Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Basketbal

Zege en nederlaag in poulefase volstaan niet voor Team Antwerp op Masters 3×3 in Manilla

Zege en nederlaag in poulefase volstaan niet voor Team Antwerp op Masters 3×3 in Manilla

De Filipijnse hoofdstad Manilla was dit weekend het decor voor de 2e manche van de 3×3 World Tour. Team Antwerp klopte eerst het Australische Melbourne met 19-15, om vervolgens met 21-13 te verliezen van het Mongolische Sansar. Dat was niet genoeg om door te stoten naar de volgende ronde.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Team Antwerp in Manilla

 1. 14 uur 19. De poulefase is het eindstation voor Team Antwerp. Rafael Bogaerts, Nick Celis, Thibaut Vervoort en Caspar Augustijnen zijn er vandaag niet in geslaagd om de poulefase te overleven op de Masters 3×3-basketbal in de Filipijnse hoofdstad Manilla. Team Antwerp klopte eerst het Australische Melbourne met 19-15, om vervolgens met 21-13 te verliezen van het Mongolische Sansar. Door de 22-16 zege van Melbourne tegen Sansar eindigde Team Antwerp als derde en laatste in de groep en is het uitgeschakeld. Rafael Boogaerts was in beide matchen de Belgische topschutter. Hij kwam tot achtereenvolgens zeven en vijf punten.  Eind maart won het Belgische viertal nog het 3×3-toernooi in Dubai. Dat gold als kwalificatietoernooi voor de Masters in Manilla. .

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  De poulefase is het eindstation voor Team Antwerp

  Rafael Bogaerts, Nick Celis, Thibaut Vervoort en Caspar Augustijnen zijn er vandaag niet in geslaagd om de poulefase te overleven op de Masters 3×3-basketbal in de Filipijnse hoofdstad Manilla.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Team Antwerp klopte eerst het Australische Melbourne met 19-15, om vervolgens met 21-13 te verliezen van het Mongolische Sansar. Door de 22-16 zege van Melbourne tegen Sansar eindigde Team Antwerp als derde en laatste in de groep en is het uitgeschakeld.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Rafael Boogaerts was in beide matchen de Belgische topschutter. Hij kwam tot achtereenvolgens zeven en vijf punten.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

   Eind maart won het Belgische viertal nog het 3×3-toernooi in Dubai. Dat gold als kwalificatietoernooi voor de Masters in Manilla.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

 2. 11 uur 51. Team Antwerp verliest tweede wedstrijd. Team Antwerp heeft de goede lijn van in de eerste wedstrijd niet kunnen doortrekken tegen Sansar uit Mongolië. De Belgen, het tweede reekshoofd in Manilla, acteerden onherkenbaar en misten heel veel shots. De Mongoliërs profiteerden om weg te snellen in het slot van de wedstrijd: 13-21. Door de verrassende nederlaag zijn Vervoort en co. plots niet meer zeker van een plaats in de volgende ronde.  Door het grote puntenverschil zou het wel eens kunnen zijn dat Melbourne nog over Team Antwerp wipt naar de tweede plaats. De Australiërs moeten dan wel hun wedstrijd winnen tegen Sansar. .

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Team Antwerp verliest tweede wedstrijd

  Team Antwerp heeft de goede lijn van in de eerste wedstrijd niet kunnen doortrekken tegen Sansar uit Mongolië. De Belgen, het tweede reekshoofd in Manilla, acteerden onherkenbaar en misten heel veel shots. De Mongoliërs profiteerden om weg te snellen in het slot van de wedstrijd: 13-21.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Door de verrassende nederlaag zijn Vervoort en co. plots niet meer zeker van een plaats in de volgende ronde. 

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Door het grote puntenverschil zou het wel eens kunnen zijn dat Melbourne nog over Team Antwerp wipt naar de tweede plaats. De Australiërs moeten dan wel hun wedstrijd winnen tegen Sansar.

  Advertisement. Scroll to continue reading.
  Advertisement. Scroll to continue reading.

 3. 11 uur 35.

 4. 11 uur 35.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

 5. 11 uur 35.

 6. 11 uur 35.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

 7. 10 uur 14. Team Antwerp walst over qualifier in eerste poulewedstrijd. Team Antwerp is in de Filipijnen uitstekend begonnen aan de 2e manche van de 3×3 World Tour. Met Melbourne, een qualifier, hadden de Belgen geen problemen. De Belgen sloegen meteen een ruime kloof en konden het zich permitteren om daarna wat gas terug te nemen. In het slot kwam Melbourne toch nog even gevaarlijk opzetten, maar de ervaring van  Team Antwerp gaf de doorslag: 19-15.  Raf Bogaerts was de topschutter met 7 punten, Caspar Augustijnen, die de eerste World Tour-manche nog miste door een coronabesmetting, maakte zijn debuut. Om 11.25 uur moet Antwerp al opnieuw aan de bak. Dan is Sansar uit Mongolië de tegenstander.  .

  Team Antwerp walst over qualifier in eerste poulewedstrijd

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Team Antwerp is in de Filipijnen uitstekend begonnen aan de 2e manche van de 3×3 World Tour. Met Melbourne, een qualifier, hadden de Belgen geen problemen.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  De Belgen sloegen meteen een ruime kloof en konden het zich permitteren om daarna wat gas terug te nemen. In het slot kwam Melbourne toch nog even gevaarlijk opzetten, maar de ervaring van  Team Antwerp gaf de doorslag: 19-15. 

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Raf Bogaerts was de topschutter met 7 punten, Caspar Augustijnen, die de eerste World Tour-manche nog miste door een coronabesmetting, maakte zijn debuut.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Om 11.25 uur moet Antwerp al opnieuw aan de bak. Dan is Sansar uit Mongolië de tegenstander. 

  Advertisement. Scroll to continue reading.

 8. 28-05-2022.

 9. 15 uur 05.

  3×3 basketbal
  Advertisement. Scroll to continue reading.
  Moegestreden Team Antwerp grijpt net naast finale 3×3 World Tour in Japan, nummer 1 Ub is te sterk

Team Antwerp klopte eerst het Australische Melbourne met 19-15, om vervolgens met 21-13 te verliezen van het Mongolische Sansar. Door de 22-16 zege van Melbourne tegen Sansar eindigde Team Antwerp als derde en laatste in de groep en is het uitgeschakeld.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Rafael Boogaerts was in beide matchen de Belgische topschutter. Hij kwam tot achtereenvolgens zeven en vijf punten.

Advertisement. Scroll to continue reading.

 Eind maart won het Belgische viertal nog het 3x3-toernooi in Dubai. Dat gold als kwalificatietoernooi voor de Masters in Manilla.

Advertisement. Scroll to continue reading.
","textStripped":"Rafael Bogaerts, Nick Celis, Thibaut Vervoort en Caspar Augustijnen zijn er vandaag niet in geslaagd om de poulefase te overleven op de Masters 3x3-basketbal in de Filipijnse hoofdstad Manilla. Team Antwerp klopte eerst het Australische Melbourne met 19-15, om vervolgens met 21-13 te verliezen van het Mongolische Sansar. Door de 22-16 zege van Melbourne tegen Sansar eindigde Team Antwerp als derde en laatste in de groep en is het uitgeschakeld. Rafael Boogaerts was in beide matchen de Belgische topschutter. Hij kwam tot achtereenvolgens zeven en vijf punten. Eind maart won het Belgische viertal nog het 3x3-toernooi in Dubai. Dat gold als kwalificatietoernooi voor de Masters in Manilla.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"2991665","title":"Mooi blok van Augustijnen in het begin van de wedstrijd:","source":"","time":"??+?","eventTime":1653731529494,"type":"TWITTER","sport":"GENERIC","tweetId":"1530485067159461889","showConversation":false},{"eventId":"2991664","title":"Team Antwerp verliest tweede wedstrijd","source":"","time":"??+?","eventTime":1653731508068,"text":"

Team Antwerp heeft de goede lijn van in de eerste wedstrijd niet kunnen doortrekken tegen Sansar uit Mongolië. De Belgen, het tweede reekshoofd in Manilla, acteerden onherkenbaar en misten heel veel shots. De Mongoliërs profiteerden om weg te snellen in het slot van de wedstrijd: 13-21.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Door de verrassende nederlaag zijn Vervoort en co. plots niet meer zeker van een plaats in de volgende ronde. 

Advertisement. Scroll to continue reading.

Door het grote puntenverschil zou het wel eens kunnen zijn dat Melbourne nog over Team Antwerp wipt naar de tweede plaats. De Australiërs moeten dan wel hun wedstrijd winnen tegen Sansar. ","textStripped":"Team Antwerp heeft de goede lijn van in de eerste wedstrijd niet kunnen doortrekken tegen Sansar uit Mongolië. De Belgen, het tweede reekshoofd in Manilla, acteerden onherkenbaar en misten heel veel shots. De Mongoliërs profiteerden om weg te snellen in het slot van de wedstrijd: 13-21. Door de verrassende nederlaag zijn Vervoort en co. plots niet meer zeker van een plaats in de volgende ronde. Door het grote puntenverschil zou het wel eens kunnen zijn dat Melbourne nog over Team Antwerp wipt naar de tweede plaats. De Australiërs moeten dan wel hun wedstrijd winnen tegen Sansar.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"2991663","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1653730533978,"type":"IMAGE","sport":"GENERIC","url":"//images.vrt.be/orig/2022/05/28/552f2d00-de69-11ec-b07d-02b7b76bf47f.jpg","caption":"","altTag":""},{"eventId":"2991661","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1653730533081,"type":"IMAGE","sport":"GENERIC","url":"//images.vrt.be/orig/2022/05/28/55831962-de69-11ec-b07d-02b7b76bf47f.jpg","caption":"","altTag":""},{"eventId":"2991662","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1653730524681,"type":"IMAGE","sport":"GENERIC","url":"//images.vrt.be/orig/2022/05/28/55428df1-de69-11ec-b07d-02b7b76bf47f.jpg","caption":"","altTag":""},{"eventId":"2991660","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1653730516820,"type":"IMAGE","sport":"GENERIC","url":"//images.vrt.be/orig/2022/05/28/55a54763-de69-11ec-b07d-02b7b76bf47f.jpg","caption":"","altTag":""},{"eventId":"2991656","title":"Team Antwerp walst over qualifier in eerste poulewedstrijd","source":"","time":"??+?","eventTime":1653725677462,"text":"

Team Antwerp is in de Filipijnen uitstekend begonnen aan de 2e manche van de 3x3 World Tour. Met Melbourne, een qualifier, hadden de Belgen geen problemen.

Advertisement. Scroll to continue reading.

De Belgen sloegen meteen een ruime kloof en konden het zich permitteren om daarna wat gas terug te nemen. In het slot kwam Melbourne toch nog even gevaarlijk opzetten, maar de ervaring van  Team Antwerp gaf de doorslag: 19-15. 

Advertisement. Scroll to continue reading.

Raf Bogaerts was de topschutter met 7 punten, Caspar Augustijnen, die de eerste World Tour-manche nog miste door een coronabesmetting, maakte zijn debuut.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Om 11.25 uur moet Antwerp al opnieuw aan de bak. Dan is Sansar uit Mongolië de tegenstander. 

Advertisement. Scroll to continue reading.
","textStripped":"Team Antwerp is in de Filipijnen uitstekend begonnen aan de 2e manche van de 3x3 World Tour. Met Melbourne, een qualifier, hadden de Belgen geen problemen. De Belgen sloegen meteen een ruime kloof en konden het zich permitteren om daarna wat gas terug te nemen. In het slot kwam Melbourne toch nog even gevaarlijk opzetten, maar de ervaring van Team Antwerp gaf de doorslag: 19-15. Raf Bogaerts was de topschutter met 7 punten, Caspar Augustijnen, die de eerste World Tour-manche nog miste door een coronabesmetting, maakte zijn debuut. Om 11.25 uur moet Antwerp al opnieuw aan de bak. Dan is Sansar uit Mongolië de tegenstander.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"2990563","source":"","time":"??+?","eventTime":1653311149151,"type":"TEASER","sport":"GENERIC","permalink":"https://sporza.be/nl/artikels/moegestreden-team-antwerp-grijpt-net-naast-finale-3x3-world-tour-in-japan-nummer-1-ub-is-te-sterk~1652252826471/","teaser":{"externalId":"1652252826471","title":"Moegestreden Team Antwerp grijpt net naast finale 3x3 World Tour in Japan, nummer 1 Ub is te sterk","description":"De 3x3 World Tour heeft zich dit weekend op gang getrokken in Utsunomiya (Japan). Team Antwerp, de nummer 2 van de wereld, was gebrand op een eerste toernooizege op het hoogste niveau, maar werd gehinderd door een gebrek aan wisselmogelijkheden. De Belgen - met een beresterke Vervoort- botsten in de halve finale op nummer 1 Ub uit Servië.","publicationDate":"2022-05-15T09:15:00+0200","externalUrl":"https://sporza.be/nl/2022/05/11/moegestreden-team-antwerp-grijpt-net-naast-finale-3x3-world-tour-in-japan-nummer-1-ub-is-te-sterk~1652252826471/","imageTeaserUrl":"//images.vrt.be/orig/2022/05/15/aaebbda0-d424-11ec-b07d-02b7b76bf47f.jpg","tags":[{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/sports/basketbal","id":"functional:sporza/sports/basketbal","title":"basketbal","description":""},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/basketbal/3x3-basketbal","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/basketbal/3x3-basketbal","title":"3x3 basketbal","description":""},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/basketbal","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/basketbal","title":"basketbal"}]}}],"teams":[],"highlight":false,"_links":{"self":{"href":"https://api.sporza.be/web/generic/matches/3313948"}},"channels":[],"sport":"generic"},"title":"Team Antwerp in Manilla","matchID":"3313948","layout":"default","slsHost":"https://sporza.be","apiHost":"https://api.sporza.be","sportApiUrl":"https://api.sporza.be/web/generic/matches/3313948","interval":10}-->
3×3 basketbal basketbal
taal- of schrijffout opgemerkt?

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Atletiek

Elise Vanderelst (archieffoto)

Advertisement