Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Speelt Eden Hazard zaterdag mee in CL-finale? “Dat kan, hij traint goed”

Speelt Eden Hazard zaterdag mee in CL-finale? “Dat kan, hij traint goed”

di 24 mei 2022 11:48 Liverpool Real Madrid 28/05 21u00UEFA Champions Leaguefinale28-05-2022 21:00 De grootste prijs van het voetbalseizoen wordt zaterdag uitgedeeld: de Beker met de Grote Oren. Gaat de trofee naar Liverpool of naar Real Madrid? Bij de Madrilenen is Thibaut Courtois een zekerheid, maar krijgen we ook Eden Hazard te zien? Fase per faseclock 11:52vooraf, 11 uur 52.clock 11:50vooraf, 11 uur 50. Ancelotti: “Eden Hazard kan spelen in finale”. “Eden Hazard traint heel goed. Hij kan spelen”, dat heeft Real Madrid-coach Carlo Ancelotti gezegd op een persconferentie in aanloop naar de Champions League-finale. “Het gaat goed met hem. Hij komt terug van een blessure, maar hij stelt het wel. Hij is gemotiveerd en traint heel goed. Hij kan spelen in de finale. En dat geldt ook voor Gareth Bale. Iedereen is enthousiast om samen een finale voor te bereiden.” Eind maart liet Hazard een plaatje uit zijn rechterenkel weghalen. Dat werd in maart 2020 bij een operatie in Dallas aangebracht, maar nadien bleef de enkel hem parten spelen. Anderhalve week geleden pikte hij 26 minuten mee als invaller tegen Cadiz, zijn eerste speelminuten sinds 19 februari. Afgelopen vrijdag hield Hazard 90 minuten de bank warm tegen Real Betis. .Ancelotti: “Eden Hazard kan spelen in finale””Eden Hazard traint heel goed. Hij kan spelen”, dat heeft Real Madrid-coach Carlo Ancelotti gezegd op een persconferentie in aanloop naar de Champions League-finale.”Het gaat goed met hem. Hij komt terug van een blessure, maar hij stelt het wel. Hij is gemotiveerd en traint heel goed. Hij kan spelen in de finale. En dat geldt ook voor Gareth Bale. Iedereen is enthousiast om samen een finale voor te bereiden.”Eind maart liet Hazard een plaatje uit zijn rechterenkel weghalen. Dat werd in maart 2020 bij een operatie in Dallas aangebracht, maar nadien bleef de enkel hem parten spelen. Anderhalve week geleden pikte hij 26 minuten mee als invaller tegen Cadiz, zijn eerste speelminuten sinds 19 februari. Afgelopen vrijdag hield Hazard 90 minuten de bank warm tegen Real Betis.clock11:50 – VoorafVooraf, 11 uur 50clock Opstelling Liverpool. Alisson, Trent Alexander-Arnold, Ibrahima Konaté, Virgil van Dijk, Andrew Robertson, Jordan Henderson, Fabinho, Thiago, Mohamed Salah, Sadio Mané, Luis DíazOpstelling LiverpoolAlisson, Trent Alexander-Arnold, Ibrahima Konaté, Virgil van Dijk, Andrew Robertson, Jordan Henderson, Fabinho, Thiago, Mohamed Salah, Sadio Mané, Luis Díazclock Opstelling Real Madrid. Thibaut Courtois, Dani Carvajal, Eder Militao, David Alaba, Ferland Mendy, Toni Kroos, Casemiro, Luka Modric, Federico Valverde, Karim Benzema, Vinícius JúniorOpstelling Real MadridThibaut Courtois, Dani Carvajal, Eder Militao, David Alaba, Ferland Mendy, Toni Kroos, Casemiro, Luka Modric, Federico Valverde, Karim Benzema, Vinícius Júniorclock – ploegopstellingen  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Formule 1

hockeyfinale racing – gantoiseclock 14:5614 uur 56. Wie kroont zich tot landskampioen hockey? In Louvain-la-Neuve strijden Gantoise en de Brusselse club Gantoise dit weekend...

Schaken

In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

Advertisement