

Advertisement. Scroll to continue reading.

Na de nederlaag gisteren tegen Italië krijgen de Belgian Cats vanavond een tweede oefenkans tegen gastland Spanje. Er ontbreken heel wat sterkhouders, maar bondscoach Demory kan nu andere speelsters uittesten met het oog op het WK in september. Kijk om 21 uur naar de livestream op deze pagina.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.

,

Advertisement. Scroll to continue reading.

oefenwedstrijd België-Italië

 1. 12 uur 48.

  Advertisement. Scroll to continue reading.
  Belgian Cats
  Advertisement. Scroll to continue reading.
  Experimentele Belgian Cats zijn niet opgewassen tegen Italië in oefenmatch

 • 12 uur 44. Na Italië, nu Spanje. Na de nederlaag gisteren tegen Italië krijgen de Belgian Cats vanavond een tweede oefenkans tegen gastland Spanje. Er ontbreken heel wat sterkhouders, maar bondscoach Demory kan nu andere speelsters uittesten met het oog op het WK in september. Kijk om 21 uur naar de livestream op deze pagina. .

  Na Italië, nu Spanje

  Na de nederlaag gisteren tegen Italië krijgen de Belgian Cats vanavond een tweede oefenkans tegen gastland Spanje. Er ontbreken heel wat sterkhouders, maar bondscoach Demory kan nu andere speelsters uittesten met het oog op het WK in september. Kijk om 21 uur naar de livestream op deze pagina.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

 • 12 uur 43.

  basketbal
  Advertisement. Scroll to continue reading.
  Belgian Cats spelen twee oefenduels in aanloop naar WK: “Bankspelers krijgen de kans om zich te tonen”

 • ","textStripped":"Na de nederlaag gisteren tegen Italië krijgen de Belgian Cats vanavond een tweede oefenkans tegen gastland Spanje. Er ontbreken heel wat sterkhouders, maar bondscoach Demory kan nu andere speelsters uittesten met het oog op het WK in september. Kijk om 21 uur naar de livestream op deze pagina.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"2995245","source":"","time":"??+?","eventTime":1654252980000,"type":"TEASER","sport":"GENERIC","permalink":"https://sporza.be/nl/artikels/belgian-cats-spelen-twee-oefenduels-in-aanloop-naar-wk-bankspelers-krijgen-de-kans-om-zich-te-tonen~1654088994710/","teaser":{"externalId":"1654088994710","title":"Belgian Cats spelen twee oefenduels in aanloop naar WK: "Bankspelers krijgen de kans om zich te tonen"","description":"Met het oog op het WK in september werken de Belgian Cats morgen en overmorgen twee oefenduels af. In Melilla spelen de Belgen tegen Italië en thuisland Spanje. Het wordt een onuitgegeven ploeg die op het parket zal staan. Sterkhouders zoals Meesseman zijn namelijk niet van de partij.","publicationDate":"2022-06-01T15:57:44+0200","externalUrl":"https://sporza.be/nl/2022/06/01/belgian-cats-spelen-twee-oefenduels-in-aanloop-naar-wk-bankspelers-krijgen-de-kans-om-zich-te-tonen~1654088994710/","imageTeaserUrl":"//images.vrt.be/orig/2022/06/01/8bb2e241-e1b1-11ec-b07d-02b7b76bf47f.jpg","tags":[{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/sports/basketbal","id":"functional:sporza/sports/basketbal","title":"basketbal","description":""},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/basketbal","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/basketbal","title":"basketbal"},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/basketbal/ploegen/b/belgian-cats","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/basketbal/ploegen/b/belgian-cats","title":"Belgian Cats","description":""}]}}],"teams":[{"teamId":"13","name":"België","type":"HOME_TEAM","_links":{"self":{"href":"https://api.sporza.be/web/generic/teams/13"}}},{"teamId":"19","name":"Italië","type":"AWAY_TEAM","_links":{"self":{"href":"https://api.sporza.be/web/generic/teams/19"}}}],"lineups":[],"highlight":false,"_links":{"self":{"href":"https://api.sporza.be/web/generic/matches/3314459"}},"channels":[],"sport":"generic","externalUrl":"https://sporza.be/nl/matches/basketbal/2022-06/kijk-vanavond-naar-de-belgian-cats-tegen-gastland-spanje~1654252962625/"},"title":"oefenwedstrijd België-Italië","matchID":"3314459","layout":"default","slsHost":"https://sporza.be","apiHost":"https://api.sporza.be","sportApiUrl":"https://api.sporza.be/web/generic/matches/3314459","interval":10}-->
  Belgian Cats basketbal zaalsporten
  taal- of schrijffout opgemerkt?

  Advertisement. Scroll to continue reading.
  Click to comment

  Leave a Reply

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  voetbal

  wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

  palms

  Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

  Wielrennen

  Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

  Wielrennen

  Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

  Wielrennen

  Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

  Wielrennen

  Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

  voetbal

  Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

  Wielrennen

  Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

  Atletiek

  Elise Vanderelst (archieffoto)

  Advertisement