Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

D(erby)-Day: Starten de Duivels nog eens met drietand De Bruyne-Hazard-Lukaku?

D(erby)-Day: Starten de Duivels nog eens met drietand De Bruyne-Hazard-Lukaku?

vr 03 juni 2022 09:00 België Nederland 20u45UEFA Nations LeagueSpeeldag 103-06-2022 20:45 Een uitverkocht stadion, mooi weer, een gezonde rivaliteit en op Thibaut Courtois na alle Rode Duivels paraat: alle ingrediënten voor een leuke 127e Derby der Lage Landen zijn aanwezig. Volg hier alle nieuws in opbouw naar de match. Fase per faseclock 12:36vooraf, 12 uur 36.UEFA Nations League Toptalenten, een pitbull en een laatbloeier: Zijn dit de spelers van de toekomst in Nederland?clock 12:27clock 12:36vooraf, 12 uur 36.Rode Duivels QUIZ: Herken jij de 11 Nederlanders die het laatst wonnen van de Rode Duivels?clock 11:21clock 09:25vooraf, 09 uur 25. Nederland komt met zijn sterkste elftal naar Brussel. Van Dijk krijgt vrij na deze wedstrijd, daaraan merk je dat de wedstrijd tegen België als de belangrijkste van de campagne wordt gezien. Youri Mulder.Nederland komt met zijn sterkste elftal naar Brussel. Van Dijk krijgt vrij na deze wedstrijd, daaraan merk je dat de wedstrijd tegen België als de belangrijkste van de campagne wordt gezien.Youri Mulderclock 09:00vooraf, 09 uur . Laatste Derby der Lage Landen met inzet: 13 juni 1998. Het is de 127e keer dat België en Nederland tegenover elkaar staan, maar wel voor de eerste keer sinds 13 juni 1998 in een wedstrijd met inzet. Een wedstrijd die iedereen die ze zag, zich zeker nog herinnert.  Op de eerste speeldag in groep E van het WK in Frankrijk hielden de Belgen Nederland toen in het Stade de France op een scoreloos gelijkspel, maar de match zit vooral in het geheugen vanwege het incident tussen Lorenzo Staelens en Patrick Kluivert, met een rode kaart voor Kluivert tot gevolg. In 2012 wonnen de Rode Duivels een oefenmatch met 4-2. Het begin van een succesperiode voor de nationale ploeg. Lees er alles over in het artikel net onder dit bericht. .Laatste Derby der Lage Landen met inzet: 13 juni 1998Het is de 127e keer dat België en Nederland tegenover elkaar staan, maar wel voor de eerste keer sinds 13 juni 1998 in een wedstrijd met inzet. Een wedstrijd die iedereen die ze zag, zich zeker nog herinnert. Op de eerste speeldag in groep E van het WK in Frankrijk hielden de Belgen Nederland toen in het Stade de France op een scoreloos gelijkspel, maar de match zit vooral in het geheugen vanwege het incident tussen Lorenzo Staelens en Patrick Kluivert, met een rode kaart voor Kluivert tot gevolg.In 2012 wonnen de Rode Duivels een oefenmatch met 4-2. Het begin van een succesperiode voor de nationale ploeg. Lees er alles over in het artikel net onder dit bericht.clock 08:58vooraf, 08 uur 58.Rode Duivels De eerste glimp van een Gouden Generatie: 10 jaar geleden lanceerde duel tegen Oranje de Rode Duivelsclock 07:41clock 08:58vooraf, 08 uur 58. Ik zou het wel leuk vinden als de derby opnieuw wat vaker gespeeld wordt, zoals vroeger elk jaar. Youri Mulder.Ik zou het wel leuk vinden als de derby opnieuw wat vaker gespeeld wordt, zoals vroeger elk jaar.Youri Mulderclock 08:57vooraf, 08 uur 57. Laatste Nederlandse zege is 25 jaar geleden. De voorbije twee oefeninterland eindigden telkens op een 1-1 gelijkspel.  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Atletiek

Elise Vanderelst (archieffoto)

Advertisement