Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Golf

Justin Thomas wint 2e PGA Championship na play-off, Thomas Pieters eindigt 71e

Justin Thomas wint 2e PGA Championship na play-off, Thomas Pieters eindigt 71e

clock 06:5306 uur 53. Justin Thomas triomfeert 2e keer in toernooi na thriller. De Amerikaan Justin Thomas heeft zijn overwinning van 5 jaar geleden overgedaan. De 29-jarige, die aan de slotdag begon als gedeeld 7e op 7 slagen van de Chileen Mito Pereira, leverde met 67 slagen (3 onder par) de beste score van de dag af. Pereira, die aan zijn tweede major toe was, telde met nog een hole te spelen een slag voorsprong op het duo Will Zalatoris en Thomas. De 27-jarige uit Santiago miste echter zijn afslag en kwam niet verder dan een dubbele bogey, waarmee hij derde werd. Het waren Thomas en zijn landgenoot Zalatoris die om de titel mochten bikkelen in een play-off over drie holes. Op de 13e hole (par 5) lukten beide spelers een birdie, waarna Thomas op de 17e hole (par 4) nog een birdie op zijn kaart noteerde. Op de 18e en derde extra hole had hij genoeg aan par om voor de tweede keer in zijn loopbaan de “Wanamaker Trophy”, de beker met de grote oren, in de lucht te steken. .Justin Thomas triomfeert 2e keer in toernooi na thrillerDe Amerikaan Justin Thomas heeft zijn overwinning van 5 jaar geleden overgedaan. De 29-jarige, die aan de slotdag begon als gedeeld 7e op 7 slagen van de Chileen Mito Pereira, leverde met 67 slagen (3 onder par) de beste score van de dag af.Pereira, die aan zijn tweede major toe was, telde met nog een hole te spelen een slag voorsprong op het duo Will Zalatoris en Thomas. De 27-jarige uit Santiago miste echter zijn afslag en kwam niet verder dan een dubbele bogey, waarmee hij derde werd.Het waren Thomas en zijn landgenoot Zalatoris die om de titel mochten bikkelen in een play-off over drie holes. Op de 13e hole (par 5) lukten beide spelers een birdie, waarna Thomas op de 17e hole (par 4) nog een birdie op zijn kaart noteerde. Op de 18e en derde extra hole had hij genoeg aan par om voor de tweede keer in zijn loopbaan de “Wanamaker Trophy”, de beker met de grote oren, in de lucht te steken.clock 06:5206 uur 52.clock 06:4306 uur 43. Wisselvallige Pieters sluit af als 71e. Thomas Pieters, die na een fraaie eerste ronde van 69 slagen op een gedeelde zestiende plaats stond, is finaal 71e geëindigd. Met een tweede ronde van 73 slagen haalde hij de cut als 41e. Na een slechte derde ronde van 77 slagen tuimelde de Belg naar de 70e plaats. De slotronde was er weer eentje met 73 slagen. Hij wisselde 5 birdies af met 6 bogeys en een dubbele bogey. .Wisselvallige Pieters sluit af als 71eThomas Pieters, die na een fraaie eerste ronde van 69 slagen op een gedeelde zestiende plaats stond, is finaal 71e geëindigd. Met een tweede ronde van 73 slagen haalde hij de cut als 41e. Na een slechte derde ronde van 77 slagen tuimelde de Belg naar de 70e plaats. De slotronde was er weer eentje met 73 slagen. Hij wisselde 5 birdies af met 6 bogeys en een dubbele bogey.clock 06:4206 uur 42.clock 06:4106 uur 41.clock 06:3406 uur 34.clock 06:3306 uur 33.clock 06:2606 uur 26.clock23-05-2022 23-05-2022.clock 08:4808 uur 48. Thomas Pieters zakt weg naar plaats 70 na slechte derde ronde. Met een derde ronde van 77 slagen (7 boven par) heeft Thomas Pieters een pak plaatsen moeten inleveren op zaterdag. Zo zag hij op hole 13 de bal in het water verdwijnen, wat hem een dubbele bogey kostte. Ook op hole 17 volgde er nog een dubbele bogey.  Met zijn totaalscore van 219 slagen staat hij na drie dagen negen slagen over par. In de tussenstand telt Pieters achttien slagen meer dan de verrassende leider Mito Pereira uit Chili. .Thomas Pieters zakt weg naar plaats 70 na slechte derde rondeMet een derde ronde van 77 slagen (7 boven par) heeft Thomas Pieters een pak plaatsen moeten inleveren op zaterdag. Zo zag hij op hole 13 de bal in het water verdwijnen, wat hem een dubbele bogey kostte. Ook op hole 17 volgde er nog een dubbele bogey. Met zijn totaalscore van 219 slagen staat hij na drie dagen negen slagen over par. In de tussenstand telt Pieters achttien slagen meer dan de verrassende leider Mito Pereira uit Chili.clock 08:4508 uur 45.clock 08:4408 uur 44. Tiger Woods stapt uit het toernooi na dramatische derde ronde. Tiger Woods heeft er na de derde ronde de brui aan gegeven. Reden was een dramatische prestatie. Hij had 79 slagen nodig, 9 over par en zijn slechtste ronde ooit op het PGA Championship. .Tiger Woods stapt uit het toernooi na dramatische derde rondeTiger Woods heeft er na de derde ronde de brui aan gegeven. Reden was een dramatische prestatie. Hij had 79 slagen nodig, 9 over par en zijn slechtste ronde ooit op het PGA Championship.clock 08:4308 uur 43.clock22-05-2022 22-05-2022.clock 08:5008 uur 50. Pieters zakt van plaats 16 naar stek 41. Twaalf plaatsen boven Tiger Woods staat Thomas Pieters. Onze landgenoot begint aan het weekend op de Southern Hills golfbaan als gedeeld 41e met een score van +2.  De tweede dag liep minder dan de eerste en zo zakte Pieters heel wat plaatsen. De 30-jarige Pieters moest op zijn eerste negen holes vier bogeys op zijn kaart schrijven. Zo zag hij op de dertiende hole de bal in het water verdwijnen en kreeg hij tot twee keer toe een bunkerslag voorgeschoteld. Op de holes één tot en met negen lukte hij twee birdies, waartussen hij nog een keer in de fout ging. Met zijn totaalscore van twee over par, telt Pieters elf slagen meer dan Amerikaan Will Zalatoris die alleen aan de leiding staat. Met een slag meer volgt de Chileen Mito Pereira. De Amerikaan Justin Thomas staat op drie met drie slagen meer dan de leider.  De 25-jarige Zalatoris won nog nooit een PGA Tour event, maar werd vorig jaar tweede in de Masters. .Pieters zakt van plaats 16 naar stek 41Twaalf plaatsen boven Tiger Woods staat Thomas Pieters. Onze landgenoot begint aan het weekend op de Southern Hills golfbaan als gedeeld 41e met een score van +2. De tweede dag liep minder dan de eerste en zo zakte Pieters heel wat plaatsen. De 30-jarige Pieters moest op zijn eerste negen holes vier bogeys op zijn kaart schrijven. Zo zag hij op de dertiende hole de bal in het water verdwijnen en kreeg hij tot twee keer toe een bunkerslag voorgeschoteld.Op de holes één tot en met negen lukte hij twee birdies, waartussen hij nog een keer in de fout ging. Met zijn totaalscore van twee over par, telt Pieters elf slagen meer dan Amerikaan Will Zalatoris die alleen aan de leiding staat. Met een slag meer volgt de Chileen Mito Pereira. De Amerikaan Justin Thomas staat op drie met drie slagen meer dan de leider. De 25-jarige Zalatoris won nog nooit een PGA Tour event, maar werd vorig jaar tweede in de Masters.clock 08:4808 uur 48.clock 08:4708 uur 47. Tiger Woods haalt de cut dan toch. Tiger Woods moest na zijn eerste ronde met 4 slagen boven par nadenken over mogelijk alternatieve weekendplannen, maar daar had hij blijkbaar geen zin in. In de tweede ronde zette hij de situatie zo goed als mogelijk recht. Hij haalde de cut met een tweede ronde van 69 slagen, een onder par.  Na twee rondes staat hij op een gedeelde 53e plaats met drie slagen boven par. .Tiger Woods haalt de cut dan tochTiger Woods moest na zijn eerste ronde met 4 slagen boven par nadenken over mogelijk alternatieve weekendplannen, maar daar had hij blijkbaar geen zin in. In de tweede ronde zette hij de situatie zo goed als mogelijk recht. Hij haalde de cut met een tweede ronde van 69 slagen, een onder par. Na twee rondes staat hij op een gedeelde 53e plaats met drie slagen boven par.clock 08:4608 uur 46. Ik heb een missie en die missie is om hier op een of andere manier te winnen. Tiger Woods.Ik heb een missie en die missie is om hier op een of andere manier te winnen.Tiger Woodsclock 08:4208 uur 42.clock21-05-2022 21-05-2022.clock 07:0607 uur 06. Pieters is 16e na dag 1. Het is altijd wachten op de nacht bij ons om te zien wat het klassement is na een wedstrijddag. Thomas Pieters belandde met zijn knappe openingsronde van 69 slagen (1 onder par) op de 16e plaats. De leiding is in handen van Rory McIlroy, de Noord-Ier won voor het laatst een major in 2014. “Dit is een uitstekend begin”, reageerde de 33-jarige golfer, die in 2012 en 2014 het PGA Championship won.  .Pieters is 16e na dag 1Het is altijd wachten op de nacht bij ons om te zien wat het klassement is na een wedstrijddag. Thomas Pieters belandde met zijn knappe openingsronde van 69 slagen (1 onder par) op de 16e plaats.De leiding is in handen van Rory McIlroy, de Noord-Ier won voor het laatst een major in 2014. “Dit is een uitstekend begin”, reageerde de 33-jarige golfer, die in 2012 en 2014 het PGA Championship won. clock 07:0307 uur 03. Mijn been voelt niet zo goed als ik zou willen. Ik kan er niet echt op afduwen. Het doet pijn om te wandelen en het te plooien. Eigenlijk om te golfen. Tiger Woods (+4, 99e).Mijn been voelt niet zo goed als ik zou willen. Ik kan er niet echt op afduwen. Het doet pijn om te wandelen en het te plooien. Eigenlijk om te golfen.Tiger Woods (+4, 99e)clock 07:0207 uur 02.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Formule 1

hockeyfinale racing – gantoiseclock 14:5614 uur 56. Wie kroont zich tot landskampioen hockey? In Louvain-la-Neuve strijden Gantoise en de Brusselse club Gantoise dit weekend...

Schaken

In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

Advertisement