Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Genk haalt Guineeër van 18, Kortrijk houdt Messaoudi, Patrick Asselman assistent van Leye

Genk haalt Guineeër van 18, Kortrijk houdt Messaoudi, Patrick Asselman assistent van Leye

di 31 mei 2022 14:05 Het seizoen 2021-2022 is geschiedenis. In de verte doemt 2022-2023 al op. Onze clubs bereiden de nieuwe jaargang volop voor. Op deze pagina vind je alle transfers in de Jupiler Pro League. zomertransfers Jupiler Pro Leaguespinnerclock 14:2114 uur 21. KV Kortrijk legt Billal Messaoudi definitief vast. KV Kortrijk houdt spits Billal Messaoudi definitief, de 24-jarige Algerijn werd gehuurd van de Algerijnse eersteklasser JS Saoura, mat tekende nu een contract tot 2026. Messaoudi kwam in 19 officiële duels in actie voor Kortrijk, goed voor 1 goal en 3 assists. Kortrijk kende een grijs seizoen in de Jupiler Pro League. Het eindigde onder coach Karim Belhocine met 37 punten na 34 speeldagen. Tien van de laatste elf competitieduels gingen verloren. .KV Kortrijk legt Billal Messaoudi definitief vastKV Kortrijk houdt spits Billal Messaoudi definitief, de 24-jarige Algerijn werd gehuurd van de Algerijnse eersteklasser JS Saoura, mat tekende nu een contract tot 2026.Messaoudi kwam in 19 officiële duels in actie voor Kortrijk, goed voor 1 goal en 3 assists.Kortrijk kende een grijs seizoen in de Jupiler Pro League. Het eindigde onder coach Karim Belhocine met 37 punten na 34 speeldagen. Tien van de laatste elf competitieduels gingen verloren.clock 14:2014 uur 20.clock 13:2313 uur 23. Zulte Waregem vervolledigt sportieve staf met T2 Patrick Asselman en Govert Quintyn. Zulte Waregem heeft zijn staf rond nieuwe coach Mbaye Leye helemaal rond. Vandaag verwelkomde de club assistent Patrick Asselman en fysiektrainer Govert Quintyn. De 53-jarige Asselman was eerder al T2 van Leye bij Standard. Hij werkte voordien ook al als assistent en video-analist bij onder meer OH Leuven, FC Dender en Anderlecht. De 39-jarige Quintyn is docent bij Voetbal Vlaanderen. Hij moet “ernaar streven om, aan de hand van moderne methodieken, de fysieke capaciteiten van de A-kern naar een hoger niveau te tillen”, aldus Zulte Waregem. Gianny De Vos (keeperstrainer), Kenny Santy (video-analist) en Jarno De Vleeschauwer (performance coach) blijven op post en vervolledigen de sportieve staf van Essevee. Eerder raakte al bekend dat trainers Timmy Simons en Davy de fauw de club zouden verlaten. “Met beiden is de voorbije weken zonder resultaat overlegd over een nieuwe functie binnen Essevee”, legde Essevee uit. Zulte Waregem beëindigde de Jupiler Pro League op een tegenvallende zestiende plaats. Het kon maar net het behoud verzekeren.    .Zulte Waregem vervolledigt sportieve staf met T2 Patrick Asselman en Govert QuintynZulte Waregem heeft zijn staf rond nieuwe coach Mbaye Leye helemaal rond. Vandaag verwelkomde de club assistent Patrick Asselman en fysiektrainer Govert Quintyn.De 53-jarige Asselman was eerder al T2 van Leye bij Standard. Hij werkte voordien ook al als assistent en video-analist bij onder meer OH Leuven, FC Dender en Anderlecht.De 39-jarige Quintyn is docent bij Voetbal Vlaanderen. Hij moet “ernaar streven om, aan de hand van moderne methodieken, de fysieke capaciteiten van de A-kern naar een hoger niveau te tillen”, aldus Zulte Waregem.Gianny De Vos (keeperstrainer), Kenny Santy (video-analist) en Jarno De Vleeschauwer (performance coach) blijven op post en vervolledigen de sportieve staf van Essevee.Eerder raakte al bekend dat trainers Timmy Simons en Davy de fauw de club zouden verlaten.  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Atletiek

Elise Vanderelst (archieffoto)

Advertisement