Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Golf

Thomas Pieters sluipt de top 20 binnen in Nederland, Thomas Detry haalt de cut niet

Thomas Pieters sluipt de top 20 binnen in Nederland, Thomas Detry haalt de cut niet

clock 20:5820 uur 58. Pieters duikt de top 20 in. Met een tweede ronde van 71 slagen, één onder par, heeft Thomas Pieters vrijdag in Cromvoirt twee plaatsen winst geboekt. Hij is halverwege nu 19e. Halfweg stond Pieters er na een birdie en drie bogeys niet goed voor, maar hij putte op zijn laatste negen holes nog drie birdies weg, waarvan twee op de laatste twee holes. Thomas Detry haalde de cut niet in Nederland. Hij schreef, net als gisteren, een ronde van 72 slagen bij op zijn scorekaartje. .Pieters duikt de top 20 inMet een tweede ronde van 71 slagen, één onder par, heeft Thomas Pieters vrijdag in Cromvoirt twee plaatsen winst geboekt. Hij is halverwege nu 19e.Halfweg stond Pieters er na een birdie en drie bogeys niet goed voor, maar hij putte op zijn laatste negen holes nog drie birdies weg, waarvan twee op de laatste twee holes.Thomas Detry haalde de cut niet in Nederland. Hij schreef, net als gisteren, een ronde van 72 slagen bij op zijn scorekaartje.clock 20:55Bijna prijs voor Pieters na een practige poging:. 20 uur 55.Bijna prijs voor Pieters na een practige poging:clock27-05-2022 27-05-2022.clock 21:0521 uur 05. Pieters 21e na de 1e dag. Thomas Pieters heeft een behoorlijk rondje afgewerkt bij zijn eerste van vermoedelijk 4 rondjes in Cromvoirt. Pieters sloeg 5 birdies (-1), maar liet op holes 8 en 16 ook een bogey (+1) optekenen. Met een totaal van -3 doet Pieters nog altijd mee om de prijzen, wat voor Thomas Detry (rondje par) minder gezegd kan worden. Joost Luiten ging het best van start. Hij is de enige die slechts 65 slagen nodig had voor zijn rondje. Met een 3e eindzege op de Dutch Open zou de Nederlander mederecordhouder kunnen worden. .Pieters 21e na de 1e dagThomas Pieters heeft een behoorlijk rondje afgewerkt bij zijn eerste van vermoedelijk 4 rondjes in Cromvoirt. Pieters sloeg 5 birdies (-1), maar liet op holes 8 en 16 ook een bogey (+1) optekenen. Met een totaal van -3 doet Pieters nog altijd mee om de prijzen, wat voor Thomas Detry (rondje par) minder gezegd kan worden.Joost Luiten ging het best van start. Hij is de enige die slechts 65 slagen nodig had voor zijn rondje. Met een 3e eindzege op de Dutch Open zou de Nederlander mederecordhouder kunnen worden.clock 21:0421 uur 04.clock 20:04Thomas Pieters voor de start. 20 uur 04.Thomas Pieters voor de start

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Formule 1

hockeyfinale racing – gantoiseclock 14:5614 uur 56. Wie kroont zich tot landskampioen hockey? In Louvain-la-Neuve strijden Gantoise en de Brusselse club Gantoise dit weekend...

Schaken

In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

Advertisement